- 3 Nisan 2022
- 253
- 41
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Odun mu ki yontacaksınız?Herkese merhaba
Eşimden bir türlü beklediğim ilgiyi bulamıyorum.
Çok yoğun bir işte çalışıyor. Bende çalışıyorum. Gündüz aradım seni birazdan arayacağım dedi akşama kadar aramadı. Zaten gün içinde arayıp sormaz. Eve akşamları çok geç geliyoruzx.her akşamda hemen hemen kardeşiyle ve yeğeniyle görüntülü konuşurlar mutlaka benide dahil etmeye çalışır selam verir çekilirim kenara.
Nasıl yontulur böylesi?
Çok şükür çalışıyorum valla kaç kere denedim de aynı yani yüzüme bakmıyor ilgi sıfırÇalışıyor musunuz? Evde tek başıma oturacağımı bilseydim evlenmezdim, hiç gerek yoktu diyerek lafa girebilirsiniz
8 senelik evliyiz. Kayınvalidelerle çok içli dışlıydık ilk zamanlar muhtemelen ondan olduHiç konuştunuz mu adamın bu halini? Topraağıım moduna geçmişsiniz. Kaç yıllık evlisiniz, nasıl bu hale geldiniz, detay yazabilir misiniz?
Kardeşi şehir dışında çok enteresan kardeşi yani görümcem annesiyle günde 10 kere konuşuyor akşamlarıda eşimle.yeğenini çok özlüyrmışNeden onlarla konuşuyor sürekli? Sebep nedir?
Aileden çok koca kişisi ile ilgili bu. O kendine çeki düzen vermeli.8 senelik evliyiz. Kayınvalidelerle çok içli dışlıydık ilk zamanlar muhtemelen ondan oldu
Yontulmaz ya kabullenip devam edeceksiniz yada yolları ayiracaksiniz. Sevgi ilgi istiyorum, beni umursamıyorsun tarzı konuşmalara karşıyım kendimi aciz hissederim, pis bir gururum var kendime yediremem.Herkese merhaba
Eşimden bir türlü beklediğim ilgiyi bulamıyorum.
Çok yoğun bir işte çalışıyor. Bende çalışıyorum. Gündüz aradım seni birazdan arayacağım dedi akşama kadar aramadı. Zaten gün içinde arayıp sormaz. Eve akşamları çok geç geliyoruzx.her akşamda hemen hemen kardeşiyle ve yeğeniyle görüntülü konuşurlar mutlaka benide dahil etmeye çalışır selam verir çekilirim kenara.
Nasıl yontulur böylesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?