Bu kadar kıskançlık normal mi?

duruguzel

Only positive vibes 💕
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
7.413
24.420
298
Antalya
Arkadaşlar selamlar. 🌹
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?

Eklentiler

• 2DDAE08B-0E8A-4FD1-97F1-D3F1A411ADD4.webp
    2DDAE08B-0E8A-4FD1-97F1-D3F1A411ADD4.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 3.175
  • 2C2E4B52-2BEE-446F-B145-5155B66D44E9.webp
    2C2E4B52-2BEE-446F-B145-5155B66D44E9.webp
    37 KB · Görüntüleme: 3.128
Gayet resmi bir konuşma enginle aranızdaki. Çok da normal.
Eşiniz zaten ezelden toksik.
Ne sevgi kalır ne saygı böyle biriyle..
Yürümesi de çok zor.
Faturaları her şeyi ödesin kendi sonra desin Num değiştir diye hayret bisey

Kendisi gün boyu kadınlarla hiç konuşmuyor mu?
Anladığım kadarıyla maddi olarak evi çekip çeviriyorsunuz, ne yatırım yapsam nerden kâr etsem derdinde olan kendi halinde bi kadınsınız. Eşinizin kıskançlığı normal değil, hepmi böyleydi yoksa engine mi özel bu kıskançlık?
Numara tabiki değiştirmeyin evdeyken konuşup halledersiniz umarım.

Eşine guvenmeyen adamin gidecegi tek yer anasının yeridir.bir erkk icin asla numarami degismem buna es kişisi dahil .bugun num degis yarin kiyafete karis yarin kiz ardaslara karis olay uzuyacak.taviz tavizi dogurur
Basit bir şey sanıyor numara değiştirmeyi. Bana ulaşmak isteyen biri nasıl ulaşacak?
Asla ama asla normal değil. Değiştirmeyin numaranızı. Kaç yıllık eşisin bu ne güvensizlik? Hep böyle miydi?
5 senelik evliyiz. Hep böyle kıskançtı. Bir kaç kişiye de rezil etmişliği var beni. Konuşmalarım kesinlikle özel değil, hep iş, para üzerineydi.

Kendisi gün boyu kadınlarla hiç konuşmuyor mu?
Anladığım kadarıyla maddi olarak evi çekip çeviriyorsunuz, ne yatırım yapsam nerden kâr etsem derdinde olan kendi halinde bi kadınsınız. Eşinizin kıskançlığı normal değil, hepmi böyleydi yoksa engine mi özel bu kıskançlık?
Numara tabiki değiştirmeyin evdeyken konuşup halledersiniz umarım.
Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.

Arkadaşlar selamlar. 🌹
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Burada normal olmayan tek şey kocanız.

Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
Benim için boşanma sebebi olurdu bu.

Basit bir şey sanıyor numara değiştirmeyi. Bana ulaşmak isteyen biri nasıl ulaşacak?

5 senelik evliyiz. Hep böyle kıskançtı. Bir kaç kişiye de rezil etmişliği var beni. Konuşmalarım kesinlikle özel değil, hep iş, para üzerineydi.
Bu adamı boşa valla bak hatta dur bı daha boşa su son kaza olayı zaten tuz biber olmuştu ulan insan az utanır be bu adam sana on gömlek küçük gelir Nihal konularini hep biliyorum bu kıskançlık falan degil hastalıklı bir kafa

Back
X