• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar kıskançlık normal mi :(

:=))) içimden ne geçti biliyor musun....bence sen ondan daha güzel..daha akıllı..iş konusunda daha becereklisin..yada sadece bunlardan bırınden dolayı komplexe girmiş ..çünkü kendinee biraz olsun güveni olan..çevresi tarafından seven..sevilen..dostları olan ve para sorunu olmayan ..kendi ekmeğini güzel bir meslekle pekiştiren yada bunların birine mensub bir erkek bir kadını bu kadar kıskaca almaz...bu kaçarsa elimden ben bi daha böyle bir mücevher alamam tavrına girmiş....

çok sevmek..çok sevmektir...çok seven adam nasıl olurda üzer buna aklım almıyor...kıskançlığı anlarım ama bu sapkınlık kıskançlık değilki...bu kadar kıskanan adam ya komplexlidir yada kendisi her kadınaa potansiyel baktıgından sizin de her erkeğe potansiyel baktığınızı düşünüyor...insanın zikri neyse fikride odurr...bakınn siz ona bir konuda yalan soyleyınn vee bu yalanı defalayınn bı muddet sonra aynı mesele ıcın kendınızın ona karşı aynı durum için şüpheyle yaklaştınızı göreceksiniz...ikisinden biri...

kıskançlık ciddi bir problem ve zaman zaman bunaltmıyor değil..
mesela bir bayan her dışarı çıkışında beşer dakika arayla nerdesin ne yapıyorsun
şeklinde rahatsız yada tedirgin ettirilmemeli..
iş hayatı olur sosyal hayatı yada eğitim..birşekilde muhatap olmamızı gerektiricek
şeyler yaşayabiliyoruz.. bunu sinir krizlerine dökmeleri yada o poyansiyelde olmaları çok saçma..
sana kendimden örnek vereyim arkadasım..benim erkek arkadasım geçen yıl çalıştığım yeri
okadar problem yapıyordu ki aynen senin dediğin gibi sabah bana msj atmadan niye işe
gidiyorsun arkadsların yanındayken niye rahat konuşmuyorsun senin için
başkaları hep daha önemli gibi bir sürü can sıkıcı şey..birgün resmen telefonda ağlattı sözleriyle beni..
en ufak şeyi büyütüyordu..açık açık konuştum sonunda.. olacak gibi değil.. ordan erkek çalışanlardan biri bana sesleniyor telfonda duyuyor ne olmuş baska biri mi yok ne diyor diye basımın etini yiyordu
ve günlerce o kişinin çetelesini tutuyordu resmen..ne mi oldu sonunda.. çok erkekli bir kurumdan
çıkıp çok kadınlı bir kuruma girmek zorunda kaldım..:84:

ama açık açık konuş kırıcı olduğunu güven sorunu yaşadığını falan söyle ben arada ifade ediyorum
ama çok şükür eskiye nazaran daha iyi..birde meşgaleleri olmalı düşündükçe abartıyorlar:14:
kolay gelsin bol şans arkadasım..

:=))) içimden ne geçti biliyor musun....bence sen ondan daha güzel..daha akıllı..iş konusunda daha becereklisin..yada sadece bunlardan bırınden dolayı komplexe girmiş ..çünkü kendinee biraz olsun güveni olan..çevresi tarafından seven..sevilen..dostları olan ve para sorunu olmayan ..kendi ekmeğini güzel bir meslekle pekiştiren yada bunların birine mensub bir erkek bir kadını bu kadar kıskaca almaz...bu kaçarsa elimden ben bi daha böyle bir mücevher alamam tavrına girmiş....

çok sevmek..çok sevmektir...çok seven adam nasıl olurda üzer buna aklım almıyor...kıskançlığı anlarım ama bu sapkınlık kıskançlık değilki...bu kadar kıskanan adam ya komplexlidir yada kendisi her kadınaa potansiyel baktıgından sizin de her erkeğe potansiyel baktığınızı düşünüyor...insanın zikri neyse fikride odurr...bakınn siz ona bir konuda yalan soyleyınn vee bu yalanı defalayınn bı muddet sonra aynı mesele ıcın kendınızın ona karşı aynı durum için şüpheyle yaklaştınızı göreceksiniz...ikisinden biri...

yani bunu söylemekten rahatsız oluyorum ama güzellik açısından beğenilirim genelde. kendisine göre de kusursuz denecek kadar güzelmişim. dediğiniz gibi belki de bu yüzden. ve kendisini de beğenmiyor. benim içn gerçekten yakışıklı zaten olmasa da önemli değil ama o kendiyle ilgili bazı şeyleri sorun olarak görüyor bazen senn yanına ben çok sönük kalıyorum diyor. dediğiniz gibi belki de bu yüzden. o zaman bana düşenn onu beğendiğimi daha çok belli etmek mi olmalı acaba...

kızlardan kıskanmasına gelince de evde üzerine çok düşülmesi ve bu yüzden de ilgiyi çok sevmesi olarak düşünmem gerekiyor sanırım.. yanlışım varsa düzeltin lütfen..

kıskançlık ciddi bir problem ve zaman zaman bunaltmıyor değil..
mesela bir bayan her dışarı çıkışında beşer dakika arayla nerdesin ne yapıyorsun
şeklinde rahatsız yada tedirgin ettirilmemeli..
iş hayatı olur sosyal hayatı yada eğitim..birşekilde muhatap olmamızı gerektiricek
şeyler yaşayabiliyoruz.. bunu sinir krizlerine dökmeleri yada o poyansiyelde olmaları çok saçma..
sana kendimden örnek vereyim arkadasım..benim erkek arkadasım geçen yıl çalıştığım yeri
okadar problem yapıyordu ki aynen senin dediğin gibi sabah bana msj atmadan niye işe
gidiyorsun arkadsların yanındayken niye rahat konuşmuyorsun senin için
başkaları hep daha önemli gibi bir sürü can sıkıcı şey..birgün resmen telefonda ağlattı sözleriyle beni..
en ufak şeyi büyütüyordu..açık açık konuştum sonunda.. olacak gibi değil.. ordan erkek çalışanlardan biri bana sesleniyor telfonda duyuyor ne olmuş baska biri mi yok ne diyor diye basımın etini yiyordu
ve günlerce o kişinin çetelesini tutuyordu resmen..ne mi oldu sonunda.. çok erkekli bir kurumdan
çıkıp çok kadınlı bir kuruma girmek zorunda kaldım..:84:

ama açık açık konuş kırıcı olduğunu güven sorunu yaşadığını falan söyle ben arada ifade ediyorum
ama çok şükür eskiye nazaran daha iyi..birde meşgaleleri olmalı düşündükçe abartıyorlar:14:
kolay gelsin bol şans arkadasım..

dersanede sınıftan bir erkek arkadaş ders yukarda diye seslenmişti bir defasında üstelik hiç konuşmadığım biriydi ve o da çok sinirlenmişti neden sana sesleniyr başka biri mi kalmadı söyleyecek diye epey kızmıştı onu hatırladımm bir an:18:

erkek arkadaşın demek ki kendi kuzenlerine kötü gözle bakıyor...
erkek kuzenlerinizle hoşgeldinden başka muhabbetiniz yok bravo size
belki kuzeniniz size kötü gözle bakıyordur
bu nasıl bir zihniyet erkek arkadaşınızın kıskançlığından ziyade ben buna takıldım
ayrıca erkek arkadaşınızın kıskançlığı çok anormal
bence kendine güveni yok yada psikolojik sorunlu biri
bende eşim tarafından kıskanılıyorum ama bu şekilde değil

E daha yasi 22 cocuk sayilir... Canim sende 22 yasindasin ama erkekler ayni yasta olsada bir bayanla ayni orantida olgunlasamiyor. Bir erkek 22 yasindaysa at 3-4 yas geri... cunku gec olgunlasiyorlar.Erkek arkadasin maalesef ozguvensiz ve paranoyak. Sen sonucta birsey yapmiyorsun ki. Benim esim beni kiskansa oncelikle onu kiskandircak ne yaptim diye sorarim.Eger kiskandiracak bir durum varsa ortada hak vermek gerekir. Yersiz yere kiskanclik yapan erkek arkadasin aslinda kiskanmiyor sadece hayatini kisitliyor ve kendine olan ozguven eksikligini bu sekilde kapamaya calisiyor.Bunu yapmasi seni elinde tutmaya calistiginin bir gostergesi cekip gideceginden korkmus.Bende kiskanc bir insanim ama kiskanmak icin once bir sebep ararim gecerli sebebim varsa kiskanirim esimde oyledir. Mesela bi bayan esimi mi ariyor mesajlasiyorlar mi.. bara gittik veya eglenceye baska bir bayan cok mu esime sokuluyor... esim baskalariyla cok mu samimi ??? bu onceden tanidigi dostlugu olan biri mi yoksa yeni birimi.. bu gibi seylere bakarak degerlendirme yaparim ve ona gore kiskancligim yersiz mi yoksa haklimiyim diye dusunurum. Seven elbette kiskanir ama kiskanmasi icin sebebi olmali. 6 yilsa sana guvenemedi hayatini cehenneme cevirdiyse bu sekilde bundan sonra hic guvenmez.

Ayrica kuzenlerin erkek olabilir ama onlar senin akraban ustelik bu insan senin kocan degil biseyin degil bu kadar tolerans gosterme... ne bu boyle hasta ruhlu bence kendi kuzeninle oturup iki kelime konusamicaksan nerde kaldi saygi , guven... bundan bisey olmaz kusura bakma... once komplexlerinden arinsin aklina basina toplasin olmadi terapiste gitsin,

Son düzenleme:
ya canım bence sen bu kıskançlıklardan içten içe hoşlanıyosun yani hoşuna gitmiyor değil, kendini yüceltilmiş hissediyorsun gibi geldi bana
ama evlenince hayatın kabusa dönebilir, baksana akrabalarınla bile sosyalleşmene izin yok

6 senedir beraberlik var ve evliliğe gitmemiş, sıkıcı bir durum olsa gerek.
bilinçaltınızda ilişkiyi hareketlendiriyor olmayasınız. :86:

ben çok gördüm,bir ilişkide bişey haddinden fazlaysa her zaman zararlıdır.kıskançlıkta böyle.benim bir ilişkimde,saplantı derecesinde aşk vardı,zamanla eziyete dönüştü,seviyordu ama boğuyorduda..bitirmek en mantıklısı.aşk sevgi bunlar güzel duygular,ama huzur yoksa hiçbirinin önemi kalmıyor ruh ikizin bile olsa..

bu kıskançlık değil güvensizlikkkk
ve ben böyle bi erkekle yapamazdım kız arkadaşlarıma bile karışıcak
kendinin erkek arkadaşı yokmu kuzenlerim benim akrabalarım ne demek görüştürmemek
o ilerde evlendiğinizde görüştürmicek vede görüşmicekmi
ne kadar saçma ben anlamıyorum yaa bu erkeklerin kadınları kısıtlamalarını
sen ne yaptığını bilemicek bi yaştadeğilsin
evlendiğinde çalışma oraya gitmeburaya gitme
beraber gideriz diyip gitmez ve sorunlarbüyür
onun dr a gidip tedavi olması lazım yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşarsınız
güvensizlikproblemi var bence güvenen insan az kıskanıröz kıskanır
herşeyi kıskanmaz bu aşırıya kaçmış düzelmezseyol ver benceee
ilerisi daha kötü özgürlüğün kısıtlanacak

canım sevgilin normal değil bu kıskançlık konusunda, kız arkadaşlarında resmin olmasına bile tahammülü yok baksana

kesinlikle doktora gitmeli yoksa evlendikten sonra seni çok zor günler bekleyecek

tamam "biraz" kıskanılmak kadınların gururunu okşar ama bu o raddeyi çoktaaan geçmiş
benim arkadasimin nisanlisida böyleydi evlendikten sonra arkadasim depresyona yakalandi!!!bu tip erkekleri hic sevmiyorum....insan karisina guvendigini belli etmeli kusura bakmayinda gecen bir arkadas anlatiyor sabah cocuklari birakip ise gidiyormus kursa yani oda is burada...aksamaca yatarmis...diyorki bu turk erkekleri dagdan inme ay....bazan katilasim geliyor istisnalar kaideyi bozmaz evlilik cok zor offfff birde tartisma olunca cocuklarda korkuyor hesap soruyor zorrrr:14::14::14:

ya canım bence sen bu kıskançlıklardan içten içe hoşlanıyosun yani hoşuna gitmiyor değil, kendini yüceltilmiş hissediyorsun gibi geldi bana
ama evlenince hayatın kabusa dönebilir, baksana akrabalarınla bile sosyalleşmene izin yok

aynenn:13:
bizim kızlar seviniyolar kıskanılınca:82:
Alah biliyo ya anne-babalarını bu kadar hesaba almıyolar:34:

Back
X