Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

+1 Z zeylen09 güvensiz geldi bana nişanlınla ve sözleri şimdi bu böyle dolaplar dönderiyorsa ilerde neler yapmaz bide onu düşün derim. balık baştan kokar canım benim sana bişey diyeyim bak azcik da olsa şüphe varsa içinde bitir ben bitirmesini evlendim pişmanım olmasıymış da olurmuş yani

Bu sene kesin inşallah. Tabi bu paranın gelmesini bekleyenlerin yarısı kabristanda diğer yarısı da para pul ilişkilerini kesmiş vaziyette.

Yüzünüz bundan sonra hep gülsün inşallah.

inşallah gelir hayattayken görürsünüz. amin çok saolun sizin de yüzünüz hep gülsün

tmm ailem gidecek konuştuk. bi yerde buluşup verceklermiş

mutsuz musunuz mutlu olmaya bakın madem olmuş. üzülmeyin olur mu. azıcık değil çok şüpheler var artık içimde.

mutsuz musunuz mutlu olmaya bakın madem olmuş. üzülmeyin olur mu. azıcık değil çok şüpheler var artık içimde.
çok şükür evi ayırıma daha iyi olduk ama tabii ki öküzlük genlerinde var maalesef bak tek bir örnek vereyim bnm kv gelinlik alışverişinde bişey oldu bn ilk seçtiğimiz gelinliği değiştirdim birazcık olay çıkardım ama gayet hakliydim haklı olduğumu yeni söyledi 3 seneden sonra kızı evlenince her neyse gelinliği değiştirmek için buluştuk eşim kv annem bn değiştirdik gelinliği anlaştık mağazadan çıktık küstü selam sabah vermeden koydu gitti eşimde arkasından annemle biz orada kalktık resmen sonra bi evlendim bi baktım kadın ota moka küsüyor yani kendini daha o gün belli etmiş dengesiz de bn anlamamışım bn sırf onun bu huyu yüzünden ayrılmanın eşiğine geldim 2 defa evi ayırdık kurtuldum çok şükür

Hala aklın başına gelmems hala ailemi ikna edin diyosun maymun gözünü açmış dedim okurken ama açası yok bence

Iyi de hala bekliyorsun :/ bu adamla evlenilmez vazgec artik. Yol yakınken dön. Daha ne konular açarsın evlenince. Adam ana bagimlisi. Mutlu olacağını mi sanıyorsun

ayyy ne kadar küçük şeylerden tüyo veriyolar aslnda. ama işte görünce canımız acıyo. evi ayırıp aşabildiyseniz çok iyi, üstesinden gelmişsiniz. bundan sonra sorun çıkarmaz inşallah

ayyy ne kadar küçük şeylerden tüyo veriyolar aslnda. ama işte görünce canımız acıyo. evi ayırıp aşabildiyseniz çok iyi, üstesinden gelmişsiniz. bundan sonra sorun çıkarmaz inşallah
evet canım çok şükür eşim ayrı eve çıktıktan sonra iyi ki de ayrılmışız bizim kavgamiz hep annemgil yuzundenmis dedi şimdi bn ne zaman istersen o zaman gidiyorum görüşüyoruz o kadar

evet canım çok şükür eşim ayrı eve çıktıktan sonra iyi ki de ayrılmışız bizim kavgamiz hep annemgil yuzundenmis dedi şimdi bn ne zaman istersen o zaman gidiyorum görüşüyoruz o kadar

ne güzel. keşke bizimki de yanımda durabilseydi de ayrılmak zorunda kalmasaydk..

Mesajlarin tamamini okumadan yorum yapiyorum cunku ilk sayfa yetti de artti. Arkadasim sevginden ölsende babana ,yani seni yillarca gozu gibi bakmis buyutmus en kiymetline, iftira atabilen biriyle ve ailesiyle nasil bir gelecek dusunebiliyorsun? Hadi bu beni cok da etkilemiyor diye dusunuyorsan aklinda soru isaretleri var, tam anlamiyla guvenmiyorsun bu cocuga, boyle biriyle nasil bir omur gecireceksin? Kizlar evlilik kolay degiil, yillarca bosanan ciftleri duydukca derdim ya bu insanlar neyi halledemiyor, karsilikli saygi hosgoruyle her turlu insanla anlasirsin. Ama is oyle degil. Dunyalar iyisi biriyle evlensen dahi en ufak bi tartismada hayat basina yikiliyor. Cunku sevgili degilsin ki birakip gitsen, uc gun bes gun konusmasan, trip atsan dursan vs. Sozun ozeti hiiiic bulasmayin bu insanlara derim. Seviyorum diyorsaniz da bosverin, aklinizdaki soru isaretleri sevginizi yer bitirir. Mantiginizin ve kalbinizin esit onay verdigi ve ailenizi ailesi olarak gorecek biriyle evlenin. Ha bide su var, onun ailesiyle senin ailenin dengi dengine olmasi. Bu da muhim. Kulaginiza kupe olsun. Sevgiler

Siz bu adamla evlenirseniz çok çok çok çok pişman olursunuz yazık ömrünüze

Zorunuz ne ki? Teee yillar once bir konu acmistim. Birisi bana sen degersiz misin? Demisti. Keske dinleseymisim. Ben salak gibi gorememisim bastan olanlari. Bak sen gormussun. Neden vazgecmiyorsun?

niye bu kadar ısrarcısınız olmuyorsa olmuyor yanii aileni al gel filan demişssin olmamış helee hele aile yaşama fikri amaan haa sakın düşşünme derim aileni bu kişiler için üzmee

Sizi kandırmaya çalışan ve babanıza iftira atan nişanlınıza ve ailesine bu kadar taviz verdiğinize göre aşkınızdan ölüyorsunuz. Yazık, ailenize üzüldüm. Görünen köy klavuz istemez, Allah size doğru yolu göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…