Bu kadar vahim mi?

Farklı bir bakış açısı.cevap da vermediğim.zamanlar da oldu ona ama birden cinsellik konusunu açtı teşekkür ederim yorum için
İşte yerinde iletişimi kesmeyi bilmemekten.
Adam nasıl durduk yere cinsellik konusunu açabilir ki? Felsefi sayfası var demişsin.
"Freud her nesneyi penisle ozdeslestirir, bir gün bir öğrencisi ağzında puroyu görünce imali bir şekilde anlamını sorar. Freud'da 'bazen puro sadece purodur' der. Bu arada benimki 18 cm, sevişelim mi?"
Mı dedi?
Eğer cümle böyle başlamadiysa kapatman gereken yerde kapatmadin demektir.
Ayrıca madem adam çok takipcili, eğer intikam almak istiyorsan "bilmemne admini ifşa" isimli hesap kur, seni taciz ettiği görüntüleri adın gizli şekilde paylaş. Sitede takip eden herkese istek gönder:)
Suç mu bilmiyorum ama adamın yaptığı da suç. Gerçek yüzünü görsünler

İşte yerinde iletişimi kesmeyi bilmemekten.
Adam nasıl durduk yere cinsellik konusunu açabilir ki? Felsefi sayfası var demişsin.
"Freud her nesneyi penisle ozdeslestirir, bir gün bir öğrencisi ağzında puroyu görünce imali bir şekilde anlamını sorar. Freud'da 'bazen puro sadece purodur' der. Bu arada benimki 18 cm, sevişelim mi?"
Mı dedi?
Eğer cümle böyle başlamadiysa kapatman gereken yerde kapatmadin demektir.
Ayrıca madem adam çok takipcili, eğer intikam almak istiyorsan "bilmemne admini ifşa" isimli hesap kur, seni taciz ettiği görüntüleri adın gizli şekilde paylaş. Sitede takip eden herkese istek gönder:)
Suç mu bilmiyorum ama adamın yaptığı da suç. Gerçek yüzünü görsünler
Böyle başlamadı.seni yerim dedi ben de dedim ben böyle konuşmaktan hoşlanmıyorum.bir daha konuşma dedim rahatsız oldum dedim saydırdı

Ki sadece bazen arada canım demişim bunu da samimiyet olarak algılamış

her şeyi üniversite eğitimine bağlamamak lazım bence, alaka görmüyorum çünkü. yaşıtlarıma baktığımda iyi ve ya kötü çoğu üniversite mezunu. e bu kötüler, sadece cinsellik konuşanlar ilkokul mezunu mu o zaman? :KK70:
bu arada belki ben öyle düşünüyorum ama seni yerim, direk cinsellik gibi gelmiyor bana konuşmalarda.. irdelersen öyle belki ama beni aşırı rahatsız etmezdi sanırım

her şeyi üniversite eğitimine bağlamamak lazım bence, alaka görmüyorum çünkü. yaşıtlarıma baktığımda iyi ve ya kötü çoğu üniversite mezunu. e bu kötüler, sadece cinsellik konuşanlar ilkokul mezunu mu o zaman? :KK70:
bu arada belki ben öyle düşünüyorum ama seni yerim, direk cinsellik gibi gelmiyor bana konuşmalarda.. irdelersen öyle belki ama beni aşırı rahatsız etmezdi sanırım
Devamında konuştu ama

Devamında konuştu ama
devamında konuştuysa ve rahatsız olduysanız zaten iletişimi kesersiniz
ama cinselliğin üniversiteyle eğitimle ilgisi yok ki, eğitimlisi böyleyse diyorsunuz
bu biraz bana babalı bir video vardı onu anımsattı..
çatalın yere düşse "bir de üniversite okuyorsunuz" diyen.. :KK70: o garip geldi sadece
tek bir erkekle genelleme yapmak yanlış olur

devamında konuştuysa ve rahatsız olduysanız zaten iletişimi kesersiniz
ama cinselliğin üniversiteyle eğitimle ilgisi yok ki, eğitimlisi böyleyse diyorsunuz
bu biraz bana babalı bir video vardı onu anımsattı..
çatalın yere düşse "bir de üniversite okuyorsunuz" diyen.. :KK70: o garip geldi sadece
tek bir erkekle genelleme yapmak yanlış olur
Haklısınız ☺️

Cinsellik konusalım mı? Seni yerim… mi dedi bu sekilde? Yoksa sadece “seni yerim” mi dedi?

Yani kendince sevgi patlaması yaşamışta olabilir ama çok kısa sürede dediği için de garip gelmiş sana gibi anladım ben tabi niyeti farklı da olabilir ama direkt bu kelimesi cinsellik olarak yorulur mu onu bilemedim 🥴

İyi geceler.bir dert değil bir iç döküş.. bugün sosyal medyadan tanıdığım kulturel olarak (güya) kendini geliştirmiş bir beyle konuşuyorduk.kendisi birkaç konuşmadan sonra cinsellik konuştu ben konuşmak istemediğimi söyledim.sonra küfür hakaret... Okumuş insan boyleyse okumamis insan nasıldır? Klavyem bozuk bu arada
Okumuş / okumamış ile alakası yok . Sizin karşılaştığınız kişi "İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır" atasözünün tam yansıması

İyi geceler.bir dert değil bir iç döküş.. bugün sosyal medyadan tanıdığım kulturel olarak (güya) kendini geliştirmiş bir beyle konuşuyorduk.kendisi birkaç konuşmadan sonra cinsellik konuştu ben konuşmak istemediğimi söyledim.sonra küfür hakaret... Okumuş insan boyleyse okumamis insan nasıldır? Klavyem bozuk bu arada
Okumamış insanlarda çok edepli olanları da var. Yani eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır.

Back
X