Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.676
16.084
298
Güncelleme: 19.sayfada

Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.

Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.

Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konulardan da yola çıkarak diyorum ki: Sizi sevmiyor ve evlilik artık ona yük haline gelmis. Dolayısıyla böyle davranması normal.
Aslında öyle bir ülkede yaşıyoruz ki boşanmak isteyen bazı kadinlar, eşleri tarafından öldürülüyor. Yani evet çok uzucu, aşk bitmiş, adam ayrilmaniza seviniyor resmen ama... Yani yine de sukredin ki size ya da çocuğunuza tehlike arz eden bir durum içinde değil. Siz de tavrinizi koyun, en azından gururunuz incinmez.

Evliliğinizin bir değeri yok eşiniz için, kendisi de söylemiş zaten bunu.
Çocuk için muhatap olmak zorunda kalacaksınız ilerde o yüzden evliliği unutup normal davranmaya çalışın sizde.
Önceki konuyu okumadım neden ayrılıyorsunuz?

Belkide sizin için hayırlısı buymuş.kavga gürültü olsa dahamı iyi. N3 guz3l demiş çocuğumun annesisin.boyle davranın ve artık uğraşmayın bence.
Evliliği bu hale getiren kendisi,düzeltmeye de çalışmadıysa yardımı da eksik olsun.Hiç mi insan üzülmez giden ben Olduğum halde üzülüyorum ağlayasım geliyor Yarin da arkadaşımı çağırdım ağlamaklı olursam destek için.

Şu an sana her yaptığı dokunuyor , haklı olarak üzülüyorsun çünkü zor bi süreçten geçiyorsun.
Kötü bşy yapmıyor ama amacı kötü değil yani. O da bitirmiş Kafasında

Genelde ayrılıklarda çiftler çirkefleşir..en azından bu yaşanmıyor deyip olumlu tarafından bakalım.

Yeni yaşamınızda mutluluklar

Konunuza daha sağlıklı yorum yapabilmek için şöyle eski birkaç konunuza göz gezdirdim; kendinizi şu tip için hırpaladığınıza zerre değmez. Bırakın yardım etsin, kolileri de taşıtın, taksinizi de tutsun; giderken de "Kınanı yollarım" der, bi paket kına yollarsınız.

Bu adam sizi sevmediği gibi bana kalırsa sadist bir yönü de var ve sizi gider ayak sinir ederek eğlenmek için böyle dengesiz davrandığını düşünüyorum. Prim vermeyin, sakinliğinizi bozmayın.

Olmasi gerekeni yapiyor
Evet cocugunun annesisiniz
Omur boyu belli bir seviyede gorusmek mecburiyetindesiniz.
Dogru duzgun ayrilmaniz daha iyi degil mi? Napsin kendini mi kessin adam sizden ayriliyor diye? Valla bir hossunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…