bu kadar yemek nasil yenir off

Kadin programin hakkini veriyor dogru meslek tercihi yapmis. Cilekliyogurt'un esi de bu tarz bir sey yapsa hem gozu gonlu doyar hem de konu sahibi rahat ederdi.
Bide her seferinde öyle bir iştahlı yiyor ki insanın ağzını sulandiriyor .

İyi de işe başladığınızda niye tum sorumluluğu yüklenesiniz ki zaten? O ne yapacak bu arada. Haftasonunu yemek yapıp buzluğa atmakla falan da gecirme bence. Her şey kadınların sorumluluğunda değil. Ya işyerinde yesin ya da yapsın. Millet de adamın lokmalarının derdinde. Herseyi kolaylaşturmanın yolunu konu sahibi bulmak zorunda değil. Sımartmayın şu adamları. Şunu yapmakta ne var bunu yapmakta ne var. O kadar kolay madem adamı savunanlar sırayla yemek yapıp gondersinler sorun çözülür. Ne erkek manyağı bir toplum. Hala şikayet etme diyorlar ya Adamı kırmışmış o da buna neden olmasın. Konu sahibi kesinlikle haklı

Sabah sabah yemek yemekte neymis. Mide rahatsizligi olanlarin bile midesi usumuyor. Bence annesi oyle alistirmistir onu.

Adam sabah 5te mangal yakmış ya ne azim Ben böyle yeme aşkı görmedim. Yani Allah kolaylık versin konu sahibi, onca yemek derdi ve çocuklarla ev işlerine yetismeniz de çok zor . Yapınca en büyük tencere ile yapıp bir kısmını buzluga mı atsanız acaba

biri 5 yaşında biri 2.5 yaşında iki tane çocuğum var ayrıca çalışıyorum insan çok yoğun oluyor hak veriyorum size ayrıca bi gün yediğine ikinci gün mırın kırın eden bi eşim var ama yapacak bir şey yok bu zamanlar böyle biraz yoğun geçiyor büyüynce rahatlayacğız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…