bu kadar yemek nasil yenir off

Adelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
3.524
5.587
88
merhabalar,
direkt konuya gireyim.
3,5 yasinda ve 5 aylik iki cocugum var,7 senelikte evliyim ve evlendigim ilk gunden beri istisnasiz esim hergun evden oglen yemegi goturuyor is yerine,sabahin 5 inde aksamdan kalan yemekleri isitip yiyor, kahvaltida peynir vs yiyemezmis midesi usuyormus Allahim Yarabbim
Aksamda ayni yemek yenmiyor haliyle, oyle bir kisir donguye girdim ki duvara ucan tekme atasim var,ben yetisemiyorum artik..
Hadi simdi evdeyim ama ise baslayinca nolcak?
isyerinde yiyemezmis yemekler kotuymus.. Sabah cok kotu tartistim, koca tavugu almis yanina patates ve 6 dilim kek.. Dedim senin icinde ne var boyle? evde cocuk var Allahtan kork 6 dilim kek nedir?
sinirlendi,yemegini evde birakip cikti..
ne yapmaliyim ben? konusmayla kavgayla vs cozulmuyo durum off

adamın lokmasını mı sayıyorsunuz bırakın yesın demekkı iştahlı biri ve kilo sorunu yok , size daha çok yemek yapomak zor geliyor bence onu da konuşun eşinizle hep ye ye olmaz gel bi,razda sen yap ben yiyeyim deyin yapmazsada sizde az yapın olsun bitsin...

Midesi mi üşüyor Ne kadar nazenin bir beymiş

Benim kardeşim de öyle çocuğun resmen doyma hissi yok agopun kör kazı gibi yiyor annem de ben de şikayetçiyiz. Kilolu da değil nası yakıyor yediklerini bilmiyorum. Ben de sevmem aynı yemeği ısıtıp durmayı. Basit yemekler yap salata çorbayla takviye yap anca öyle olur yoksa yemek yetişmiyor böylelerine.

Hayat ne tuhaf esimde yemek hic istemez ne corba ne sulu yemek hep pasta borek ve kahvalti..adam anasinin evinde oyle alismis yemek kulturu yok
Ben ozenir sulu yemek yaparim istengelince sicak biseyyesin diye niye zahmet ettin der iki gun bekler cogu dokulur israf olur uzulurum
Sizinkide tam tersi
Surekli yemekle ugrasmak cok zor helede 2 cocukla
Ama inanin hic yemek istemeyip yaotigin herseyin kalmasida cok kotu
Demekki seviyo senin yemeklerini esin
Bu adamlarin niye bi orta yollu normal olabi rast gelmezki bizlere acep

Sizde tersten düşünün.yemekleri internetten baka baka esiniz yapsin.sabah yemek yiyorsa.aksamlari kahvalti gibi yapin.cay peynir zeytin recel kizarmis ekmek tereyağı gibi.

bunda dert edilecek ne var ki benim eşimde sefer taslarıyla götürür bi çorba koyarım bide ana yemek üçüncüyede ya cacık ya salata pasta türü şeyler altı dilim kek te abartı yok bence iş yeri sonuçta ikram da edebilir etmezse olmaz zaten biraz çok yapın yaptığınızı ama kahvaltı gerçekten sıkıntı sabah yemek mi yiyor mideyi iyice bozmasın aman dikkat poaca falan yapın onları götürsün kahvaltıya

Yemeği az yap akşamdan sen hazırla koy çantaya.. ne yemek istiyorsa onu yesin yemek sonuçta ?

kabul etmiyor, bikac kez denedim okadarcik yemekle mi doycam ben diyor.
bildiginiz restaurant usulu oglen yemegi derdinde.. isyerinde iki koca yemekhane var, bi bizimki boyle evden tasiyor

yok saymiyorum yetisemem saymaya
2 cocukla tuvalete gidemedigim oluyor haliyle 3 ogun yemek yetistirmek hic kolay degil

yok saymiyorum yetisemem saymaya
2 cocukla tuvalete gidemedigim oluyor haliyle 3 ogun yemek yetistirmek hic kolay degil
valal benım esımde yemek yeemz cogu seyı secer yemek yemeyıde pek sevdıgını soyleyemem bu bır bakıma avantaj ama keske yese yapardım yanı cesıt cesıt yemek ısı bır saatlık iş sonucta ama dedıgım gıbı aza tamah etmıyorsa sen yap deyın kendısı yapsın artık canı ne ısterse sız sadece gunluk rutın akşam yemegınızı ve kendınız ve cocuklar ıcın kahvaltıyı yapın gerısıne karısmayın....

aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim

Ayy bende bıktım bi ara çok yemek döküyordum ,eşime sebzeli yemekleri yediremiyorum içine et atıyorum yine yemiyor .Yoğurtlu hiç bişey yemiyor,keşke böyle iştahlı olsa da heveslenerek yaptığım yemeklerin dibini görsem

Sizde tersten düşünün.yemekleri internetten baka baka esiniz yapsin.sabah yemek yiyorsa.aksamlari kahvalti gibi yapin.cay peynir zeytin recel kizarmis ekmek tereyağı gibi.

onu denedim adamin gozleri doldu cidden aglayacak gibi oldu,bn aksam digru duzgun yemek bulamayacak miyim diyor off

tamam çok sinir bozucu bir durum ama düşünsene eşin sana çok yiyorsun az ye dese nasıl bozulursun
kilo sorunu varsa ordan vur

Iki cocuklu kadin sabah ogle aksam her ogun yemek cikarmak kolay mi birde istahliymis.esimin is yerinde yemek verilmesine ragmen benden istese kizarim yapmam alissin bi zahmet..
Bende esime yemek koyuyorum isine.o yemegin aynisini bi gun onceki aksamda yemis oluyor bazen yemek kalirsa diger aksamda
Benim esimde tek cesit yemek yap der hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…