• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar iyi niyet fazla mi

Aynen otobüsler o kadar kalabalıkki bebek aarabasını bile alamıyorum kucağimda taşıyorum.
Otobuste bebekli kadinlar o kadar zorlanıyor ki. Bebek arabasi sokmasiydi indirmesiydi kalabalikta bebekle ilgilenmesiydi. Çocuğu sen birakiyosan araba sende kalsin esinde bi zahmet erken kalkip otobüse binsin. Yada cocugu o biraksin. Sorumluluklar esit paylasilmali bence

Ben öğretmenim o yüzden erken gidip erken çıkma gibi bir durumum yok. Eşim özellikle arabayı ben de kullanayim diye ddeğiştirdi otomatik vites aldi ama sadece uzun yolda o dinlensin diye kullanabiliyorum. :)
Size gerekırse tabiri caizse şoförlük yapması gerek.. Ne demek başkalarını gezdirmek keyfını o sursun cefasını sız.. Munkunse sızde erken cıkın esınızle bırlıkte.. Ise erken baslarsınız ofıste aksam erken çıkarsınız.Kızınızla evınızle ılgılenecek vaktınız kalır hem.. Farkına vardığı ıyı olmuş en azından..

Bi an kendimi gördüm sanki o_O

Bende maalesef böyleyim hep kendimi ikinci plana atıp onu rahat ettireyim derken bi bakmışım ki oda beni ikinci plana atmaya başlıyo :KK43:
Yavaş yavaş bende artık kendini önemli tutmaya başlıyorum sizde öyle yapın erkekdir o bakar basının çaresine ama on aylık bebek ve siz her durumda bakamazsınız ..:KK14:

Evet ben bu hale getirdim onu ama ben bu kadar suistimal edebileceğini dusunmezdim. Zararınneresinden donulse kar derler. Buz de bundan sonra ona gore davranicaz aartık
Bi an kendimi gördüm sanki o_O

Bende maalesef böyleyim hep kendimi ikinci plana atıp onu rahat ettireyim derken bi bakmışım ki oda beni ikinci plana atmaya başlıyo :KK43:
Yavaş yavaş bende artık kendini önemli tutmaya başlıyorum sizde öyle yapın erkekdir o bakar basının çaresine ama on aylık bebek ve siz her durumda bakamazsınız ..:KK14:

Aynen öyle yapın sizde kızınızı ve kendinizi düşünün biraz bırakın kocaman adam da kendini düşünsün bi zahmet aslında onun da sizi düşğnmesi lazım ama neyse :KK51:

Bu sabah arabayi bana bırak deyin o kadar, böyle çok düşünmek yorumlamak zihin sağlığı için iyi degil

Evet aradı ve hiç o sorunlar yaşanmamış gibi canım ben geliyorum kacta çıkıyorum diye sordu. Belki başka bi meslekte olsa daha rahat isterim arabayı ama ise geç kalma gibi bir lüksü olamaz onun o olmadan ameliyat bile başlayamaz. O yüzden hep fedakarlık yapan taraf ben olmalıyım diye hissediyorum. İki araba için de henüz erken diye dusunuyoruz. Ev almak için çabalıyoruz ama İstanbul koşullarında o da kolay olmuyor.

İşe geç kalma lüksü olamaz diyorsunuz da siz mi yetiştireceksiniz eşinizi işine.
O da ona göre çıkar sonuçta evden.

İnsan anne-babasına karşı fedakarlık yapar, kocasına karşı neden yapar anlamam.
Erkeğin gücüyle kadınınki bir mi Allah aşkına?
Kadın dururken arabayı neden erkek kullansın?

Back
X