Bu kadar pahalı kiralara isyan ediyorum

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Kızlar bodrumda yaşıyorum ve burayı hiç mi hiç sevmiyorum.

Her yönden kötü bir yer insanlık merhamet insaf kavramları yok ama şu an benim için en önemli sorun ev kiraları fahiş oranlarda 700-800 e ev tutayım desen ahırdan bozma 1+1 lerden başka bulamıyorsun ne mutfağı mutfak ne banyosu banyo.. Annem taşınacak buraya normalde Ankarada yaşıyor fakat hem yalnız hem de kızkardeşimin notları düştü buraya taşınma amaçları kızkardeşimi üniversite sınavına hazırlayacak olmam. Geçici ve mecburi bir durum yani. Ben burada evliyim ve şu an için başka şehire taşınma imkanımız yok. Şu an 1000 tl ye razı olduk ama inanın bu fiyata bile doğru düzgün ev bulmak imkansıza yakın

Geçenlerde bir ev vardı merkezde ve kardeşimin yerleştiği okula yakın 3+1 kirası da 750 bahçeli teraslı bir evmiş çok iyiymiş vs. Allah'ım bir gittik etrafı duvarlarla örülü bahçe dediği yere ayağımızın biri ancak sığar 1 metre kare uzunlamasına bir şey.. Evin girişinde bir koridor var orayı 1 oda saymış koridorun sonu küçücük bir mutfak ve tuvalet mutfağın içinde... Koridordan açılan başka bir koridor var ve orayı perdeyle ikiye ayırmışlar dolayısıyla 2 oda saymışlar! Koridorun sonunda ancak iki koltuk sığan bir oda ve orası da salon... Bildiğin 1+1 eve 3+1 demişler! Midem bulandı resmen teşekkür edip çıktık.. Resim yükleyebilseydim size tek bir tanesiyle rezaleti gösterecektim..

Çoğu ev böyle Allah'tan ben adam gibi bir evde oturuyorum o da tamamen şans yani.
Nedir bu insafsızlık insanları resmen aptal yerine koyuyorlar ev sahipleri burunlarından kıl aldırmıyor büyük şehir ayarında ev kiralamak istersen 2000 den aşağı yok aylardır arıyoruz artık kafayı sıyırmak üzereyim
Önceden de kiralar pahalıymış ama son iki yıldır uçmuşlar iyice cılkı çıktı artık.

İçimden bodruma lanet yağdırıyorum bu insafsızlığı aklım almıyor..

ben giresunda 500 lira veriyorum ama ev 3+1 kocaman ama eski bi mutfak yıllanmış banyo küvetini görseniz içine girmezsiniz evlendiğimden beri 5-10 kutu domestos döktüm içim hala rahat etmedi oralarda normaldir burda bu fiyat varsa

Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu ara arkadaşım çok iyi anlıyorum seni. Ben de istanbula gelin geldim. Babamla ayrıliktan sonra annemle birlikte yaşadık yıllarca. Ben ayrılınca zor oldu ikimiz içinde. Şimdi buraya taşınacak ama emekli ayligiyla bir ev tutmak çok zor. Otur düğüm semtte istanbulun kötü bi semti. Öyle site içi falanda aramıyoruz 2+1 yaşanabilecek düzgün bir ev ama fiyatlar uçmuş resmen

İstanbul daki durumda pek farklı değil yani, nasılsa tutulacak diye o kadar iğrenç şekildeki evleri yüksek fiyatlara kakalıyorlar ki.

Burdaki kadar olamaz ya inan ahırdan bozma evleri uçuk fiyatlara vermeye çalışıyorlar işi artık arsızlığa vurmuşlar

Burdaki kadar olamaz ya inan ahırdan bozma evleri uçuk fiyatlara vermeye çalışıyorlar işi artık arsızlığa vurmuşlar
Çok rağbet gören yerlerde malesef oluyor. Sen tutmadan çıkıp gidersin ama bir başkası acil durumunda gelip tutacaktır, biz bilinçli davranıp yüz çevirsek kuduramazlar böyle, işte insanlar mecburiyet diye hem kendilerine işkence çektiriyor hem de geri kalanın çıtasını aşağıya çekiyor.

ben giresunda 500 lira veriyorum ama ev 3+1 kocaman ama eski bi mutfak yıllanmış banyo küvetini görseniz içine girmezsiniz evlendiğimden beri 5-10 kutu domestos döktüm içim hala rahat etmedi oralarda normaldir burda bu fiyat varsa

Yok canım eminim ki burası gibi değildir anlattıklarımın hiçbiri abartı değil zaten önceki yıllar böyle değilmiş sonradan coşmuşlar nüfus artınca..

İstanbulda bi eve 750 istediler diye biz adama neler dedik ve ev çok güzeldi orda iyice uçmuslar

Tek özelliği tatil beldesi olması başka hiççbir artısı yok. Ne esnafı esnaf ne doktoru doktor ne okulu okul... İçimden hergün Allah'ım şurdan bi kurtulsam düşüncesi geçiyor..

Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu ara arkadaşım çok iyi anlıyorum seni. Ben de istanbula gelin geldim. Babamla ayrıliktan sonra annemle birlikte yaşadık yıllarca. Ben ayrılınca zor oldu ikimiz içinde. Şimdi buraya taşınacak ama emekli ayligiyla bir ev tutmak çok zor. Otur düğüm semtte istanbulun kötü bi semti. Öyle site içi falanda aramıyoruz 2+1 yaşanabilecek düzgün bir ev ama fiyatlar uçmuş resmen

Aynen arkadaşım beni en iyi sen anlarsın ne yapıcamı inanki bilmiyorum 700 den 1000 e razı olduk yine yok yine yok

Hele bir ev var yıllık kirası 1000 tl içi eski püskü eşyalarla dolu o eşyalar çıkmayacakmış gelen kişi onlarla oturacakmış depozito 3000 tl aidat 100 tl ve site falan da değil yani... Eşyasız olursa fiyat 1500 olurmuş bu ne abi millet kafayı yemiş resmen

Tek özelliği tatil beldesi olması başka hiççbir artısı yok. Ne esnafı esnaf ne doktoru doktor ne okulu okul... İçimden hergün Allah'ım şurdan bi kurtulsam düşüncesi geçiyor..
Yazdiklarinizi okuyunca inanilmaz uzuldum :KK43: Ben nisanliyim ve nisanlim Bodrum'da gorev yapiyor kismetse mayis ayinda ben de evlenip gidecegim. Evler cok kotu diyordu zaten sizden de duyunca daha da kotu oldum. Hic gitmek istemiyordum zaten Allah yardimcimiz olsun.

Yazdiklarinizi okuyunca inanilmaz uzuldum :KK43: Ben nisanliyim ve nisanlim Bodrum'da gorrv yapiyor kismetse mayis ayinda ben de evlenip gidecegim. Evler cok kotu diyordu zaten sizden de duyunca daha da kotu oldum. Hic gitmek istemiyordum zaten Allah yardimcimiz olsun.

Sizi biliyorum yazın kardeşinizle tatil için kalacak yer arıyordunuz değil mi? Valla eğer gelip gördüyseniz az çok fikir sahibi olmuşsunuzdur nişanlınızın çok çok iyi bir geliri varsa ev yönünden sıkıntı yaşamazsınız ancak geldiğiniz yerde insanlık dostluklar vs iyiyse çok sıkıntı yaşayacağınız kesin hele ki kışın buralar bomboş bi de işin ilginç yanı en çok buradakilerin doymuş olması gerekirken kadına kıza içine düşecekmiş gibi bakılırr.. offf anlatsam daha neleri var da daha fazla moralinizi bozmiyim ben :KK51:
Duanıza da koca bir aaaminn

gözünü sevdigimin Adana'sı 700'e bahçeli ekstralı eşyalı güllük gülistanlık
1000 liraya göl manzaralı villa bulursun kiraya :KK14:

İstanbul'da kiralar uçmuş zaten bizim evin aşağısında var misal ev rutubet duvarlar beter halde adam 1000 lira kira alıyo zaten öğrenciden başka kimsenin oturduğunu görmedim
Aynı şekil ablamların evi 1500 ödüyolar sırf teras dan 2 gram deniz manzarası var diye o da :KK57:

Dünyanın her yerinde bu böyledir popüler bir yerde yaşıyorsanız sonuçlarına katlanırsınız ancak bu size bir memlekete karşı olumsuz algı yaratma hakkı vermez. Ben bodrumluyum ve Bodrum'da yaşamıyorum kiralar ile ilgili söyledikleriniz doğru fakat tavrınız rahatsız edici.insanlık ve dostluk istiyorsanız siz de gösterin biraz. Ayrıca bence sizin probleminiz bodrum değil eşinizin ailesi ve eşinizin ilgisizliği bunu bir memlekete mal etmeyiniz lütfen. Bu arada benim ailem çok önceden ayrılmış memleketten memur oldukları için yoksa kimse bırakmazdı orayı emekli olunca tekrar dönüş yapacaklar.

Her yönden kötü bir yer insanlık merhamet insaf kavramları yok ama şu an benim için en önemli sorun ev kiraları fahiş oranlarda 700-800 e ev tutayım desen ahırdan bozma 1+1 lerden başka bulamıyorsun ne mutfağı mutfak ne banyosu banyo.. Annem taşınacak buraya normalde Ankarada yaşıyor fakat hem yalnız hem de kızkardeşimin notları düştü buraya taşınma amaçları kızkardeşimi üniversite sınavına hazırlayacak olmam. Geçici ve mecburi bir durum yani. Ben burada evliyim ve şu an için başka şehire taşınma imkanımız yok. Şu an 1000 tl ye razı olduk ama inanın bu fiyata bile doğru düzgün ev bulmak imkansıza yakın

Geçenlerde bir ev vardı merkezde ve kardeşimin yerleştiği okula yakın 3+1 kirası da 750 bahçeli teraslı bir evmiş çok iyiymiş vs. Allah'ım bir gittik etrafı duvarlarla örülü bahçe dediği yere ayağımızın biri ancak sığar 1 metre kare uzunlamasına bir şey.. Evin girişinde bir koridor var orayı 1 oda saymış koridorun sonu küçücük bir mutfak ve tuvalet mutfağın içinde... Koridordan açılan başka bir koridor var ve orayı perdeyle ikiye ayırmışlar dolayısıyla 2 oda saymışlar! Koridorun sonunda ancak iki koltuk sığan bir oda ve orası da salon... Bildiğin 1+1 eve 3+1 demişler! Midem bulandı resmen teşekkür edip çıktık.. Resim yükleyebilseydim size tek bir tanesiyle rezaleti gösterecektim..

Çoğu ev böyle Allah'tan ben adam gibi bir evde oturuyorum o da tamamen şans yani.
Nedir bu insafsızlık insanları resmen aptal yerine koyuyorlar ev sahipleri burunlarından kıl aldırmıyor büyük şehir ayarında ev kiralamak istersen 2000 den aşağı yok aylardır arıyoruz artık kafayı sıyırmak üzereyim
Önceden de kiralar pahalıymış ama son iki yıldır uçmuşlar iyice cılkı çıktı artık.

gercekten pahalıymış ben antalya merkezdeyim 3+1 450tl üstelik bi küçük oda genişliğinde balkonum var halı serip yıkıyorum yani

Ayy ya istanbul adam gibi eve giricem desen 1300den başlıyo ondan ucuzlarıda anca ahır gibi bide neymiş asgari maaşla geçinilebiliyormuş Millet kan ağlıyor ya kaç iş birden yapıyor

Back
X