Bu kadar kinlenmesi sizce neden?

ysmn952

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
33
41
3
29
Hanımlar dünde konu açmıştım. Eşim ve eşimin ailesinin saçma davranıslarından dolayı ayrılık kararı almıstık. Fakat esim bana baskı uygulamaya basladı. Hemen protokol hazırlatıyorum imzaya hemen gidelim vsvs diye. Bide çirkeflikte yapıyor şu eşyayı istiyorum şu altını da istiyorum. Haftaya bi operasyon geçireciğimi bildiği halde yapıyor.(önemli ve hayatımı etkileyen bi konuda) Annesine iki laf ettim diye bu kadar kinlenmesi neden sizce. Beni hiç sevmemis gibi hissediyorum.

İnsanlar sinir ve öfke ile her şeyi yapabilir.
Ama siz gerçek yüzünü gördüm diye de düşünebilirsiniz.
Kendinize odaklanın Allah şifa versin

Altın ve herşey senin o çırpınsın dursun sakin imza falan atma avukatına bırak izinsiz bir şey yapma

Tehdit vb yaparsa kayıt al boşanırken kullan

Geçmiş olsun

Altın ve herşey senin o çırpınsın dursun sakin imza falan atma avukatına bırak izinsiz bir şey yapma

Tehdit vb yaparsa kayıt al boşanırken kullan

Geçmiş olsun
Araba sende kalsin altın ver diyor ne yapmam gerek. Vermeyi düsünüyordum ama ilk günden altın konusuna girmesi canımı sıktı

altınlar sizin hakkınız. Kendiniz istediğiniz şekilde protokol hazırlatın o imzalasın.

Hanımlar dünde konu açmıştım. Eşim ve eşimin ailesinin saçma davranıslarından dolayı ayrılık kararı almıstık. Fakat esim bana baskı uygulamaya basladı. Hemen protokol hazırlatıyorum imzaya hemen gidelim vsvs diye. Bide çirkeflikte yapıyor şu eşyayı istiyorum şu altını da istiyorum. Haftaya bi operasyon geçireciğimi bildiği halde yapıyor.(önemli ve hayatımı etkileyen bi konuda) Annesine iki laf ettim diye bu kadar kinlenmesi neden sizce. Beni hiç sevmemis gibi hissediyorum.
Öküz ölünce ortaklık biter sizinki ona dönmüş. Çıkarlar çelişince hemen harcamış ters düşünce.
Avukat ile görüşün kesinlikle bir yere imza atmayın.

Back
X