• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılmışsınız, sonrada iletişimi koparmadan konuşmaya devam etmişsiniz. Siz de kızı görünce kandırıldığınızı düşünüp sinirlenmişsiniz, sevgilisi olduğunu anlayınca da iletişimi koparmışsınız buraya kadar tamam. Ama siz hala birilerinden kavga etmişler ayrılmışlar tekrar barışmışlar gibi bilgiler alıyor ve ayrılmalarını bekliyormuş gibi cümleler kuruyorsunuz.İster ayrılsınlar ister barışsınlar, sizi ilgilendiren bir şey kalmamış.
Evet bu konuda çok haklısınız, aslında ben sormadım, ortak arkadaşlarimizdan bir kadın söyledi banada , ayrıldığımdan beri çok huzurluyum sadece buruk bir hüzün kaldı geriye , insan ister istemez hırs yapıyor , benim mutsuz olmama neden olan kişilerde , mutlu olmasın istiyor kız için hiçbir şey demiyorum sonuçta oda genç bir kız karşısında ne karakterde insan olduğunu bilmiyor , belki benim anlattıkları değilde doğal olarak sevgilisine inanıyor ,kız mutlu olsun gerçekten benim yaşadığımı Allah hiçbir kadına yaşatmasın ne hayallerle çıkıyoruz o yola ,ama vefasızlık yapanlarinda Rabbim yanına bırakmasın inşallah.

Senin esten baska kimi bulacak ki. Bulmus bi keriz napsın.
Birşey diyemiyorum kızı tanımıyorum belki de tencere yuvarlandı kapağını buldu , herkes için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah o kız içinde ,ama tabi eski eş için iyi dileklerde bulunamicagim onun yolu kendi gibilere her zaman çıksın inşallah.

Hayatında başka biri olduğunu anladığın an o kızdan haberin yokmuş gibi "yeni sevgilim seninle görüşmemi istemiyor, beni bir daha arama" diyecektin bak o zaman nasıl peşinde koşuyordu.

Şimdi yapman gereken bir süre sessiz kal, engelleme de yapma, zaten merak edip arayacak sen de yine sevgilim var görüşmemi istemiyor beni arama de azıcık da o dersini alsın:)

Hoş peşinde koşsa ne olacak barışsanız yine anne-eş arasında sınır çizemeyip sen üzüleceksin.

Ayrıldıktan sonra görüşmüş
Adam şimdi gelse seni seçtim dese koşa koşa gider. Gitmem derse inanma.
FEA2C10B-94F4-4C56-9845-3D01B97C140E.webp

Bosandigin adamla konusmaya devam eden sensin. O sana yaziyosa sen cevap verdigin icin yaziyodu. Yani dune kadar bana yaziyodu falan bunlar bos laf.
Adam ayrildiktan sonra baskasiyla birlikte de olabilir seni ilgilendirmez. Bunlarla ugrasacagin zamani kendi hayatina kendi gelisimine harcasaydin keske.

Adam şimdi gelse seni seçtim dese koşa koşa gider. Gitmem derse inanma.
Tanışıyor muyuz? O kadar net konuşursunuz ki beni çok iyi tanıyor olmalısınız , siz hayatınızda kimseye ikinci bir şans vermediniz mi ben verdim keşke vermeseydim daha büyük bir hainlik gördüm bunun karşılığında , tekrar şans vermeyi hiç düşünmüyorum çünkü bu geçici bir kızgınlık değil , büyük bir kırgınlık oldu icimde ona karşı , barissakta olamayiz , burada özetle anlatılan bir konudan beni çozemezsiniz beraber seneler geçirdiğimiz insanlar bizi yanıltıyor ve sizde benim hakkımda böyle net bir şekilde hüküm veremezsiniz.

Bosandigin adamla konusmaya devam eden sensin. O sana yaziyosa sen cevap verdigin icin yaziyodu. Yani dune kadar bana yaziyodu falan bunlar bos laf.
Adam ayrildiktan sonra baskasiyla birlikte de olabilir seni ilgilendirmez. Bunlarla ugrasacagin zamani kendi hayatina kendi gelisimine harcasaydin keske.
Olursa olsun ben olmasın demiyorum anlamıyorsunuz, beni tabi ki ilgilendirmez artık defolsun gitsin , ama ne ağlayip zirladı o zaman babamı bile aradı tmm o zaman dedik bir şans daha verelim böyle yaptı bu sefer de , ne dememi bekliyorsunuz onun yaptığı çok normal benim tepki vermem mi anormal .

HANIMLAR KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPİCAKSANİZ ,YAPİN AMA BANA HAKARET EDERCESİNE KONUŞMAYIN BUNA HAKKINIZ YOK . BİRAZ SAKIN OLUN , ADAM ADAM DEDİGİNİZ KİŞİ , KEŞKE GERÇEKTEN ADAM GİBİ DAVRANSAYDİ, AYRILDIKTAN SONRA SON BİR ŞANS İSTEDİ ALLAH KAHRETSİN Kİ BENDE VERDİM KEŞKE VERMESEYDİM BANA YAPTIĞI BU HAREKETE TEPKİ VERDİĞİM İCİN BEN Mİ SUÇLUYUM , 2 SENE BOYUNCA AYRI DURUP BAŞKASINLA BERABER OLUNCA BOS YERE TEPKİ VERMEDİM BEN , HERHALDE BAŞKASINLA BİRLİKTE OLABİLİR İNSAN, AMA BANA VE BABAMA AGLAYİPTA YİNEDE BÖYLE YAPMASI O HAKLI GÖRDÜĞÜNÜZ ADAMI KARAKTER YOKSUNU BİR ADAM HÂLİNE GETİRDİ.

HANIMLAR KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPİCAKSANİZ ,YAPİN AMA BANA HAKARET EDERCESİNE KONUŞMAYIN BUNA HAKKINIZ YOK . BİRAZ SAKIN OLUN , ADAM ADAM DEDİGİNİZ KİŞİ , KEŞKE GERÇEKTEN ADAM GİBİ DAVRANSAYDİ, AYRILDIKTAN SONRA SON BİR ŞANS İSTEDİ ALLAH KAHRETSİN Kİ BENDE VERDİM KEŞKE VERMESEYDİM BANA YAPTIĞI BU HAREKETE TEPKİ VERDİĞİM İCİN BEN Mİ SUÇLUYUM , 2 SENE BOYUNCA AYRI DURUP BAŞKASINLA BERABER OLUNCA BOS YERE TEPKİ VERMEDİM BEN , HERHALDE BAŞKASINLA BİRLİKTE OLABİLİR İNSAN, AMA BANA VE BABAMA AGLAYİPTA YİNEDE BÖYLE YAPMASI O HAKLI GÖRDÜĞÜNÜZ ADAMI KARAKTER YOKSUNU BİR ADAM HÂLİNE GETİRDİ.
Okurken kulak zarım yırtıldı.

Bi de kızla evlenip, ayrı ev tutuyormuş. Ne yapacaksınız, evi başlarına mı yıkacaksınız? Çıkın zindanınızdan nefes alın, ne güzel bahar gelmiş.

Adama yokluğunuzu hissettirmemişsiniz ki sizi özlesin.
Bitirdiğiniz bir ilişkide geri dönsün istiyorsanız; kafanızda gerçekten bitirip kendi yolunuzda gitmeyi seçmemişsiniz demektir.
Bu tutumunuzda en çok size zarar veriyor fark ettiyseniz.
Şu zamana kadar iletişimi sürdürüp özellikle son davranışlarınızla da hala daha onu istediğiniz izlenimi vermişsiniz.
Öyle olmasaydı "ben seni aramam sende beni arama" demezdi.
Bundan sonrasında o öyle yaptı bende böyle yaptım, beni üzdü, hak etmedi vs. düşünceleri kafanızdan atıp kendi hayatınıza odaklanın.
O zaman aklınıza bile gelmeyecek o kişi, ne yaptığı zerre umrunuzda olmayacak.
Bana zarar veren toksik bir ilişkiyi kaldırıp attım yoluma bakıyorum, hayatımı yeniden yapılandırıyorum moduna geçmelisiniz acilen.

Bi de kızla evlenip, ayrı ev tutuyormuş. Ne yapacaksınız, evi başlarına mı yıkacaksınız? Çıkın zindanınızdan nefes alın, ne güzel bahar gelmiş.
Siz yanlış anlamışsınız yada ben yanlış yazdım , kızla evlenip ev tutmuyor, kıza demiş bn eski karıma ev tuttum ev eşyası aldım, borca girdim onun için ama o terk etti beni diye yalan atmış.

Herhalde ben de eşimden ayrılsam mutlu olsun istemem ama 2 yıl da çok uzun bi süre. Ki yapacağınız bi şey de kalmamış kıza söylemişsiniz umursamamış muska falan yaptırmayacağınıza göre her yerden engelleyin mutlu olduğunu görmeyin.
Bırakın biraz da o kız yaşasın kaynanasıyla haketmiş 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X