BursAnkara
Yakınız canım, merak ediyorum erkeklerde böyle ağdacıya gidip yaptırıyo mu ki?
var canım olma mı :))))))))
lazer ne kadar sürede bitiyo
ben başlamak istiyorum ama tekrar çıkıyo dediler
o sebeple iğneli yaptırsam mı diye düşündüm
Canım yerine göre değişiyor. Bazı yerler bitene kadar diyor bazılarıda seans olarak anlaşıyor. Ama araştırıp öğrendiğim kadarıyla koltukaltı haricindeki diğer bölgeler en az 10 seans olmalıymış. Ve tabi her reglinden 3-4 gün sonra gidiyorsun. Ben parça parça almıştım paketi o yüzden hesapladığımdan daha uzun sürdü. 1,5 yılımı falan aldı anlayacağın. Ve yaklaşık 2 yıldırda denize gidip bronzlaşamıyorum sakıncalı olduğu için
Ağustos sonunda başlamak en doğrusu bu arada. Tekrar çıkmaz canım, iyi bir yere gidersen kökten çözüm oluyor. Çıkıyor diyenler büyük ihtimalle kalan tüyleri ağdayla alıyorlardır. O zaman kökler yeniden canlanıyormuş çünkü.. Benim genitalimde umduğum gibi olmadı o nedenle oraya hala devam edıyorum ama eski haline bakarsak şu anda çok çok iyi. İğneli iz bırakıyor diyorlar, şimdi yeni cihazlar çıkmış. Diod ütüleme sistemi diyorlar. En yenisi oymuş.
BursAnkara
Yakınız canım, merak ediyorum erkeklerde böyle ağdacıya gidip yaptırıyo mu ki?
benimkinin laf söz hakkı yok bu kıl tüy mevzuuunda zira kendisi zaten doğal bir kaloriferle yaşıyor göğsündebi de dökülüyorlar sağolsunlar eve gelen kedimi besliyonuz diyo...canına tak etmiş dün jilet mi atsam diyodu bende kızdım istiyosan makasla keselim azıcık katlan acısına ben ağda yapiim diye..gözleri aynen oldu..bilmiyom bu gün ne diyecek
Benimki ablasına yaptırmıştı bir keresinde göğsü içinSolaryuma falanda gider bakımlı beyimiz
Kollarımda ince tüyler var onlara takılır bazen , sonra ben onları aldırcam dediğimde saçmalama belli olmuyo bile falan der :) O konuda rahatım allahtan :)
lazer bölümüne baktım da o ütüleme sisteminden çoğu kişi memnun kalmamış
herkes başka birşey diyo kafam karıştı
iğnelide uzun sürüyomuş ve uzman çok önemliymiş yoksa iz kalıyomuş ama ayva tüyleri için iğneliden başka çözüm yok
ben artık iyice araştırıp öyle bi karar vericem
bi de yurtdışı eğitim ihtimalim de var o yüzden napıcamı bilmiyorum ya bıktım ağdadan ve benimki kısa sürede geri çıkıyo ve cildim yıpranıyo
valla söyleyemez, şakaylada söyleyemez, sinirli bi şekilde hiç söylemez, haddi değil çünkü
böyle şeyleri ancak söyleyecekse insanın kankası, kardeşi söyler o da şakayla karışık
Kizlar cok fena rezil oldum . lutfen icimi rahatlaticak bi seyler soyleyinn
Bugun sevgilimle bulustumm ayrilirken sakin kolunu kaldirma eve gidene kadar dedi sinirli bi sekildee. Ben ne var ya noluyo dedim gizli bi yerde koltuk altina bak anlarsin dedi. Ondan ayrilinca koltuk altima bi baktim dört beş tel siyah kıl.. İnanamadım basimdan asagi kaynar sular dökuldu.
Sabah aceleyle yapmistim agdayi gozumden kacmis demek son anda askılı giymeye karar vermistim cunkuu
Kizlar cok utandim ya zaten ozguveni tam bi insan degilim zaten iyice gittii
Benden sogumustur diye dusunuyorumm o beni hep bakimli bildi bu olay cok kotu oldu ya
Madem gordu yuzume niye vuruyo onda da suç var cooook utaniyorumm
Ariyo acmiyorum bu konuyu acar diye yerin dibine gectim gercekten
Valla bu kıl, makyaj saç filan bu konu da hiç takıntısı yok.
Ben de dikkat ederim ama insanlık hali tabi.
Göğsündekileri azaltırım biraz kaşının ortasınıda hallederim
Ben olmasam napacak ya iyki varım
ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözleraynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var
Haha o da anlasın biraz işte böylelikle :))
Arada zaten sıfır makyaj görmesi lazım sonra mazallah sen böyle değildin falan demesin ilerde di mi
Ben de çok sık makyaj yapan biri değilim hele bu sıcakta onun için uğraşamam yani görsün bakımsız hallerimi de sonra hayal kırıklığı olmasın
En iğrenç halimi de gördü sevgi de bi azalma yok şükür
ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözleraynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var
biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman
bazı erkeklerin hayal dünyası çok geniştir..kadın denilen mahlukatı pürüzsüz bal gibiparlak beden kıvrımlı vücut büyük ama dik göğüsler sıkı yuvarlak bir kalçadan ibaret olduklarını düşünürler...sonra paket açılır yer çekimine yenik düşen göğüsler yer yer çatlak ve selülitler bazen aşırı zayıf sopa gibi bir beden bazen etli butlu kıvrımların dibine vurmuş balık gibi bir bedenle karşılarız onları..sonra ne mi olur...her rüya bir gün muhakkak son bulur
4-5 kılı görmeyi başarabilen şahin gözlü sevgilini tebrik ediyorum
4-5 kıl nedir ki ya
Hiç 4-5 kılsız olduğum gün olduğunu sanmıyorum
4-5 kıl benim için kılsızlıktır
Tum konularinizi okudum Allah sabir versin size bu ne kardesim kendini bulunmaz hint kumasimi zannediyor bu Allah askina boylelerini tepenize cikarmayin..gorduysen killari sus soyleme hicmi kirilcagini dusunmemis ayip!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?