Bu kadar üzen birini unutmak çok zor nedennnnnnn !!!!

Needababy84

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
137
15
643
Beni çok üzdün sen,1 yılda bana çok kötü şeyler yaşattın.
Oysaki benim en mutlu olma zamanım yaşım genç,sağlıklıyım,ailem iyi ...
Senden tek istediğim bna sadık olup beni sevmendi,bu kadar zor mu
geldi sadık olup sevmek...senağlama

Beni çok üzmüş olmasına rağmen unutmakta çok zorlanıyorum ben napıcam ya ...
Hayatıma başkasını alırsam unutmak için o zamanda kendimi ve karşımdakini
kandırmış olacağım hepsi bu...
unutmak için yapılacak en iyi sey nedir,kötü yönlerini düşünmek mi ?
Yada duyguları bir kenara itip sadece mantıklı hareket etmekmi gerekir ??
Yardım edin kızlar nasıl unutucam senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşım bende şuan senin durumundayım.erkek arkadaşımı çok sevdim öyleki herşeyden çok seviyordum halada seviyorum.ona verdiğim değeri bugüne kadar kimseye vermedim ama ondan aynı değeri alamadım ne yazıkki.sorunlarımızı konuşarak halledemiyoruz bu nedenle şuanda ayrıyız ve inan günlerdir ağlıyorum.şuanda çalışmıyorum ve durumum dahada vahim.tam depresyondayım.yalnız derdini tam olarak anlatmamışsın.aldatıldınmı?sadakatten falan bahsetmişsin ama tam olarak anlayamadığım için soruyorum.seni çok iyi anlıyorum.sevgilini çok seviyorsun ve yaptığını kabullenemiyorsun.eğer affedilmeyecek birşeyse yaptığı hiç düşünme bile.iyice düşünmelisin.ben ilişkimde herşeyi alttan aldım.onun suçlu olduğu durumlarda bile ben alttan aldım ama sonuç gene aynı oldu.

Canım sadakatsizlik vs. bir çok saçma sapan şey yaşattı bana..
bunları görüyorum aptal değilim ama kalbim aptal işte..
hala içim acıyor.senağlamabaşkası olsa yerimde çoktaaan
başkasını bulurdu.bende senin gibi yaptım maalesef alttan aldım çok değer verdim
benim karakterim bu değiştiremiyorum kahretsin...

arkadasım seni üzen birini nedne unutamıyorsun biliyor musun?kadınlar acıdan hoşlanıyor bu bir gerçek türk filmi tadında merakta kalmayı seviyoruz öylesi tipler daha cekici oluyor.cool tiplere coğu bayan takılıp kalıyor..kaçan kovalanıyor kısacası.aslında o sırada iyi niyetli saf sadık erkekleri reddeiyoruz belki de onları görelim mutluluk hakkın tabi ki de o zaman seni mutlu edecek birileriyle karşılaşmak için dua et bi de tavsiyem asla iyi günleri düşünme olan olmuş olmadı al eline bi kağıt yaz sana yaptığı kötü şeyleri gör gözünle somut olsun artısını eksisini yazıver hadi..sonra da eksilerine odaklan..ayrıca cevrene de bak bu arada ac gözünü ..o başlamıştır bile bakmaya..

benim yaşadıklarıma ne kadar çok benziyor bu durum..olmadık şeylerden kavga eder boşuna kalbimi kırardı,her defasında da biz anlaşamıyoruz,olmaz bu iş derdim ve yine devam ederdim,aslında ilk hatasını gördükten sonra kestirip atmak lazım,çünkü ikinciye musade ettiğiniz zaman bi yerde mutlaka bitecek ve sonuç ''beni çok üzdü ama unutamıyorum..'' olacak.
beni de çok üzdü ama unutamıyorum,en azından çalışıyorum..şimdi yeni bir erkek arkadaşım var(ona da var denirse tabi,3günde bir arayan,ilgisiz soğuk mesafeli bişey..)onunla yeniden bişeyler paylaşmaya çalışıyorum,gönlümdeki açıkları kapatmaya çalışıyorum,yeniden sevmeye çalışıyorum,bunlar biraz da olsa insanı oyalıyor..ama hiç bi zaman tam olarak unutulmuyor,mutlaka izi kaLlıyor,sadece onsuzluğa alışıyorusun..
gymlova arkadaşım ayrılık sebebi çok önemli..,ama duygusallığı bir kenara bırakıp,ben gerçekten onunla mutlu olur muyum diye sormak lazım..ben kendi ilişkimde sevginin bi yere kadar olduğunu gördüm,geleceğimizi göremedim..sende bu şekilde düşün..

duygu yada mantık bence hangisini kullanırsan kullan birini unutabilmek için ikiside yetersiz kalıyor.unutmaya çalışıp unutamayanlar içten içe unutmak istemeyenler diğerleri tarafından duygularıyla hareket etmekle suçlanırken mantığını kullanıp ben unuttum diyebilenler hemen o küçücük yüreğindeki kocaman aşk için ben sildim bitti geçti gitti diyenler ise aslında kendilerini kandırmaktan kendilerini bu fikre alıştırmaktan öteye gidemiyorlar.oysa içlerinde biryerlerde hep o unutamadıkları oluyo da bunu dışarı vurmak güçsüzlük ,o kişiyi unutmaya yönelik varolan mücadeleden kaçış olarak görülüyor onlara göre.
bence nefret edip bana şunu bunu yaptı deyip içini kinle doldurarak unutmaya çalışma.zamana bırakman yeterli olacaktır.zamanla varlığına alıştığın gibi yokluğuna da alışacaksındır ama unutamayacaksın zamanla anımsanmaz hale gelecek okadar.bu zaman zarfı içinde yaşadığın acının farkına vararak kabullenerek yaşarsan daha az zararla atlatırsın diye düşünüyorum.enazından ben öyle yapmıştım.yaşayacağım acıyı kabullenip onun bana vereceği acının bilinciyle atlattım bu dönemi.inşallah herşey gönlünce olur

.................................................................................

Son düzenleme:
bende seninle aynı durumdayımm bende ne yapcam bilmiorumm..hem onunla berber olmk istemiorum...ama sevdğim için hayrda diemiorum ona..unutamıorum lanett lsun=(ama herşeyi zamna bırkmak ikmiz içiçnde ii olcak bence canmmm=(

herkes aynı dertten müzdarip.maalesef bende çok üzülenler içindeyim 4 sene boyunca ona katlandım alttan aldım.her şekilde affettim seviyorum ya hep fedakarlık yaptım.onca şeye rağmen bir teşekkür dahi etmezdi ben didin uğraş ama boşuna haaa sevmiyormuyum geberiyorum aşkımdan nasıl diner diye bir yol arıyorum kendime olmuyor olmuyor ne bir başkası ne bir seyehat ne mekan ne yer hiç biri dindirmiyor acımı sevgimi söndürmüyor...zaman bekliyorum ama bilmiyorum ömrüm yetermi yada bu acıyı kaldırırmı?bilmiyorum....

O ne yaparsa yapsın sevmeye devam ediyoruz icimizde.kolay olmuyor ki yuregimizdeki o guzellikleri unutmak.Zaman herseyin ilacıymıs.Herkes oyle diyor.Canım cok acıyor cektigim herseye ragmen.Odum patlıyor kollarını acsa dayanamayıp sarılacagım diye.Ask kapıdan girince akıl bacadan cıkarmıs.kesinlikle aklımızla değil yuregimizle dusunuyoruz.Oysa bilse neler kaybettigini.Bulmak kolay mı boyle sevebilen bir yüregi?.Altarnatif bol,sen olmazsan bir başkası olur nasılsa diye dusunebilen erkeklere denk gelmek galiba sanssızlıgımız.Kızıyorum,öfkeliyim,gun boyu beddua ediyorum ama bir tarafımda cok acıyor kötü seyler söylerken.Ve hala kimsenin onunla ilgili kötü bir söz söylemesine tahammul edemiyorum ve ondan sevgilim diye bahsediyorum hala.Oysa o su anda kimbilir koynunda...

Aynı acıyı sizlerle paylaşan biri olarak ben de hikayemi anlatmak isterim:10 senelik bir ilişkiydi,4 sene boyunca telefonla görüşmelerle arada bir görmeye gelip gitmelerle sürmüştü,sonrasında üniversiteyi kazandı 1 sene sonra da ben kazandım ve aynı okulda okuduk,sonrasında sözlendik,çok istedi,ailemin tüm isteksizliğine rağmen onlara baş kaldırıp da onunla sözlendim,3.sınıfa geçince ben,sıkıldığını söyledi,yıkıldım,halbuki ben ne fedakarlıklar göstererek neler atlatarak getirmiştim sevdamı o raddelere kadar,sonra ayrılmaktan vazgeçti,barıştık,sonrasında her şeyin güzel olacağını bekledim,sabrettim ama o çok değişti,eskisi gibi değildi,güvenimi çok sarstı,bunlara da sabrettim,ne de olsa evlenecektik,birbirimizi seviyorduk ama onun umarsızca bildiğini okumasına anlam veremedi,sonrasında sık sık arkadaşlarıyla zaman geçirmeye beni boşlamaya başladı,uyardım,ayrılmayı teklif ettim,ama istemedi,seviyorum seni dedi,inandım yine,aptalım ya hani!H er şey düzelecekti ya!Okul bitti ,askerliği geldi ve koca Türkiye de benim bulunduğum,yaşadığım yere çıktı askerliği,bu inanılmazdı,çok mutluyduk ikimiz de artık sadece ikimiz vardık,kimse yoktu çevremizde,askerde bana karşı yaptığı bütün hatalarından dolayı özür diledi,ağladı kendine beddualar etti,tamam dedim beni üzmez daha,askerlik bitti her şey eskisine döndü,yine arkadaşları,umarsızlığı,artık yavaş yavaş yılmaya başladım,derken iş sorunu çıktı,elinden geleni yaptığını söylese de beni tatmin etmedi,ben onun ışığıydım,sevdiğiydim,öyle diyordu,sonunda 2008 yılbaşı akşamını birlikte geçirdiğimiz hafta ayrılma kararı aldım,yıkıldı,olmayacak dedim sevdiğim halde,çevremdeki kimse üzülmedi bu olaya,herkes beni kurtarmak istiyordu,Bu kez de mantığım ön plandaydı,seviyordum hala deli gibi onca hatasına rağmen,duyarsızlığına,bencilliğine rağmen,yalvardı yakardı,intihar bile etti,yine de affetmedim onu,yalanım yok çok okoştu peşimden ama yılmamalıydım çünkü artık ne güvenim ne sabrım kalmıştı ona dair sevsem de hala onu köpek gibi derken 10 gün sonra biri çıkageldi hayatıma,etkilendim ondan,hoşlandım,hem mantığa hem de kriterlerime uygun biriydi çünkü,sevdim (ya da öyle sandım),onunla beraberken de çıkageldi,yine yalvardı yakardı,olmayacak dedim ve anladı o an,sevmiyorum dedim,alaksı yokmuş,seviyormuşum hala oysaki,sonrasında şu an hayatımdaki insanla sözlendim 2 ay önce,her şey iyi gidiyordu,sonra bir gün onun başkasıyla berbaer olduğunu duydum,o an yıkıldım,ne olduğunu anlayamıyordum,hem istemeyen bendim,terkeden bendim hem de yıkılan...O halde neydi birdenbire bu haberi duymamla gelen acı,şu an hala ağlıyorum,sözlümü sevip sevmediğimi bile anlayamıyorum,bir anda her şey sıfırlandı gönlümde,oysaki sözlendiğim insanın ne suçu vardı,ona yansıtmayı istemezdim ama biliyor,anlıyor,şaşkın!Buna rağmen hala inanıyor bir şeylere,bilemiyorum ne yapacağım hala ötekinin acısını çekiyorum...

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar baya ayrılık cekem varmıs bende dahılım aynı derttenız
aılem ıstemıyo dıye ayrıldık unutuamıyorum
unutmak ıstemıyorum
kırgınımona ben haketmedım cunku bunları ona hakkımı helal etmıyorum bunu derken bıle uzuluyorum ne yapıcaz hız bı fıkrım yok gecelr haram gunduzler oyle boyle gecıyo ıste herseyde o var
kımse gıremıcek hayatıma bılıyorım offf cok zor cooook

Unutmus biri olarak soyluyorum mantiginizi kullanin.dogru kararlar verdiginizin farkina varacaksiniz.hangi aci unutulmamis ki hayatta ask sevda acisi baki kalsin.iciniz acir akliniza gelince cunku yasanmisliklar vardir hatiralar vardir ama hep anilarla yasanmaz.guzel olanlar hatiralarda kalir caninizi yakanlar ise hayatinizda.mutlu olmak varken bosverin aci cektirenlere aglamayi yanmayi karistirmayin hic kafanizi

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin durumundaydım ama şuan bu duygulardan kurtuldum artık kendime öz güvenim geldi tekrar şimdi düşünüyorumda ne aptalmışım
şimdi o benim peşimde artık ona olan sevgim ve saygım bitti
kötükedihüso

unutmak bir yoldur canım..
bu yolun kestirmesi yoktur ve bu yolda yaşanacak bazı şeyler vardır bunları atlayarak geçemezsin
yaşaman gereken şeyler vardır bi süre nefes alamazsın,bi süre şarkı dinleyemezsin,bi süre geceleri uyuyamazsın,bi süre gelir nefret edersin küfürler yağdırırsın ama bi resmini görür ağlarsın yine bu aşamaları zıplayarak direk mantığı çalıştırarak unutulmuyo,içinden ne geliyorsa yap,ağlamaksa ağlamak..bu süre içinde arkadaşların sana destek çıksınlar,kendine zaman ver unutmak için.
emin ol unutucaksın,
ben unuttuysam unutamaycak insan yoktur heraldesüprizzzzz

Gün geliyor öyle bi insan çikiyorki karşiniza ne kadar salakmişim
boşa üzülüp kendimi kahretmişim diyorsunuz kizlar
kimse bizden daha kiymetli değil ona değil kendinize değer verin

unutulmuyoo....
ben belki taze yeni diye unutamadım ama zaman geçtikçe daha fena içine oturuyo..
bizler daha duygusalız..
içimizde fırtınalar kopartıyoruz..
benki benim bu hale geleceğimi düşünemezdim demekki eşşekler gibi seviyormuşum şimdi anlıyorum..
ha nasıl unutulurr... belki zaman.. belki biraz geniş düşünmek belki rahat olmak...
yada elindeklerle şükretmek... ailen kardeşlerin annen baban... bunlar sağ sağlim yanındaysa evinde huzur varsa o en büyük teselli insana...
birde İnançların...
ben öyle bir oldumki bunu burada söylemek zor ama.. dua ettim Allaha nolur inadını o kırsın diye... olmadı sonra ne oldu biliymusun kendi kendime salak salak düşüncelere başladım..
olmuyo işte isyan ettim kendi içimde.. Allaha isyan ettim neden olmuyor diye...
ama düşünmedimki vardır bi hayır.... demekki olması gerekiyor.. demekki bunları yaşamamız gerekiyor....
unutursun dersem yalan olur ...
sadece zamanla içindeki acı biraz közlenir ama sönmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…