- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Nasil yani? Cinsellik konusmak istemediniz diye kufur mu etti???İyi geceler.bir dert değil bir iç döküş.. bugün sosyal medyadan tanıdığım kulturel olarak (güya) kendini geliştirmiş bir beyle konuşuyorduk.kendisi birkaç konuşmadan sonra cinsellik konuştu ben konuşmak istemediğimi söyledim.sonra küfür hakaret... Okumuş insan boyleyse okumamis insan nasıldır? Klavyem bozuk bu arada
EvetNasil yani? Cinsellik konusmak istemediniz diye kufur mu etti???
Cok sacma
Çok doğruAslında yolun başında kendini göstermiş bu konuda şanslısınız.
İstediğini vermediniz diye seviyesizliğini belli etmesi de o zekada ki bir insana yakışır.
Eğitim sadece diploma ile olmuyor maalesef bazı insanların beyni ergenlikte gelişmeyi ve öğrenmeyi bitiriyor.
Nasil yani? Cinsellik konusmak istemediniz diye kufur mu etti???
Çok doğru yazmışsınGayet normal. Ülkemizdeki eğitim artık eğitilmek değil, para kazandırcak diplomaya ulaşmak. Nezaket, insanlık, dürüstlük vb asla diplomaya bakmıyor çünkü diploma eşittir eğitim değil.
Böyle olunca bu adam PhD, yıllarca eğitim gördü, mürekkep yaladı, o yüzden kibar ve kendini bilen biridir demek tamamiyle anlamsız oluyor. Kaba saba hödük kadın düşmanı doktor da tanıyorum, abaza mühendis de, işyerindeki kadınlara göz dikip bakan sapık mühendis de, bekar kıza musallat olan evli barklı yönetici de ... toplum erkekleri iyice kokuştu artık, düzgün olanı binde bir o yüzden bu adam düzgün diye asla varsaymayın.
Bu zamanda okuyan devlet memuru veya kendini geliştirmiş olmuyor ki. Torpil almış başını gidiyor. E sosyal medya desen bakkaldan belge alır gibi herkes doktorluk, bilgelik taslıyor. Bilgi verirken kaynakları ile birlikte aktarırsın ki insanların aklında soru işareti kalmasın. Diyetisyenler, Müteahhitler hep instagramda :) Bi taraftan güzel bir şey ama dediğim gibi olur olmadık kendileri bile emin olmadığı konu hakkında paylaşım yapıyorlar. Sizde öylesine denk gelmişsinizdir. Karakteri bozukmuş.İyi geceler.bir dert değil bir iç döküş.. bugün sosyal medyadan tanıdığım kulturel olarak (güya) kendini geliştirmiş bir beyle konuşuyorduk.kendisi birkaç konuşmadan sonra cinsellik konuştu ben konuşmak istemediğimi söyledim.sonra küfür hakaret... Okumuş insan boyleyse okumamis insan nasıldır? Klavyem bozuk bu arada
Bana hic denk gelmedi boylesiValla oluyor, önce kezban diyorlar, sonra hakaretler ediyorlar . İstediğini alamayan kudurup şerefsizleşiyor.
Bu şöyle felsefeyle ilgili bir sayfası vardı.o kadar birşey değildiBu zamanda okuyan devlet memuru veya kendini geliştirmiş olmuyor ki. Torpil almış başını gidiyor. E sosyal medya desen bakkaldan belge alır gibi herkes doktorluk, bilgelik taslıyor. Bilgi verirken kaynakları ile birlikte aktarırsın ki insanların aklında soru işareti kalmasın. Diyetisyenler, Müteahhitler hep instagramda :) Bi taraftan güzel bir şey ama dediğim gibi olur olmadık kendileri bile emin olmadığı konu hakkında paylaşım yapıyorlar. Sizde öylesine denk gelmişsinizdir. Karakteri bozukmuş.
Kendisini çok iyi tanımıyorsunuz galiba. Sosyal medyadan tanıdığınız biri kendini gösterdiği kadardır. eşekligi baki kalmışİyi geceler.bir dert değil bir iç döküş.. bugün sosyal medyadan tanıdığım kulturel olarak (güya) kendini geliştirmiş bir beyle konuşuyorduk.kendisi birkaç konuşmadan sonra cinsellik konuştu ben konuşmak istemediğimi söyledim.sonra küfür hakaret... Okumuş insan boyleyse okumamis insan nasıldır? Klavyem bozuk bu arada
Zaten sosyal medyadan birisiyle çok fazla.gorusmek istemem bu da bir kanıtı olduKendisini çok iyi tanımıyorsunuz galiba. Sosyal medyadan tanıdığınız biri kendini gösterdiği kadardır. eşekligi baki kalmış
Farklı bir bakış açısı.cevap da vermediğim.zamanlar da oldu ona ama birden cinsellik konusunu açtı teşekkür ederim yorum içinKonu nasıl cinselliğe geldi, onu anlamadım.
Ben hiç ağırbaşlı vs biri değilimdir,hatta genelde samimiyetimi güler yüzümü yanlış anlarlar. Ona rağmen böyle bir şey asla yaşamadım, yaşayacagimi da sanmıyorum.
Konu oraya gelene kadar nerelerde dolaştı,adam birden açmadı ya. Sohbet sevmediğin yere gidince cevap verme, bu kadar basit. Yazar yazar bırakır.
Ben öyle yapıyorum, insan olarak sevdiğim ama hiç ilgimi çekmeyen - yaşça da büyük birisi var. Geçen haftalarda aynı ortamda bulunduğumuz dönem mesajlasirdik sıklıkla,iletişim kurmak için. Ama artık o ortamda değiliz. Dönünce yine bir seyler yazdı, gayet güzel cevap verdim. Ertesi gün yine yazdı :/ daha kısa kestim.
Sonra mesaj yazdı, hiç cevap atmadım.
Sabahına günaydın yazmış, görmezden geldim.
Akşam da uygunsuz saatte aramış,ben acmayınca o geçtiğimiz haftalarda bende olan bir evrak vardı (aslında herkeste olan) onun lazım olduğunu yazmış. Ben de sabah vakti evrakı attım.
Yani konu kapandi gitti
Ki ben bu insanın yüzüne bakacağım yarın, sıklıkla aynı ortama gireceğim. Ona rağmen muhabbet bir yere gidecekse kendini belli ediyor, önlemimi aldım
Siz sırf 'tanidik' diye, ya da hazır konuşuyorsunuz diye adamın her dediğine hoşunuza gitmese bile cevap verirseniz konu buralara gelir tabii, anormal değil.
Sorun hem adamda hem sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?