- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Normal değil bu adam zaten normal olsaydı birkaç aylık bebeğiyle eşine bunları yaşatmazdı.Kavga edelim de ayrılalım demiyorum ama bir insan eşinin gidişine yardım eder mi hiç mi için cız etmiyor arkadaş,bu kadar belli etmesine gerek yok sevgisizliğini umursamazlığını.Yardım etmesi bana küfür gibi,defolsun işine gitsin,otursun çayını kahvesini içsin her Zamanki gibi
Şimdi eski konularınıza baktım da bence eşinizin psikolojik sorunları var. Sizden önceki evliliğinde yaşadıkları, çocuğunu görememesi, vajinismus sorunu, sonra hamilelik, aranızdaki cinsel soğukluk, aldatma vs derken; hiçbirşey yolunda gitmemiş..Kavga edelim de ayrılalım demiyorum ama bir insan eşinin gidişine yardım eder mi hiç mi için cız etmiyor arkadaş,bu kadar belli etmesine gerek yok sevgisizliğini umursamazlığını.Yardım etmesi bana küfür gibi,defolsun işine gitsin,otursun çayını kahvesini içsin her Zamanki gibi
Genişliğin olayla alakası ne? Eşiniz sizin yapamadığınız ölçüde medenice davranmış. İleride çocuğunuz için belirli bir seviyede yüzyüze bakmak zorundasınız neden düşman olsun ki size? Hayır bir de adamı genişlikle itham etmişsiniz, ne yapmalıydı defol git deyip eşyaları kapıya mı koymalıydı? Belli ki eşiniz için bu evlilik tamamen bitmiş, hakkınızda hayırlısı olsun
Evet malesef ki aptallığıma doymuyorum ve sevgim bitmedi,öyle ki evi komple boşaltıp aşırı mağdur etmeye kıyamadım,belkide teşekkür anlamında yardıma yelteniyor anlayamadım.İyi ve medeni bir şekilde ayrılmaya çalışıyor..
Ama bu durum sizin zorunuza gittiğinize göre; hala seviyor olmalısınız eşinizi..
Yoksa bu kadar sinir olmazdınız.
Gitme dese yalvarsa; birşeyler değişecek mi? Belki eşiniz hala bu ayrılığı idrak edememiş de olabilir..
Aranızdaki sorunları ve eski konularınızı bilmiyorum ama umarım doğru alınan bir karardır.
Kesinlikle katılıyorum....Sürünerek gelip yalvaracak çok pişman olacak zeki olmadığı için ne yaptığının farkında değil hala.göreceksiniz
Valla konu sahibinin eski konularina goz atarsaniz eger tam da onu yapacak adam esasen karakterde birisi yani ama hayret boyle medeniyet fazla bu adama
Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcamBu adamdan size koca olmaz..Onun da yaptığı gibi sakince ayrılın gitsin..
Ama lütfen nafaka ne varsa burnundan getirerek alın.
Adam akıllı..Bu konularda sesin çıkmasın diye şu an kendisinin en tatlı hallerini gösteriyor.
Sen kendine, çocuğuna nafaka iste bakim o zaman böyle rahat, cool tavırlar takınacak mi bakalım. .
Adam bıraksan zil takıp oynucak.Bence acele edin.Sizi seven saygı duyan biri olsun.Bundan ne koca ne köy ne kasaba olur.Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?