Bu kadar mı umursanmaz oldum

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
253
41
48
33
Herkese merhaba

Eşimden bir türlü beklediğim ilgiyi bulamıyorum.
Çok yoğun bir işte çalışıyor. Bende çalışıyorum. Gündüz aradım seni birazdan arayacağım dedi akşama kadar aramadı. Zaten gün içinde arayıp sormaz. Eve akşamları çok geç geliyoruzx.her akşamda hemen hemen kardeşiyle ve yeğeniyle görüntülü konuşurlar mutlaka benide dahil etmeye çalışır selam verir çekilirim kenara.

Nasıl yontulur böylesi?

Hiç konuştunuz mu adamın bu halini? Topraağıım moduna geçmişsiniz. Kaç yıllık evlisiniz, nasıl bu hale geldiniz, detay yazabilir misiniz?

Odun mu ki yontacaksınız?
Aramıyor mu siz ısrarla arayacaksınız,görüntülü görüşme bitince muhabbet açacak kendinizi dinleteceksiniz yok yapamam diyorsanız en anlaşılır şekli yok saymayı deneyin.
Başka oda da oturun ,gün içinde aramayın onun gibi davranın bakalım ne hissedecek

Düzgünce söyle yalnız hissettiğini, özlediğini. Akşam film aç hevesle o sırada yine görüntülü arama olunca sonra konuşursun diye ertelet bak tepkisine. Baktın olmuyor ilgiden anlamıyor evi başına yık kavga edince toparlar. Adamlar bazen bunu istiyor yani birikiyor içimizde

Yontulmaz ya kabullenip devam edeceksiniz yada yolları ayiracaksiniz. Sevgi ilgi istiyorum, beni umursamıyorsun tarzı konuşmalara karşıyım kendimi aciz hissederim, pis bir gururum var kendime yediremem.
Siz isterseniz oturun içinizden geçenleri anlatın belki düzelir ama sanmıyorum iki gün yola gelip sonra özüne dönüyorlar. Ayrı takılın onu görmezden gelip yok sayın daha etkili olur ama trip atmadan fark etmeden yapıyormussunuz gibi.

Konuşarak anlamıyorsa konuşmayın yok sayın onu kendi hayatınıza bakın tabi böyle nereye kadar giderse. Ya da böyle hayat geçmez deyip sepetliceksiniz

İnsanların öncelikleri oluyor. Siz de o öncelikler içinde değilsiniz. Bu sonradan edinilen bir şey değil, içten gelmeli.

Tatile falan çıkın haftasonu. Biraz birbirinize zaman ayırın. İlk aşık olduğunuz zamanlardan sohbet açın..beraber bir dizi takip edin. Gün içerisinde onunla ilgili sohbet edin

Bu arada Salı günü konuştuk görüntülü, bugün akşam yine aradılar ben açmadım. Eşim yine açtı bana tutmaya çalışıyor falan bakmadım . Niye yani neden her gün her gün (annemlerdeydik eşim anneme yeğenini falan gösteriyor kusucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…