Konu nasıl cinselliğe geldi, onu anlamadım.
Ben hiç ağırbaşlı vs biri değilimdir,hatta genelde samimiyetimi güler yüzümü yanlış anlarlar. Ona rağmen böyle bir şey asla yaşamadım, yaşayacagimi da sanmıyorum.
Konu oraya gelene kadar nerelerde dolaştı,adam birden açmadı ya. Sohbet sevmediğin yere gidince cevap verme, bu kadar basit. Yazar yazar bırakır.
Ben öyle yapıyorum, insan olarak sevdiğim ama hiç ilgimi çekmeyen - yaşça da büyük birisi var. Geçen haftalarda aynı ortamda bulunduğumuz dönem mesajlasirdik sıklıkla,iletişim kurmak için. Ama artık o ortamda değiliz. Dönünce yine bir seyler yazdı, gayet güzel cevap verdim. Ertesi gün yine yazdı :/ daha kısa kestim.
Sonra mesaj yazdı, hiç cevap atmadım.
Sabahına günaydın yazmış, görmezden geldim.
Akşam da uygunsuz saatte aramış,ben acmayınca o geçtiğimiz haftalarda bende olan bir evrak vardı (aslında herkeste olan) onun lazım olduğunu yazmış. Ben de sabah vakti evrakı attım.
Yani konu kapandi gitti
Ki ben bu insanın yüzüne bakacağım yarın, sıklıkla aynı ortama gireceğim. Ona rağmen muhabbet bir yere gidecekse kendini belli ediyor, önlemimi aldım
Siz sırf 'tanidik' diye, ya da hazır konuşuyorsunuz diye adamın her dediğine hoşunuza gitmese bile cevap verirseniz konu buralara gelir tabii, anormal değil.
Sorun hem adamda hem sizde