Bu kadar üzen birini unutmak çok zor nedennnnnnn !!!!

Aynen canım
Bende aynı durumdayım
Gerçekten çok zor bi durum
Hayatına başkasını sokmak bi yandan ii bi yandan kötü
Kötü olan yanı hem kendini hemde karşındakini kandırman

Bu yüzden bunu tavsiye etmem

Ama ne kadar zaman geçsede unutulmuyo işte

kimse gideni geri istemesin çok acı verio.kaç yıllık ilişkim bitti.deli gibi severken..amaartık bitti benim için.canımı çok yaktı.1.5 yıl sonra ayrıldı benden 1 sene sonra geri döndü .ffettim.5 ay ilişkimiz devam etti.bu sefer ben ayrıldım..olmuo hiçbişi eskisi gibi olmuo işte..2 ay sonra tekrar aradı ve pişmanım çok pşmanım affet die..bayramda görüşücektik önümüzdeki pazar...tam 12 saat önce msnde hayatımı 3.kez yıktı defolup gitti yine...artık tamamen çıktık birbirimizin hayatından....senelerdir resimlerini mektuplarını esyalarını hiç atamadım.öpüp kokladım..ama dün gece hepsini yaktım hiç bişi kalmadı elimde...çünkü bednde bitti oo....istemeyin geri nolur istemeyin..ağlamaktan bi hal düştüm.çalışıorum işyerinde gözlerim şiş geziorum..ilaçlarla ayaktayım üstelik yapmacık gülüorum artık...kızlar dua ediorum ki Rabbim benim karsıma çooooooook daha iisini çıkarsın.ve unutayım o serefsizi ama o ömrü boyunca yalnız kalsın ve hep özlemle yansın.....AMİNNNNNNNNN sizde AMİNN diyin nolur..canım çok yanıo.

boşver seni üzen biri için üzülmeye değmez zamanla alışıyorsun onsuzluğu insan nelere alışıyor onsuzluğada alışırsın

evt üzülmeye değmez sonuna kadar haklısın..ağlamam ona değil kalp kırıklarıma.. emeğimin karsılığını alamamama...ya gercekten onu unutturacak biri çıkmazsa karsıma.....of allahım naparım benn

bak ne diyecem sevgilisinden ayrılanlar klübüne gel sende orda emeğinin karşılığını alamayan çok kişi var onlardan biride benim yalnız değilsin

evt canım sende haklısın ama bizimkisi öle böle bi ilişki değildi.ben onsuz bir bucuk sene gecirdim.ve geri döndü.ve yine gitti.yine geldi.dün akşam yine gitii.anlıosun değilmi ruh sağlığımı...samar oğlanına döndüm.ona mı alışıcam onsuzluğamı.kii cok severken..ama herseyi bitirdi bu sefer.bitirdim yani..ölsemde askından bitti.

gerçekten çok doğruu ....böle msjlar beni qaza qatiriyo bende unutucam inşallah sayenizdee teşekkürlerrr

kızlar sizin kıymetinizi bilmeyene siz de boşverin gitsin onlar kaybediyo sonuçta.insanlara hakettiği degeri verceksiniz hep altta al aman beyefendler üzülmesin diye diye içimize dert atıyoruz.umursamayın bakalım ne yapacaklar kendilerini bişey sanıyolar.benim kadar kimse fedakarlık yapmmamıştır ama neye yarardı hiç bomboş bi hiç unutmak zor biliyorum ama ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…