merhaba o mavi o, merhaba depresifpolyanna,
sagolsun güzel tesellileriniz icin. evet konustum defalarca, benim huyum bu diyor, sevgimi disa gösteremiyorum diyor, bahaneler cok. ben inanmiyorum. nicin alis verislerde hep ablamin caninin cektigi seyleri aliyor. birgün beni düsünmüyor. Umarim en kisa zamanda cocugumu dünyaya getirir, ve ona bir annenin cocuguna nasil sevgi ve ilgi gösterebilecegini gösteririm. Allah' im insallah nasip ederde. görür. bende sizin gibi düsünüyorum, onu hayatima ve kararlarima karistirmamam cok zoruna gidiyor galiba. ama böyle yapmasam, bu evliligimdede esimle aramizda münakasalar cikabilir. Elimden geldigi kadar uzak durmaya calisiyorum. Evet babam ve kaynanam cok iyiler, iyiki varlar. Onlari Allah basimdan eksik etmesin. ben simdiden biliyorum benim cocugum kayinvalidemi daha cok sevecek, cünkü annem tam bir buzdolabi. Ama onun bilecegi bir sey. Bunlari düsünüp kendimi yipratmak istemiyorum. Allah'tan bir bebek istedim, Allah' im verdi cok sükür. Ister sevsin ister sevmesin, benim ve esimin sevgisi yavruma yetecektir.