Bu kadar geniş koca olur mu delircem

İyi ve medeni bir şekilde ayrılmaya çalışıyor..
Ama bu durum sizin zorunuza gittiğinize göre; hala seviyor olmalısınız eşinizi..
Yoksa bu kadar sinir olmazdınız.
Gitme dese yalvarsa; birşeyler değişecek mi? Belki eşiniz hala bu ayrılığı idrak edememiş de olabilir..
Aranızdaki sorunları ve eski konularınızı bilmiyorum ama umarım doğru alınan bir karardır.

Esiniz evliliginizide sizide gozden cikarmis malesef. Bu durum onu uzmuyor gucendirmiyor zorlamiyor. Boyle biri icin kendinizi uzdugunuze degmez. Adamin keyfi gayet yerinde hayat ona guzel.

Eşiniz açısından normal size bir sevgi beslemiyor normal bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, sizin zorunuza gidiyor çünkü hala birşeyler hissediyorsunuz onun bu ayrılığı bu kadar normale indirgemesi zorunuza gidiyor.

Bu adamdan size koca olmaz..Onun da yaptığı gibi sakince ayrılın gitsin..

Ama lütfen nafaka ne varsa burnundan getirerek alın.

Adam akıllı..Bu konularda sesin çıkmasın diye şu an kendisinin en tatlı hallerini gösteriyor.

Sen kendine, çocuğuna nafaka iste bakim o zaman böyle rahat, cool tavırlar takınacak mi bakalım. .

Kavga edelim de ayrılalım demiyorum ama bir insan eşinin gidişine yardım eder mi hiç mi için cız etmiyor arkadaş,bu kadar belli etmesine gerek yok sevgisizliğini umursamazlığını.Yardım etmesi bana küfür gibi,defolsun işine gitsin,otursun çayını kahvesini içsin her Zamanki gibi

İyi bir koca değil sizin için bunun nedenleri de ortada. Ama iyi bir baba olmaya çalışıyor belli ki illa hırgür mü lazım. Ortada bi çocuk var aklınızı başınıza devşirin geniş mi dar mı derken heder olmasın arada.

Güya bende iyi izlenim bırakacağını bu sayede de çocuğu koz kullanmayacağımı düşünüyor.Çocuğu zaten kullanacak biri Değilim ama esas böyle nefret ettiriyor kendinden

Normal değil bu adam zaten normal olsaydı birkaç aylık bebeğiyle eşine bunları yaşatmazdı.

Herşeyin fazlası zarar demekki..
Adamın umursamazlığı da sinir bozucu olmuş.
Ama iyi yanından bakın, tehdit yok, küfür yok, hakaret tok.
Medeniyet var.
Sağlık olsun.
Bundan sonra mutluluklar

Şimdi eski konularınıza baktım da bence eşinizin psikolojik sorunları var. Sizden önceki evliliğinde yaşadıkları, çocuğunu görememesi, vajinismus sorunu, sonra hamilelik, aranızdaki cinsel soğukluk, aldatma vs derken; hiçbirşey yolunda gitmemiş..
Sanki kayıtsızlaşıp, hissiz ve yorgun bir hale gelmiş.
Artık akışına bırakmış herşeyi, ne olacaksa olsun dercesine. Hiçbirşeyin bilincinde değil gibi.. böyle bir adam sevse bile göstermez zaten..
Başka bir yorum yapamıyorum, işiniz çok zor..

Genişliğin olayla alakası ne? Eşiniz sizin yapamadığınız ölçüde medenice davranmış. İleride çocuğunuz için belirli bir seviyede yüzyüze bakmak zorundasınız neden düşman olsun ki size? Hayır bir de adamı genişlikle itham etmişsiniz, ne yapmalıydı defol git deyip eşyaları kapıya mı koymalıydı? Belli ki eşiniz için bu evlilik tamamen bitmiş ve ona göre davranıyor, hakkınızda hayırlısı olsun

Valla konu sahibinin eski konularina goz atarsaniz eger tam da onu yapacak adam esasen karakterde birisi yani ama hayret boyle medeniyet fazla bu adama

Evet malesef ki aptallığıma doymuyorum ve sevgim bitmedi,öyle ki evi komple boşaltıp aşırı mağdur etmeye kıyamadım,belkide teşekkür anlamında yardıma yelteniyor anlayamadım.

kendim sevgi görmediğim için kırgınım ve üzerine aldatıldığımı da düşündüğüm için öfkeliyim sevsem de gelecek göremiyorum onunla o Yüzden aylarca düşündüm ayrılmaya karar verdim.

Bu adamdan kurtuldugunuza cok sevindim konu sahibi zaten ogretmensiniz cok guzel gecinirsiniz cocugunuzla üzüntünüzü anlıyorum gayet normal,gayet dogal,ama bu adamla olacak gibi degildi siz aylarca cektiniz bu adami

Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam

Ben konu sahibinin kocasindan nefret ediyorum gercekte tanısam kesin kavga ederdim o kisiden cok terbiyesiz bir insan
Ondan ne koca olur ne baba
Konu sahibi yine iyi dayandi yedigi peynirin.lafini ediyordu ben okumustum o zamanlar konusunu hatirladim konu sahibini bu evliligin boyle olmasina şaşırmadım ama adamin bu tavrına şaşırdım normalde seviyesizlesmesi gereken biri çünkü ukala yonleri vardi ve konu sahibini de aldatmisti

Adam bıraksan zil takıp oynucak.Bence acele edin.Sizi seven saygı duyan biri olsun.Bundan ne koca ne köy ne kasaba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…