Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

Ne kaçması sakın ha!

yok yok Allah korusun. aynı evi kabul edecek olsam zaten teklif etmişlerdi, aileme birlikte yaşamak istiyorum desem kabul ederlerdi hiç sorun çıkmazdı. bu kadar sorun üstüne hem kaçıp hem ailesiyle yaşıcam kendi ailemi silcekmişim. annem annem demicekmişim. kendilerinin sığmadığı eve bi de beni sokuşturcaklar. sonra ömür boyu eziyet

Evet karisik. Ki benim ailemin evlenmeme rizasi varken kac gel dediler bana. Cok alakasiz. Onlarin da hep alacaklari buyuk miktar paralari vardi..onu beklediler sonra birtakim is durumlari oldu onu beklediler.
Bi hizlandirdik bir oluyor olacak derken uzayip durdu..
Ozaman uc ayda yapariz hersey hazir demiyeceklerdi.
Seninde ailen istiyormus onlar uzatmis simdi kacirmak neyin nesi.. Ucuza mi gidiliyor nr oluyor kacinca hic anlamam. Ama bencr saygisizlik bu aileni ez de gec demek. Ben anneme soyledim cok kizdi. Ki bende kacmam. Sende sakin oyle birsey yapma.. Hakkimizda hayirlisi olsun

Annem annem demeyeceksin zatenYANDIM ANAMM diyeceksin,e o da bir şey değil nolacak

aynısı olmuş size de. atlatabildiniz mi? bizde de 6-7 ay içinde olcak dendi diye ailem kabul etti. söz verdiler tutmadılar 2 katı süre verdiğimiz halde. söz verip istemeye gelmiceklerdi işte aynı durum.. o paralar hiç gelmiyor... inşallah mutlu olursun hayatında. ben de mutlu olurum inşallah. kaçamam tabi ki. Allah korusun. ailem bizi kolay büyütmedi. karşı tarafa zafer kazandıramam aileme o lekeyi süremem

Sakın ha kızlar sakın, ailenizin yüzünü yere eğdirmeyin yarın adınız bir de kaçtın geldin biz mi istedik olur başına gelen tanıdıklarım var
Hem de ne eğilmek,bir tanıdığın kızı çarşıdan babasının yanından gitmiş.Babaya bir de,istenip te verilmeyen kız olduğu halde"elinle yollamışsın kızı, ne konuşuyorsun" demişler,adam kalpten gidecekti

Sakın ha sakin KACMA.Babani da sevfigin adam dahi olsa ezdirme .Asla babani ezme.Ahlaksiz bir aileler belli ki bu kadar da kör yürüme ateşe.Ver babana takilari gotursun atsin yuzlerine. Telefonunu da degistir o cocukla da konusma .Baban olursa mutsuz olurmusmussunuz lafa bak ya sen kimsin daha dun hayatima girdin mutsuz eden sensin Adam olaydin da ailene karsi beni gelip alaydin telli duvakli de ! Sakin kacma canim.Telli duvakli cikmak gibisi yoktur .Dugunle gidenin donme sansi olur sakin unutma.

O para gelmez gelsede size hayrı olmaz. Annemlerin de var bir para mevzusu. Babam diyor ki biz evlendiğimizdede söylüyorlardı. Annem babam evleneli 40 sene bitti. Ama bu sene kesin geliyor para .
Kendilerine güvenmislerki nişan yüzüğünü takmışlar o zaman neden hiçbir şey yok ortada? Bu paranın gelmeyeceğini akıl edememişler mi?
Her borcu olan da mutsuz olup boşanmıyor ayrıca, bu devirde kimin borcu yok ki?

Valla bu evliligin sonu iyi değil sende normalde evlensen ailenin yaptigini başına kakcak seni gndermycek ne diye hala istiyosun şu adamı belliki ailesiyle yaşayacaksınız ayrı evde olmayacak birak gitsin muhatap olma bile

çok teşekkür ederim. kaçmayı düşünmüyorum, denedim sadece karşı tarafı. ailem götürüp takıları teslim edicek bi aile büyüğümüzle

güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. bu sene kesin dimi. bizimki de 3 sene önce o günler yakın yazmış. 3 yıl geçti hala yakın diyor. az kalmış paraya sözde.

Eve bir sürü dolap Aldı da ailesi gelip sizinle yaşıyor diye anladım :)neyse de yıl olmus 2017 hala kaçarak evlenenler var mı hele ki kaçır tamam demek nedir ya zorun ne ki bırak gitsin yoluna tek nisandan ayrılan siz degilsiniz

kaçmıyorum kaçmıyorum sadece düşüncesini öğrendim :) ailesiyle yaşatmak

güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. bu sene kesin dimi. bizimki de 3 sene önce o günler yakın yazmış. 3 yıl geçti hala yakın diyor. az kalmış paraya sözde.
Bu sene kesin inşallah. Tabi bu paranın gelmesini bekleyenlerin yarısı kabristanda diğer yarısı da para pul ilişkilerini kesmiş vaziyette.

Yüzünüz bundan sonra hep gülsün inşallah.

takılar o şekilde yollanır mı sorun olur mu kargoda?
Sorun olacağını düşünüyorsan aile buyuklerinizden birileri götür verir gelir hem nisan atıyorum hemde eşyaları almaya gelmiyorlar olmaz nisan atan sensin artık arafta bekleme bu giden günler senin ömründen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…