bu kadar rezil olamazdim

Eeeee konu sahibi son durum ne?
(Bence çoktan barıştılar bir sonraki konuya kadar dağılın diyecek)

Aman canım ya, sanki koltuk altında çim saha varmış gibi yazmışsın . İnsanlık hali, ne var bunda?

Erkek arkadaşının kıl, tüy sorunu olmuyor herhalde ...

4-5 kılı görmeyi başarabilen şahin gözlü sevgilini tebrik ediyorum
4-5 kıl nedir ki ya
Hiç 4-5 kılsız olduğum gün olduğunu sanmıyorum
4-5 kıl benim için kılsızlıktır

babamın bir sözü geldi aklıma
ne zaman kıl tüy mevzusu olsa aklıma gelir zaten

- erkeğin kıllısı HZALİDEN
kadının kıllısı ayıdan gelirmiş

bu söz öylesine yer etmiş ki bana
kıl tüy konusunda inanılmaz hassasım
ama şuda varki
erkeklerin kökünde bir ayılık oluyor zaten
kılları olsun olmasın

Direk lazer tatlım kökten çözüm
Ben yaptırdım kurtuldum, 2-3 tane incecik çıkıyor onları da pıt pıt çekiyorum bitiyor :) heryerime yaptırdım rahatladım valla ilerde kıl tüy sorunum olmasın diye Benim ki kendi bakıyodu lazere gittiğimi bildiği için bakayım çıkıyormu diye Bu konularda rahat olmak lazım sonuçta onda da var yani ne yapalım :)

bazı erkeklerin hayal dünyası çok geniştir..kadın denilen mahlukatı pürüzsüz bal gibiparlak beden kıvrımlı vücut büyük ama dik göğüsler sıkı yuvarlak bir kalçadan ibaret olduklarını düşünürler...sonra paket açılır yer çekimine yenik düşen göğüsler yer yer çatlak ve selülitler bazen aşırı zayıf sopa gibi bir beden bazen etli butlu kıvrımların dibine vurmuş balık gibi bir bedenle karşılarız onları..sonra ne mi olur...her rüya bir gün muhakkak son bulur

lazer ne kadar sürede bitiyo
ben başlamak istiyorum ama tekrar çıkıyo dediler
o sebeple iğneli yaptırsam mı diye düşündüm

gerçek hayatın fotoşoku(!)

benimkinin laf söz hakkı yok bu kıl tüy mevzuuunda zira kendisi zaten doğal bir kaloriferle yaşıyor göğsünde bi de dökülüyorlar sağolsunlar eve gelen kedimi besliyonuz diyo...canına tak etmiş dün jilet mi atsam diyodu bende kızdım istiyosan makasla keselim azıcık katlan acısına ben ağda yapiim diye..gözleri aynen oldu..bilmiyom bu gün ne diyecek

izledikleri filmler yüzündendir

Hayır yazmayım dıorum nedemek eve kadar kolunu kaldırma nevar bunda yanı cok sacma ve gereksız bı konusma!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sevgilime yapmıştım pişman değilim

acaba erkek arkadaşınız 7/24 pürüzsüz bakımlı filan mı dolaşıyor? 3-4 kıl tüy lafı mı edilir sevgiliye yahu. Valla benim ki dese bir höst derim. Tüy varsa benim tüyüm kime ne, gözden kaçmış nolcak ki

Bence iyiliğininiz için söylemiştir başkaları görmesin diye ayrıca ağda yapıp çıkmıştım kalmış diyorsunuz da orası küçük bir bölge zaten iyice aldığınızdan emin olmadan mı çıkıyorsunuz bakmıyor musunuz son kez öyle 4-5 kıl değil herhalde ki sevgilinizin dikkatini çekmiş ben sıfır kol ya da daha kısa kol giyeceğim zaman kontrol ederim hiç tahammülüm yoktur benim de. İşyerinden bir arkadaşım var koltuklarda otururuz öyle 5-6 kıl ama uzun yani kolunu da koltuğa koyar dibimde çok rahatsız olurum şimdi sizde otobüse filan binseniz ayakta gittiğinizi düşünün yanınızda da biri duruyor kolunuzu kaldırınca direkt o kişinin yüzüne denk geliyor. Yazın dikkat edin böyle şeylere sadece erkek arkadaşınız açısından değil herkes açısından.

ama söylemenin de bir adabı yok mu? arkadaş zaten dikkat etmesi gerektiğinin farkında, uyarma şekline bozulmuş

he valla o filmler yüzünden çıta büyüyor kardeşim sektörde hatalı hiç acıması yok biz sıradan insanlara

biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman

bu ne biçim bi diyalog yaw
kolunu kaldırma gergin gergin bide

biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman

ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözler aynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…