• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar kıskançlık normal mi :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
sık sık kendi arkadaşlarımdan duyuyorum. sevgilim çok kıskanıyor beni vs vs diye. ama bi bakıyorum kıyafetler hiç öyle demiyor veya davranışlar gayet rahat. bense gerçekten bir kıskançlık girdabı içindeym.

6 buçuk senedir görüştüğüm sevgilim öyle şeyleri kıskanıyorki bazen ne yapaym şaşırıyorum. kılık kıyafet konusunda bi problemimiz yok çok şükür çünkü ben de dikkatli bi insanm. erkekler konusunda zaten bir tane dahi erkek arkadaşım yok. erkek kuzenlerimle çok mesafeliyiz. çoğu zaman hoşgeldin'den ileri gitmez knuşmamız. ama yine de onların olduğu bir ortama gidecek olduğum zaman çok sorun çıkarıyor. benm de yakın akrabam sonuçta gitmesem olmuyor hep bir sıkıntı.

sonra. kız arkadaşlarım zaten onun için başlı başına kıskançlık sebebi. sürekli neymiş ben onlarla daha çok ilgileniyormuşm. bu konudaki en son tartışmamz az önce oldu. benm fatura bilgm mailime geliyor. oraya bakmış. zaten gece 12den sonra kimseyle mesajlaşmıyorm da bazen sabahları ona mesaj atmadan başkalarına mesaj atmışım ona geç atmışım. bu öyle bir sorun olduki. verdiğim değeri anlamışmış falan. bide çok mesajlaşıyorum bedava olduğu için. ona takmış durumda.diyorum sen erkeksn öyle değilsn ama kızlar çok mesajlaşr ama yok....

bi yere gitsem sürekli diken üstünde. bazen iyice bunalıyorm söylüyorm.seni çok seviyorm çok kıskanıyorm sen bensz bi yerde olunca içim acıyor dayanamıyorm diyor o zaman da üzülüyorm ama bu kıskançlık krizleri esnasında benm kırılan kalbm ne olacak :( :(

benim anlamadigim seni bu kadar cok seviyorda neden evlenmiyorsunuz galiba ayni evde kaliyorsunuz....bilmiyorum bana tuhaf geldi kusura bakmayin ama bu benim sahsi fikrim...bunu geceyim size bu kadar karismasi bence hic iyi degil...belki sizde onunla az ilgileniyorsunuz ondandir sitemi...erkek arkadasin evdeyken onunla ilgilen...ama bence evlenmeden evlilik hayati yanlis eger ayri evde kaliyorsaniz onuda bilmiyorum yanlis birsey yazdiysam özurdilerim ama bu benim fikrim...ins. hersey duzelir...

sık sık kendi arkadaşlarımdan duyuyorum. sevgilim çok kıskanıyor beni vs vs diye. ama bi bakıyorum kıyafetler hiç öyle demiyor veya davranışlar gayet rahat. bense gerçekten bir kıskançlık girdabı içindeym.

6 buçuk senedir görüştüğüm sevgilim öyle şeyleri kıskanıyorki bazen ne yapaym şaşırıyorum. kılık kıyafet konusunda bi problemimiz yok çok şükür çünkü ben de dikkatli bi insanm. erkekler konusunda zaten bir tane dahi erkek arkadaşım yok. erkek kuzenlerimle çok mesafeliyiz. çoğu zaman hoşgeldin'den ileri gitmez knuşmamız. ama yine de onların olduğu bir ortama gidecek olduğum zaman çok sorun çıkarıyor. benm de yakın akrabam sonuçta gitmesem olmuyor hep bir sıkıntı.

sonra. kız arkadaşlarım zaten onun için başlı başına kıskançlık sebebi. sürekli neymiş ben onlarla daha çok ilgileniyormuşm. bu konudaki en son tartışmamz az önce oldu. benm fatura bilgm mailime geliyor. oraya bakmış. zaten gece 12den sonra kimseyle mesajlaşmıyorm da bazen sabahları ona mesaj atmadan başkalarına mesaj atmışım ona geç atmışım. bu öyle bir sorun olduki. verdiğim değeri anlamışmış falan. bide çok mesajlaşıyorum bedava olduğu için. ona takmış durumda.diyorum sen erkeksn öyle değilsn ama kızlar çok mesajlaşr ama yok....

bi yere gitsem sürekli diken üstünde. bazen iyice bunalıyorm söylüyorm.seni çok seviyorm çok kıskanıyorm sen bensz bi yerde olunca içim acıyor dayanamıyorm diyor o zaman da üzülüyorm ama bu kıskançlık krizleri esnasında benm kırılan kalbm ne olacak :( :(

canım yaşlar kaç? sevgilinin kıskançlıkları çok çocukca ve yıkıcı, 6 sene nasıl katlandın merak ediyorum. artık bu kıskaçlık sevgi değil hastalık halini almış, akrabalara gitme, kız arkadaşlarınla görüşme...
korkarım evlenirseniz seni cam fanusa koyacak

Son düzenleme:
benim anlamadigim seni bu kadar cok seviyorda neden evlenmiyorsunuz galiba ayni evde kaliyorsunuz....bilmiyorum bana tuhaf geldi kusura bakmayin ama bu benim sahsi fikrim...bunu geceyim size bu kadar karismasi bence hic iyi degil...belki sizde onunla az ilgileniyorsunuz ondandir sitemi...erkek arkadasin evdeyken onunla ilgilen...ama bence evlenmeden evlilik hayati yanlis eger ayri evde kaliyorsaniz onuda bilmiyorum yanlis birsey yazdiysam özurdilerim ama bu benim fikrim...ins. hersey duzelir...

hayır hayır, aynı evde falan yaşamıyoruz. lise 1de görüşmeye başladık. şimdi 22 yaşımızdayız. bilmiyorum ama az ilgilenmiyorum. annesi de hep diyor Allah yardımcn olsun diye... he bu arada bir takım halletmemiz gereken şeyler kaldı okuldu, evdi, ondan sonra resmiyete dökülecek inşallah.

ben olsam yol verirdim yarin bi gun calismana falan da karisir. ayrica psikologlar diyor ki asiri kiskanc olan insanlar en cok aldatanlardir..

canım yaşlar kaç? sevgilinin kıskançlıkları çok çocukca ve yıkıcı, 6 sene nasıl katlandın merak ediyorum. artık bu kıskaçlık sevgi değil hastalık halini almış, akrabalara gitme, kız arkadaşlarınla görüşme...
korkarım evlenirseniz seni cam fanusa koyacak

yaşlar 22 canım. çok seviyorm o da çok seviyor biliyorum ama haklısın artk bu durumlar yüzünden kopma derecesine geldiğimiz çok zaman oldu. üstelik çevremde herkes beni çok takdir eder çok hanım hanımsn diye. gerçi o da hep böyle söylüyor çok hanımefendisin diyor ama saçma sapan şeylerden kavga çıkardığında demediği kalmıyor üstelik hep de haklı oluyor. sonnda yine ben özür diliyorm. mesela bir örnek daha hiç bir arkadaşımda dahi resmim olmayacakmış. düşünn en samimi arkadaşlarmda bile. biri görürmüş falan filan bu şekilde daha bir çok şey....

yaşlar 22 canım. çok seviyorm o da çok seviyor biliyorum ama haklısın artk bu durumlar yüzünden kopma derecesine geldiğimiz çok zaman oldu. üstelik çevremde herkes beni çok takdir eder çok hanım hanımsn diye. gerçi o da hep böyle söylüyor çok hanımefendisin diyor ama saçma sapan şeylerden kavga çıkardığında demediği kalmıyor üstelik hep de haklı oluyor. sonnda yine ben özür diliyorm. mesela bir örnek daha hiç bir arkadaşımda dahi resmim olmayacakmış. düşünn en samimi arkadaşlarmda bile. biri görürmüş falan filan bu şekilde daha bir çok şey....
aslinda güzel birsey sizi sevmesi kiskanmasi...kimide kiskanmiyor domuz gibi der sikayetlenir...:34:

aslinda güzel birsey sizi sevmesi kiskanmasi...kimide kiskanmiyor domuz gibi der sikayetlenir...:34:

evet kıskanılmak güzel bişey aslında ama dediğim gibi benimkiler çok aşırı oluyor ve çok kırıcı sözler söylüyor bazen..

bir de en çok ağırıma giden etrafımdakilere bakıyorum her istediklerini yapıyolar hala el üstünde tutuluyorlar ama ben bu kadar dikkat etmeme rağmen.... bunu söylememe de çok kızıyor beni başkalarıyla kıyaslama onlar rahatsa ben napıym veya onlarınki de sevgi mi vs gibi şeyler söylüyor.

canım sevgilin normal değil bu kıskançlık konusunda, kız arkadaşlarında resmin olmasına bile tahammülü yok baksana

kesinlikle doktora gitmeli yoksa evlendikten sonra seni çok zor günler bekleyecek

tamam "biraz" kıskanılmak kadınların gururunu okşar ama bu o raddeyi çoktaaan geçmiş

Son düzenleme:
çok büyük sorun
benim sevgilim daha beter artık bi yere bile gidemiyorz bi restrnta gttk diyelim garsona bile takıyo
daha neler neleeer
ben de bıktım böyle olmasından ama ne yapsam ne dessem olmuyo
kavga çıkıyo sonra binlerce özür falan ertesi gün aynı
ayrılma kararı bile almıştım bu yüzden ama yok değişmedi:26:
o da kendine hakim olmaya çalışıyo ama kıskançlık içten gelen bişi durduramıyo

evlenince herşey çok daha derinleşebilir. kıskanan insanın bence kendine güveni yoktur.

sonunda yanindaki bayan/ bay edebiyle hareket ettikten sonra neyi neden kıskanıyorlarki?

arkadaşlar kıskanç insanlarla yaşamak çok zordur. inşallah aşarsınız sorunları.

çok kıskanç insanla hayat geçmez ben şahsen dayanamam herşey dozunda olmalı :32:kıskanacaksa içinden kıskansın söylenmesin bana ...seven insan kıskanır olayını kabul etmiyorum kıskanç insan özgüneni olmayan insandır :68:

çok kıskanç insanla hayat geçmez ben şahsen dayanamam herşey dozunda olmalı :32:kıskanacaksa içinden kıskansın söylenmesin bana ...seven insan kıskanır olayını kabul etmiyorum kıskanç insan özgüneni olmayan insandır :68:

hadı canım sende ben kıskanc bı ınsanım kenıme ozguvenım yokmu sındı var hemde cookkkk kıskanclık ınsanın dogasında var bu bılım adamlarının soledıgı bısı ama ffazlası bıo hastalık oluyo sehsen ben kıskanc bırı olarak kendımı kıskanclık hastalıgı dıye nıtelendırıyorumm

kıskanç bir erkekle hayat geçirmek çok zor.annem senelerce çekti benim bile o yaşta piskolojim bozuldu.şimdi geçti ama neye yarar.annem tansiyon hastası oldu.bence iyi düşün şunu unutma kıskançlığın asla sevgiyle alakası yoktur.seven değil hasta insan bu kadar kıskanır.

bu kıskançlık değil. resti çek hayatın zehir olacak. karşı taraf da biraz kendini frenlesin. hayatın tek bir kişinin etrafında geçmeyecek. dikkatli ol akıllı davran:27:

geçen hafta okulumuza yaşam koçu geldi onu dinlemeye gittim.
diyor ki:ben bu adamı seviyorum evlenince değişir mi diyosunuz sabrediyorsunuz bekliyorsunuz aylar yıllar geçer ama o adam nah değişir dedi aynen böyle dedi :) sevceksen böyle sev ama çekemem dersen hayat kısa yaşamana bak:)))

amann ne dersek diyelm vazgeçmeyeceksn
ne bu be:26:
kimisi erkeklerin peşinden koşar
biri hakaret yer oturur
aldatlır oturur

ee fikriniz değişmeyecekk madem :20:seviyomuş sizi,eminsiniz

neden konu açıyosnuz

cidden merak ettm

devam edin çııkarın tepenize

amann ne dersek diyelm vazgeçmeyeceksn
ne bu be:26:
kimisi erkeklerin peşinden koşar
biri hakaret yer oturur
aldatlır oturur

ee fikriniz değişmeyecekk madem :20:seviyomuş sizi,eminsiniz

neden konu açıyosnuz

cidden merak ettm

devam edin çııkarın tepenize

6 buçuk seneden bahsediyoruz ayrılmak tabi ki kolay değil o kadar yaşanan paylaşılan şeyler var ve hissedilen güzel duygular.

bu başlığın amacı insanların sıkıntılarını paylaşmasıysa eğer ve bu da benim sıkıntımsa buraya yazmam için yeterli bir sebep diye düşünüyorum.ayrıca bunun hakkındaki yorumlar, aynı derdi taşıyan arkadaşların söyleyebilecekleri ve ayrılmam için değil bu durumu nasıl hafifletebileceğim hakkındaki tavsiyeler için konu açtım.....bilmem bu sizin merakınızı giderir mi.

6 buçuk seneden bahsediyoruz ayrılmak tabi ki kolay değil o kadar yaşanan paylaşılan şeyler var ve hissedilen güzel duygular.

bu başlığın amacı insanların sıkıntılarını paylaşmasıysa eğer ve bu da benim sıkıntımsa buraya yazmam için yeterli bir sebep diye düşünüyorum.ayrıca bunun hakkındaki yorumlar, aynı derdi taşıyan arkadaşların söyleyebilecekleri ve ayrılmam için değil bu durumu nasıl hafifletebileceğim hakkındaki tavsiyeler için konu açtım.....bilmem bu sizin merakınızı giderir mi.

size tavsiyem ozaman

aşk matematik gibidir
artılar,eksileri her zaman götürür

istediği kadar güzel duygu yaşansn,bukıskançlık her şeyi silmeye yeter
sildim de

benm kuzenle yemeğe giderdik,sevgilim çıt çıkarmazdı
siz hoşgeldn diyemiyorsunuz:19:

msjlara,her şeye müdahale:52:

siz tavsiye için açtıysanız buyrn tavsiiye
bu Adamdan ne köy olur ne kasaba

ne dersek diyelm vazgeçmezsiniz

size kolay gelsn,yolunuz açık olsun

herşeyi geçtim de, kız arkadaşlarında bile resmin olmicakmış ya, biri görürmüş
biraz düşünsene, seni sokakta kimse görmüyo mu? şimdi söyleyemiyo bence ama evlendikten sonra evden cıkmanı da yasaklicak

Back
X