Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne ' bisandigi halde kadinın hayatini zindan edenin ters versiyonubolmuş. Neticede ayrilmisiniz baska biriyle gorusebilir hazmedin yapacak birsey yok. Onunuze bakin yoksa dibe cekilen sizin hayatiniz olur

Bu ne ' bisandigi halde kadinın hayatini zindan edenin ters versiyonubolmuş. Neticede ayrilmisiniz baska biriyle gorusebilir hazmedin yapacak birsey yok. Onunuze bakin yoksa dibe cekilen sizin hayatiniz olur
Ben görüşmesin demiyorum görüşsün tabi ki sizler bunu anlamıyorsunuz , madem başkası vardı aklında benimle tekrar bir yola girmek neden istedi , o kadar neden uğraştı ne olur gel barışalım tekrar deneyelim diyen ben değil oydu kimsenin hayatını zindan etmedim,etmem.

Yahu ex ten next olmazz. Denenmis denenmez ayni suda iki defa yikanmaz. Niye tamam bi sans daha verelim diyosun ki? Cok hırlı bisey olsa bastan bosanmazdiniz zaten. Bu yaptigi da gayet gosteriyor bu adamdan bi yol olmayacagini. Buna uzulecegine onune bak.

Siz yanlış anlamışsınız yada ben yanlış yazdım , kızla evlenip ev tutmuyor, kıza demiş bn eski karıma ev tuttum ev eşyası aldım, borca girdim onun için ama o terk etti beni diye yalan atmış.
Yo sizi anladım, sizin birlikte yaşıyorduk falan diyorsunuz ya size yapmadıklarını yeni kız arkadaşıma yapınca ne yapacaksınız diyorum? Kinin nefretin sonu yok. Kendi hayatınıza bakın artık.

Eğer o isterse 2. hatta 3.,4.,5.,.... şansı da seve seve verirsiniz. Barışsanız da olmayacağını biliyorsunuz ama içiniz de ona ona akıyor. Malesef ki az yanılırım. Geri dönerse beni anın.

Hakareti gösterin.

Madem donmeyeceksiniz tekrar döndüğünü sevgilisinin falan niye umursuyorsunuz ? Sağlıklı davranmiyorsunuz. O geldi diyorsunuz da ayrılan adamların yüzde doksan dokuzu geri dönüyor zaten siz ayrilmaniza rağmen devam etmişsiniz sonra aldatılmışsiniz üstüne hala takip ediyorsunuz burdan bakınca açıkçası takıntılı ve geri dön dese koşacak imajı ciziyorsunuz neden üyelere kizdiniz ki

Adamın yaptığı adice tabii ki, kırılmanı ve hazmedememeni anlıyorum ama zaten iki yıldır defteri kapatmayıp görüşmeye devam etmek, kendi zamanından çalmak yanlış olmuş.
Attığın başlık, daha doğrusu bu düşünce tarzı çok üzücü. Değersizlik hissi çok kötü çünkü, kendini değersiz gördüğün için karşı tarafın yaptığı salakça şeylerde bile durumu buna bağlıyor, ben değersiz miyim niye böyle diyor ve daha da mutsuz oluyorsun.
Kötü bi evlilik olmuş ve boşanma ile sonuçlanmış, olabilir, sorun maalesef senin bakış açında, kendini üzen kendine eziyet eden sensin. Bu konuda uzman desteği almanı öneririm, inan kendini sevdikçe daha mutlu bi hayatın olacak ve böyle saçma sapan şeyleri kendine layık görmeyeceksin.

Son düzenleme:
İyide bana adamın yakasından düşün, rahat bırakın insanları yazıyorlar ,ben beni istemeyen birinin zorla yakasına yapismadim ki , bakın sizde aldatılmışsiniz diyorsunuz evet doğru, ve benim buna öfke duyup tepki vermem normal değil mi ? Ayrilmişsınız adam başkasınla olabilir diye yorum geliyor, tabi ki olabilir bende o kadar deli değilim, ama o zaman benden uzak durmaliydi tekrar barisip bir yola girdikten sonra, böyle yapması onun yaptığını normalleştirmez ki , benim tek hatam ona tekrar güvenmek oldu ,bana dönsün istemiyorum onunla zaten kendimi bir arada düşünemiyorum artık , ama banada yaptığını Rabbim yanına bırakmasın diyorum , onlarida takip etmiyorum ne hali varsa görsün , sadece ortak tanıdığımız bir kadın muhabbet ederken bir ara ayrılıp barıştılar demişti oradan biliyorum.

Hakareti gösterin.
Kendini geliştir önce diyenler ,adam peşinden koşucagina kitap oku demek, bence hakaret bir insana , kırıcı olmadanda nasihat verilebilir , adamın hayatını zindana cevirmisim , yakasından düşmüyorsun bunlar çok kırıcı , eğer biz ayrilipta herkes yoluna gitseydi, ben hala takip edip, huzur vermeseydim tüm bu yorumlarda haklilardi , ama öyle bir durum yok, özürler dilendi tekrar bir araya gelip yine yola çıkıldı ve beni aldattı, ben buna üzülüyorum, yoksa ayrılan insanın başkasıyla birlikte olabilicegini bende çok iyi biliyorum ve çok doğal birşey olduğunuda kabul ediyorum .

Eğer o isterse 2. hatta 3.,4.,5.,.... şansı da seve seve verirsiniz. Barışsanız da olmayacağını biliyorsunuz ama içiniz de ona ona akıyor. Malesef ki az yanılırım. Geri dönerse beni anın.
Büyük konuşmayı sevmiyorum ama dönmeyi düşünmüyorum , eğer dönersem bu sefer gerçekten kendi hayatımı mahvetmış olurum , ailemde arkamda böyle durmazlar , artık istediğim sadece bu psikolojinden çıkabilmek ,kimseye bağımlı olmadan mutlu olsam yeter , birini böyle takıntılı derecede sevmekte normal değil ona katılıyorum belki sevgide değil bu , ben hırs yapıp takintiya çevirdim onun davranışlarının etkiside büyük tabi ,insan uzun yıllar emek verince bir çırpıda silemiyor o çok güvendiğin insanında aslında 5 para etmez biri olduğunu kabullenmek insanı çok sarsıyor .

Bunların hiçbiri hakaret değil. Bazıları biraz ağır ama hakaret değil. Hakaret nedir bilseydiniz bu kadarı gözünüze gelmezdi. Yüzünüze gülüp ardınızdan iş döndüren, kibar kibar yapacağını yapanlardan korkun, iki ağır sözü takmayın bu kadar.

Evet aldatılmışsiniz ama siz o adamın eskiden "karisiydiniz" şu an bir sifatiniz yokmuş ki eski eşim diyorsunuz hala yani insanlar size neden kizmislar yine sizin için çünkü siz o kadar hata yaomissiniz ki farkındasınız da adamın karaktersizligini konusamaya gerek var mı ?

Nasil bunların hiç biri hakaret değil, gayet iyi biliyorum hakaret nedir, hakaretin anlamı bir kimseye, bir şeye karşı kullanılan küçültücü söz ya da aşağılayıcı, küçük düşürücü davranış, onura dokunma, onur kırıcı sözdür, hakaret etmek sadece terbiyesizce konuşup küfür etmek değildir . Dediğiniz gibi olsun neyse ama ağır konuşmanın da anlami yok çünkü ben , burada ki kişiler hakkında konuşmuyorum bir ithamda bulunmuyorum .

Son düzenleme:
Muaf etmek ne yeni bir dil mi bu neyse siz şaka mısınız 2 sene olmuş ayrılalı napıcak ömür boyu kimseyle görüsmicek mi bu ne yahu bide kızi ekleyip yazışmıssınız tam bi rezillik örneği

Allah mazlum kulu böbürlenmesin diye zalimin ödediği bedeli göstermezmiş. Elbet yanına kalmaz ama belki siz görmezsiniz. İçinde olduğunuz kapandan Kurtulduğunuza şükredip yolunuza devam edin ve psikolojik destek alın. Başka türlü içiniz soğumayacak belli ki

Yooo hakaret demek terbiyesizce konuşup küfür etmek demek. Bunu size yapan varsa savcılığa şikayet edersiniz.

Ben de bir gün benzer bir konu açarsam ağır sözleri kabul ederek açarım. Ne deseler de 2 yılınızı çalmış adam kadar zarar veremezler size. Üçe beşe takılarak asıl olayı kaçırıyorsunuz. İki özre güzel lafa bir buket çiçeğe, süslü vaatlere kolay kanıyor sizin gibi kadınlar malesef.

Muaf etmek ne yeni bir dil mi bu neyse siz şaka mısınız 2 sene olmuş ayrılalı napıcak ömür boyu kimseyle görüsmicek mi bu ne yahu bide kızi ekleyip yazışmıssınız tam bi rezillik örneği
Yok siz gerçekten beni anlamıyorsunuz yada ben konuda yazamadım , bu 2 sene içinde sevgiliside olabilir, evlenip çoluk çocuğuda karışabilir beni ilgilendirmez , ama başkasınla beraberken gelip benden özür dileyip babamı arayıp beni tekrar bir yola çıkartıyor ve ben bunun sevgilisi olduğunu öğreniyorum ondan sinirleniyorum , ömür boyu kimseyle olmasın demiyorum tabi ki ,olsun ama o zaman bana neden gelip özür diliyor ağlıyor bende öğrenince tepki verdim normal olarak , kızın arkadaşının sevgilisi olduğunu söyledi bana inanmadım kıza sordum onunla sevgiliymiş .

Neyse konu çok farklı yerlere gidiyor , ben artık iki özre ve güzel sozlere kanmamaya calisicam sizde isterseniz araştırın tam olarak hakaret nasıl olurmuş ağır sözleri kabul edip etmemek size kalmış .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…