- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.578
- 798
- Konu Sahibi Olanbanaoldu
-
Senin esten baska kimi bulacak ki. Bulmus bi keriz napsın.Bn mesaj atinca benide takip etmeye başladı kız ama bir 10 dakika konuştuktan sonra çıktım, ben bir daha girmedim , 2 gün sonra girdim hala takip ediyordu sildim onu , kızı suçun yok ama yani durupta onunlada takiplesemezdim.
Evet bu konuda çok haklısınız, aslında ben sormadım, ortak arkadaşlarimizdan bir kadın söyledi banada , ayrıldığımdan beri çok huzurluyum sadece buruk bir hüzün kaldı geriye , insan ister istemez hırs yapıyor , benim mutsuz olmama neden olan kişilerde , mutlu olmasın istiyor kız için hiçbir şey demiyorum sonuçta oda genç bir kız karşısında ne karakterde insan olduğunu bilmiyor , belki benim anlattıkları değilde doğal olarak sevgilisine inanıyor ,kız mutlu olsun gerçekten benim yaşadığımı Allah hiçbir kadına yaşatmasın ne hayallerle çıkıyoruz o yola ,ama vefasızlık yapanlarinda Rabbim yanına bırakmasın inşallah.Ayrılmışsınız, sonrada iletişimi koparmadan konuşmaya devam etmişsiniz. Siz de kızı görünce kandırıldığınızı düşünüp sinirlenmişsiniz, sevgilisi olduğunu anlayınca da iletişimi koparmışsınız buraya kadar tamam. Ama siz hala birilerinden kavga etmişler ayrılmışlar tekrar barışmışlar gibi bilgiler alıyor ve ayrılmalarını bekliyormuş gibi cümleler kuruyorsunuz.İster ayrılsınlar ister barışsınlar, sizi ilgilendiren bir şey kalmamış.
Birşey diyemiyorum kızı tanımıyorum belki de tencere yuvarlandı kapağını buldu , herkes için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah o kız içinde ,ama tabi eski eş için iyi dileklerde bulunamicagim onun yolu kendi gibilere her zaman çıksın inşallah.Senin esten baska kimi bulacak ki. Bulmus bi keriz napsın.
Malesef büyük bir ders oldu buna zaten .Konu sahibi bu size ders olsun bir daha kimseyi kendinizden çok sevmeyin, karşıdaki mutlu olsun diye herşeye tamam demeyin.
Konu sahibi de eski eşiyle tekrar görüşecek kadar gurursuz demek ki.Bi’ alakası yok sadece sordum. Herif ikili oynamıs. Lakin kızdaki yüzsüzlüğede hasta oldum tekrar takipleşecek kadar gurursuzmus demek.
Amaa görüşeceğini mi yazmıs?Konu sahibi de eski eşiyle tekrar görüşecek kadar gurursuz demek ki.
Ayrıldıktan sonra görüşmüşAmaa görüşeceğini mi yazmıs?
Adam şimdi gelse seni seçtim dese koşa koşa gider. Gitmem derse inanma.Amaa görüşeceğini mi yazmıs?
Ayrıldıktan sonra görüşmüş
Adam şimdi gelse seni seçtim dese koşa koşa gider. Gitmem derse inanma.
Tanışıyor muyuz? O kadar net konuşursunuz ki beni çok iyi tanıyor olmalısınız , siz hayatınızda kimseye ikinci bir şans vermediniz mi ben verdim keşke vermeseydim daha büyük bir hainlik gördüm bunun karşılığında , tekrar şans vermeyi hiç düşünmüyorum çünkü bu geçici bir kızgınlık değil , büyük bir kırgınlık oldu icimde ona karşı , barissakta olamayiz , burada özetle anlatılan bir konudan beni çozemezsiniz beraber seneler geçirdiğimiz insanlar bizi yanıltıyor ve sizde benim hakkımda böyle net bir şekilde hüküm veremezsiniz.Adam şimdi gelse seni seçtim dese koşa koşa gider. Gitmem derse inanma.
Olursa olsun ben olmasın demiyorum anlamıyorsunuz, beni tabi ki ilgilendirmez artık defolsun gitsin , ama ne ağlayip zirladı o zaman babamı bile aradı tmm o zaman dedik bir şans daha verelim böyle yaptı bu sefer de , ne dememi bekliyorsunuz onun yaptığı çok normal benim tepki vermem mi anormal .Bosandigin adamla konusmaya devam eden sensin. O sana yaziyosa sen cevap verdigin icin yaziyodu. Yani dune kadar bana yaziyodu falan bunlar bos laf.
Adam ayrildiktan sonra baskasiyla birlikte de olabilir seni ilgilendirmez. Bunlarla ugrasacagin zamani kendi hayatina kendi gelisimine harcasaydin keske.
Okurken kulak zarım yırtıldı.HANIMLAR KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPİCAKSANİZ ,YAPİN AMA BANA HAKARET EDERCESİNE KONUŞMAYIN BUNA HAKKINIZ YOK . BİRAZ SAKIN OLUN , ADAM ADAM DEDİGİNİZ KİŞİ , KEŞKE GERÇEKTEN ADAM GİBİ DAVRANSAYDİ, AYRILDIKTAN SONRA SON BİR ŞANS İSTEDİ ALLAH KAHRETSİN Kİ BENDE VERDİM KEŞKE VERMESEYDİM BANA YAPTIĞI BU HAREKETE TEPKİ VERDİĞİM İCİN BEN Mİ SUÇLUYUM , 2 SENE BOYUNCA AYRI DURUP BAŞKASINLA BERABER OLUNCA BOS YERE TEPKİ VERMEDİM BEN , HERHALDE BAŞKASINLA BİRLİKTE OLABİLİR İNSAN, AMA BANA VE BABAMA AGLAYİPTA YİNEDE BÖYLE YAPMASI O HAKLI GÖRDÜĞÜNÜZ ADAMI KARAKTER YOKSUNU BİR ADAM HÂLİNE GETİRDİ.
Siz yanlış anlamışsınız yada ben yanlış yazdım , kızla evlenip ev tutmuyor, kıza demiş bn eski karıma ev tuttum ev eşyası aldım, borca girdim onun için ama o terk etti beni diye yalan atmış.Bi de kızla evlenip, ayrı ev tutuyormuş. Ne yapacaksınız, evi başlarına mı yıkacaksınız? Çıkın zindanınızdan nefes alın, ne güzel bahar gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?