+1 Z zeylen09 güvensiz geldi bana nişanlınla ve sözleri şimdi bu böyle dolaplar dönderiyorsa ilerde neler yapmaz bide onu düşün derim. balık baştan kokar canım benim sana bişey diyeyim bak azcik da olsa şüphe varsa içinde bitir ben bitirmesini evlendim pişmanım olmasıymış da olurmuş yaniBu iş yürümez gülüm benden söylemesi adamın amacı belli seven adam ne yapar eder düğünü de yapar yuvasını da kurar. Biz beş kuruş parasız evlendik borç içine girdik çalışıp ödendi bı şekilde.. sakın kaçmayı kabul etme sakın ! O da seni seviyorsa isteklerine karşılık verir ... Hiç evlilik kafası göremedim nişanlinda iyi düşün
Bu sene kesin inşallah. Tabi bu paranın gelmesini bekleyenlerin yarısı kabristanda diğer yarısı da para pul ilişkilerini kesmiş vaziyette.
Yüzünüz bundan sonra hep gülsün inşallah.
Sorun olacağını düşünüyorsan aile buyuklerinizden birileri götür verir gelir hem nisan atıyorum hemde eşyaları almaya gelmiyorlar olmaz nisan atan sensin artık arafta bekleme bu giden günler senin ömründen.
çok şükür evi ayırıma daha iyi olduk ama tabii ki öküzlük genlerinde var maalesef bak tek bir örnek vereyim bnm kv gelinlik alışverişinde bişey oldu bn ilk seçtiğimiz gelinliği değiştirdim birazcık olay çıkardım ama gayet hakliydim haklı olduğumu yeni söyledi 3 seneden sonra kızı evlenince her neyse gelinliği değiştirmek için buluştuk eşim kv annem bn değiştirdik gelinliği anlaştık mağazadan çıktık küstü selam sabah vermeden koydu gitti eşimde arkasından annemle biz orada kalktık resmen sonra bi evlendim bi baktım kadın ota moka küsüyor yani kendini daha o gün belli etmiş dengesiz de bn anlamamışım bn sırf onun bu huyu yüzünden ayrılmanın eşiğine geldim 2 defa evi ayırdık kurtuldum çok şükürmutsuz musunuzmutlu olmaya bakın madem olmuş. üzülmeyin olur mu. azıcık değil çok şüpheler var artık içimde.
hic hos degil hem bitti deyip hem boyle muhabbetlere girismek kucuk bir yerde yasiyorsaniz dikkatli olun bencekaçmıyorum kaçmıyorum sadece düşüncesini öğrendim :) ailesiyle yaşatmak
çok şükür evi ayırıma daha iyi olduk ama tabii ki öküzlük genlerinde var maalesef bak tek bir örnek vereyim bnm kv gelinlik alışverişinde bişey oldu bn ilk seçtiğimiz gelinliği değiştirdim birazcık olay çıkardım ama gayet hakliydim haklı olduğumu yeni söyledi 3 seneden sonra kızı evlenince her neyse gelinliği değiştirmek için buluştuk eşim kv annem bn değiştirdik gelinliği anlaştık mağazadan çıktık küstü selam sabah vermeden koydu gitti eşimde arkasından annemle biz orada kalktık resmen sonra bi evlendim bi baktım kadın ota moka küsüyor yani kendini daha o gün belli etmiş dengesiz de bn anlamamışım bn sırf onun bu huyu yüzünden ayrılmanın eşiğine geldim 2 defa evi ayırdık kurtuldum çok şükür
hic hos degil hem bitti deyip hem boyle muhabbetlere girismek kucuk bir yerde yasiyorsaniz dikkatli olun bence
Iyi de hala bekliyorsun :/ bu adamla evlenilmez vazgec artik. Yol yakınken dön. Daha ne konular açarsın evlenince. Adam ana bagimlisi. Mutlu olacağını mi sanıyorsun
evet canım çok şükür eşim ayrı eve çıktıktan sonra iyi ki de ayrılmışız bizim kavgamiz hep annemgil yuzundenmis dedi şimdi bn ne zaman istersen o zaman gidiyorum görüşüyoruz o kadarayyy ne kadar küçük şeylerden tüyo veriyolar aslnda. ama işte görünce canımız acıyo. evi ayırıp aşabildiyseniz çok iyi, üstesinden gelmişsiniz. bundan sonra sorun çıkarmaz inşallah
evet canım çok şükür eşim ayrı eve çıktıktan sonra iyi ki de ayrılmışız bizim kavgamiz hep annemgil yuzundenmis dedi şimdi bn ne zaman istersen o zaman gidiyorum görüşüyoruz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?