Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse konu çok farklı yerlere gidiyor , ben artık iki özre ve güzel sozlere kanmamaya calisicam sizde isterseniz araştırın tam olarak hakaret nasıl olurmuş .
Biliyorum ben hakaret ne demek siz merak etmeyin. Hakaret etmeden hakaret eden bir eski eş geçmiş hayatınızdan, annemi ezemem demiş, sen kimsin ki senin için anamı ezecem diyememiş. Aşkla geçirmeniz gereken 7 ay eski eşinizin anakuzuluğu sayesinde zehir olmuş en sonunda boşanmışsınız. Anasının evindeki yatağından bile vazgeçmemiş sizin için, sen hepsinden değersizsin demediği için hakaret etmemiş oluyor değil mi? Gelmiş ağzı dili ile pisman olmuş, 2 yıl oyalamış, diğer kadın garanti olmadan bırakmamış, sen yedek kulübesi bekleme odasısın demediği için hakaret etmiş olmuyor mesela . Bazı kadınları kandırmak bu kadar kolay, çok üzülüyorum.

bacim sen yukaridaki mesaji yazdiginda birisi sana a canim cok uzuldum, vs deyip gecistiriyorsa bil ki seni zerre kadar takmiyordur

ama puuuuu bacim deli misin ne yaptin sen kendine, git terapi al kurtul, manyak olursun diyorsa- iste onu diyen insan aslinda senin iyiligini dusunuyor.

Konu sahibi olan olmuş geçen geçmiş bundan sonra artık önüne bak insanlara güvenme hele anasıyla yaşayan ana kuzusu erkeklere şükür et çoluk çocuğun yok . Demek ki görmen gereken varmış bı de Allah in şanslı kulusun seni korumuş kollamis artık sana haber veren o arkadaşınla iletişimi kes Instagram adresini değiştir ise git, hobi edin, saçını boyat, kilo ver burdaki kadınlar seni çok güzel sarsmistir dost acı söyler sen karşılıklı bir ilişki olduğunu söylesen de sağlıklı olsan adamı takınti yapmasan emin ol bırakırdin.

öyle ölmez füze at

Buradan bakınca bayağı aciz göründünüz gözüme.Kusura bakmayın.Ayrıca birilerini taciz etmiyorsunuz iyi birisiniz diye de eski eşiniz sizi hâlâ çok sevmek zorunda değil.Bırakın artık umursamayın.Sevgilisi de olsun karısı da çocuğu da sizinle olmamış siz kendinizi güçlendirin ki ondan daha iyisini bulabilesiniz.

Kendinizi çok dusurmussunuz böyle yaparak ne die yazdınız aradınız o kadar siz peşine dusmeseydiniz umursamasaydiniz size zaten tıpış tıpış bence gelecekti birde annesini atmasın zaten ama annesi içinde sizi ezmesi ne tuhaf gercekten o zaman evlenmesinler bu gibi erkekler ya kimsenin hayatını mahvetmesinler yeter artık kv kisileride keşke gelinlerle yarışa girmeseler bi rahat verselerde insanların evliliği bi otursa keşke.

Iyide siz o size asilmis ama baskasiyla sevgili olmus gibi yazdiniz. Baristik goruşuyorduk dememissinizki. Yine aynisey gecerli ne hali varsa gorsun onunüze bakin siz bosanali 2 yil olmus hala ayni terane

Bence yorma kendini. Zaten sıkıntın var bir de birilerine laf anlatmaya çalışmak yorucu. Herkesin tecrübesi hayata bakışı farkli. Bizden farkli yorumlayacak olanlar hep var olacak. O da onun fikri de geç. Ama zaten yorgunken bir de açıklamaya çalışmak daha yorucu. Kimseyi ikna etmek zorunda da değilsin. Inanmissin kötü bir sey yapmamışsın ki. Olup bitmiş artik tek yapman gereken önüne bakman. Sosyal medyadan takip etmemen. Kendin için yeni hayaller kurman.

Siz yazdığınız kendi konunuzu bir okurmusunuz nasıl anlaşılıyor
şuan bana cevabınızda eski eşinizle tekrar bir yola girerken konuşurken sizi bir baskasiyla aldatmış sinirlenmekte haklısınız evet madem yoluna bakacak sizide rahat bıraksın hayatınızın bundan sonrası çok güzel olsun tüm iletişim yollarını kapatın

Evet ben güzel anlatamadım kendimi , konuda çok uzatmak istedim yanlış algılandı.

İnsan olduğunuz için yaşadığınız duygular çok normal. Makine değilsiniz ki hadi bitti sildim diyesiniz. Ban kalırsa zamana bırakın siz isteseniz de istemeseniz de zamanla her şeyi unutacaksınız zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…