Cocuga nafaka istememis miydiniz?Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam
Siz severekmi evlendinizBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
BEnce eşin daha ne olduğunun farkında değil farkettiğinde hersey için çok geç olacakBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
YırtAynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam
Bu medeni ! adam 8 aylık hamile olan beni evden kovmuş bir adam (?) o zaman nerdeydi bu medeniyet acabaGenişliğin olayla alakası ne? Eşiniz sizin yapamadığınız ölçüde medenice davranmış. İleride çocuğunuz için belirli bir seviyede yüzyüze bakmak zorundasınız neden düşman olsun ki size? Hayır bir de adamı genişlikle itham etmişsiniz, ne yapmalıydı defol git deyip eşyaları kapıya mı koymalıydı? Belli ki eşiniz için bu evlilik tamamen bitmiş ve ona göre davranıyor, hakkınızda hayırlısı olsun
Bu karariniza çok sevindim.Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam
En dığru karar al tabi ki Söke Söke al hem de Evlenip üstüne çocuk sahibi de olup Kadınları mağdur bırakmaya Hakkı yok.Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam
Aynen bende adama sinir oluyorumBen konu sahibinin kocasindan nefret ediyorum gercekte tanısam kesin kavga ederdim o kisiden cok terbiyesiz bir insan
Ondan ne koca olur ne baba
Konu sahibi yine iyi dayandi yedigi peynirin.lafini ediyordu ben okumustum o zamanlar konusunu hatirladim konu sahibini bu evliligin boyle olmasina şaşırmadım ama adamin bu tavrına şaşırdım normalde seviyesizlesmesi gereken biri çünkü ukala yonleri vardi ve konu sahibini de aldatmisti
Bişey istememiştim ama isteyeceğim şu saatten sonra.Cocuga nafaka istememis miydiniz?
Ben severek evlendim ailemi de karşıma aldım.Ama severek evlenmediğimixi söyledi anneme yani ben kendi kendime sevildiğimi sanmıştım sevgi laflarıyla evliliğe taşıdı beni ama yalanmış kime güvenilir bilmem artık bundan sonraSiz severekmi evlendiniz
Gerçekten nafaka isteyin en azından başka bir kadının daha hakkına girmesin.cubku bu karaktersiz serseri,yine evlenme yoluna girip en ufak tartışmada ondanda boşanmak isteyecektir.adamin karakteri bozuk.Bişey istememiştim ama isteyeceğim şu saatten sonra.
Neden istemeyecektiniz ,isteyin elbette, çocuğa nafaka vermek zorunda eşiniz. O yüzden güle oynaya gönderiyor sizi, ona dokunan hiçbir şey yok. İsteyin nafakayı bakalım eser kaliyor mu, bu medeni hallerinden.Bişey istememiştim ama isteyeceğim şu saatten sonra.
Aynen öyle benim iyi niyetimi hak etmiyor.İstemezsem çok pişman olacağımı anladımYırt
Kaybetcek neyin var?
Yaşın 38 39
Öğretmensin
Çocuğun var
Evini tutmussun
Daha once evlendiğin de esyalarin parasini sen ödedin
Defalarca hakarete maruz kaldin
Sana evden defol git dedi
Iste defolup gidiyorsun dedigini yapıyorsun
Yanina kar mi kalsin?
Canım ayrılık sebebiniz neydi. Bence bu kadar rahat olması hayatında başka birinin olduğunu gösteriyor.Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Yapmasın öyle bşyYa şunun yanında yanlışlıkla hayatında biri varmış gibi konussana ya da biri seninle çok görüşmek istiyor Muş gibi yapsana ona duyur. Şöyle yapabilirsiniz erkek ismi kullanarak , x bende görüşmek istiyorum seninle ama biliyosun esimden bosaniyorum işlerim var . Eve geçeyim yardıma gelirsin ihtiyacım olacak vs gibi . Yani bilmiyorum doğru bişey mi söyledim fikir versin diğer arkadaşlar yanlış fikir vermişte olabilirim. Ne bileyim en azından söyle sansin, demekki hayatında birileri olacak ya da var kendini toparlayack .
Bence böyle biriyle ayrılarak en iyisini yapmışsın bazen olmuyorsa zorlamamak gerekiyorYa şunun yanında yanlışlıkla hayatında biri varmış gibi konussana ya da biri seninle çok görüşmek istiyor Muş gibi yapsana ona duyur. Şöyle yapabilirsiniz erkek ismi kullanarak , x bende görüşmek istiyorum seninle ama biliyosun esimden bosaniyorum işlerim var . Eve geçeyim yardıma gelirsin ihtiyacım olacak vs gibi . Yani bilmiyorum doğru bişey mi söyledim fikir versin diğer arkadaşlar yanlış fikir vermişte olabilirim. Ne bileyim en azından söyle sansin, demekki hayatında birileri olacak ya da var kendini toparlayack .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?