- 9 Nisan 2008
- 137
- 15
- 643
- Konu Sahibi Needababy84
-
merhaba arkadaşım bende şuan senin durumundayım.erkek arkadaşımı çok sevdim öyleki herşeyden çok seviyordum halada seviyorum.ona verdiğim değeri bugüne kadar kimseye vermedim ama ondan aynı değeri alamadım ne yazıkki.sorunlarımızı konuşarak halledemiyoruz bu nedenle şuanda ayrıyız ve inan günlerdir ağlıyorum.şuanda çalışmıyorum ve durumum dahada vahim.tam depresyondayım.yalnız derdini tam olarak anlatmamışsın.aldatıldınmı?sadakatten falan bahsetmişsin ama tam olarak anlayamadığım için soruyorum.seni çok iyi anlıyorum.sevgilini çok seviyorsun ve yaptığını kabullenemiyorsun.eğer affedilmeyecek birşeyse yaptığı hiç düşünme bile.iyice düşünmelisin.ben ilişkimde herşeyi alttan aldım.onun suçlu olduğu durumlarda bile ben alttan aldım ama sonuç gene aynı oldu.
O ne yaparsa yapsın sevmeye devam ediyoruz icimizde.kolay olmuyor ki yuregimizdeki o guzellikleri unutmak.Zaman herseyin ilacıymıs.Herkes oyle diyor.Canım cok acıyor cektigim herseye ragmen.Odum patlıyor kollarını acsa dayanamayıp sarılacagım diye.Ask kapıdan girince akıl bacadan cıkarmıs.kesinlikle aklımızla değil yuregimizle dusunuyoruz.Oysa bilse neler kaybettigini.Bulmak kolay mı boyle sevebilen bir yüregi?.Altarnatif bol,sen olmazsan bir başkası olur nasılsa diye dusunebilen erkeklere denk gelmek galiba sanssızlıgımız.Kızıyorum,öfkeliyim,gun boyu beddua ediyorum ama bir tarafımda cok acıyor kötü seyler söylerken.Ve hala kimsenin onunla ilgili kötü bir söz söylemesine tahammul edemiyorum ve ondan sevgilim diye bahsediyorum hala.Oysa o su anda kimbilir koynunda...
Beni çok üzdün sen,1 yılda bana çok kötü şeyler yaşattın.
Oysaki benim en mutlu olma zamanım yaşım genç,sağlıklıyım,ailem iyi ...
Senden tek istediğim bna sadık olup beni sevmendi,bu kadar zor mu
geldi sadık olup sevmek...senağlama
Beni çok üzmüş olmasına rağmen unutmakta çok zorlanıyorum ben napıcam ya ...
Hayatıma başkasını alırsam unutmak için o zamanda kendimi ve karşımdakini
kandırmış olacağım hepsi bu...
unutmak için yapılacak en iyi sey nedir,kötü yönlerini düşünmek mi ?
Yada duyguları bir kenara itip sadece mantıklı hareket etmekmi gerekir ??
Yardım edin kızlar nasıl unutucam senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?