Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Siz severekmi evlendiniz

BEnce eşin daha ne olduğunun farkında değil farkettiğinde hersey için çok geç olacak

Aynen öyle nafaka istemeye karar verdim protokolü yırtıp atıcam
Yırt
Kaybetcek neyin var?
Yaşın 38 39
Öğretmensin
Çocuğun var
Evini tutmussun
Daha once evlendiğin de esyalarin parasini sen ödedin
Defalarca hakarete maruz kaldin
Sana evden defol git dedi
Iste defolup gidiyorsun dedigini yapıyorsun
Yanina kar mi kalsin?

Bu medeni ! adam 8 aylık hamile olan beni evden kovmuş bir adam (?) o zaman nerdeydi bu medeniyet acaba

Eğer kazanciniz eşitse size nafaka vermezler,bebişe nafaka versin tabi

Aynen bende adama sinir oluyorum
Böyleleri cidden kanunen evlenmeleri yasaklanmalı

Eğer bu adamın karakteri düzgün olsaydı ve size her fırsatta boşanma protokolü ve boşanma lafını hatırlatmasaydi siz zaten bosanmazdiniz..resmen sizin ve çocuğunuzun fazlasıyla hakkına giren bir pislik var karşımda..mümkünse eşyaları toplamaya falan yardım etmesin.ihtiyaciniz yok onun boş medeniyet anlayışına.bisey deyimmi size lütfen kendinizi yıpratmayin bu dengesiz ve dangalak adam için.adam resmen sizi kandırmış ve bu kandırmanin altında kendi çocukluğunda sağlıklı bir ruh sahibi olarak büyümemiş ve hiçbir şeyi umursamiyor.yune evlenir yine boşanır..adam için boşanmak bakkaldan ekmek almak gibi hafif bir duygu.uzuldum ya ne diyeyim.size hak verdim.

Siz severekmi evlendiniz
Ben severek evlendim ailemi de karşıma aldım.Ama severek evlenmediğimixi söyledi anneme yani ben kendi kendime sevildiğimi sanmıştım sevgi laflarıyla evliliğe taşıdı beni ama yalanmış kime güvenilir bilmem artık bundan sonra

Bişey istememiştim ama isteyeceğim şu saatten sonra.
Neden istemeyecektiniz ,isteyin elbette, çocuğa nafaka vermek zorunda eşiniz. O yüzden güle oynaya gönderiyor sizi, ona dokunan hiçbir şey yok. İsteyin nafakayı bakalım eser kaliyor mu, bu medeni hallerinden.

Aynen öyle benim iyi niyetimi hak etmiyor.İstemezsem çok pişman olacağımı anladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ayrılık sebebiniz neydi. Bence bu kadar rahat olması hayatında başka birinin olduğunu gösteriyor.

Ya şunun yanında yanlışlıkla hayatında biri varmış gibi konussana ya da biri seninle çok görüşmek istiyor Muş gibi yapsana ona duyur. Şöyle yapabilirsiniz erkek ismi kullanarak , x bende görüşmek istiyorum seninle ama biliyosun esimden bosaniyorum işlerim var . Eve geçeyim yardıma gelirsin ihtiyacım olacak vs gibi . Yani bilmiyorum doğru bişey mi söyledim fikir versin diğer arkadaşlar yanlış fikir vermişte olabilirim. Ne bileyim en azından söyle sansin, demekki hayatında birileri olacak ya da var kendini toparlayack . Öyle aglamakli durma yani guclu ol . Sürekli gülümseyerek mesajlaş. Ama onun gözünün içine baka baka değilde sakliyomus gibi .

Kendisine sorun çıkarmadan biran önce gitmeniz için böyle yaklaşıyor olabilir. Nafakada istememişsiniz zaten.Sonrasında çocuklada rahat rahat istediği gibi görüşebilmek ve maddi olarak hiçbir katkıda bulunmayacak olması,onun açısından büyük rahatlık.Sizinle kötü olmadan bu şekilde olayı bitirmeye çalışıyor işte. Bence çokta takılmayın.Bırakın yardım etsin.Sinir olsanızda yardım alın.Bu kadarını da yapsın bir zahmet.

Yapmasın öyle bşy
Mahkemede beni aldatıyor diye iftira bile atar yoksa kadına

Bence böyle biriyle ayrılarak en iyisini yapmışsın bazen olmuyorsa zorlamamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…