Bu kadar yikici olunmaz!!!

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
37
Arkadaslar kendi actigim bi konuda da diger acilmis konularda da bazi kisilerin asiri yikici yorumlarini goruyorum. Evet bazi seyleri okurken hepimiz dehsete dusuyoruz kimi zaman. Ama bosan, basindan defet gibi seyleri soyleyip uzerine methiyeler duzmek kolay. Buraya konu acan kisi zaten durumdan muzdarip oldugu icin aciyor. Bi de biz bu kadar sert sozler soyleyince daha cok kiskirtip karsimizdakini daha buyuk bunalima surukluyoruz. Lutfen durumu tam anlamadan bu kadar yikici yorum yapmayalim. Once anlayip sonra daha yumusak ifadeler secip yazmaya calisalim. Cunku bize soylemesi kolay seyler baskalarinin hayatlari...

Niye giriyorlar bunalima? Koskoca yetiskin insan bunlar bebe degil ki, konu aciyorsa her turlu yoruma da hazir olmalilar, ben konu actim bana da ters ters yorum yapan da oldu napayim yani saygisizlik mi yapayim o insana? Yorum farkidir tesekkur eder gecersin

Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...

Zaten bu mantık yüzünden kadınlar erkeklere Bağımlı olduklarını düşünüyorlar. Aman sakın Boşanma alttan al, ılımlı ol, sesini Çıkarma. Dövsün, sövsün,aldatsın. Tamam herşey için boşanılmaz ama öyle şeyler yaşıyor ki bazı kadınlar hala evli kalmalarına ve kocam da kocam demelerine sinir oluyorum.

Haklisin konu sahibi bazen cok sert yorumlari ben de okuyorum. Ama herkesin yapisi farkli. Bazilari kaya kadar sert bazilari da bir sogut dali kadar hassas.
Insanlarin uslubunu degistiremeyiz yani. Ama konu acarken hassas davranilmasi konusunda konu sahibi bir uyarida bulunabilir mesela.

Problemi nasıl çözmeyi düşünüyosun?

Site bunun için kib ve göz ardı et butonu koymuş mesela,yıkıcı olduğunu düşündüğün kişiyi göz ardı et hakaret olursa da kible, yani bunun başka çözümü yok ki...

Bana ta baştan saçma geliyo mesela boşanmak gibi hayati bir kararı kamuoyu yoklamasına açmak, binlerce üye var herkes kendi tecrübesine göre yorum yapacak Bu doğal birsey

Ben birsey dedim diye intihara suruklenen insan mi?
Yurdum insaninin ask-i memnu dizisini izleyip de ahlaksizlik artti ,kurtlar vadisi dizisini izleyip de mafya artti eline silahi alan sokaga cikti demesi gibi birsey herhalde bu
Herkes de az mantikli ve karakterli olsun bi zahmet

Konu sahibi her türlü yoruma açık almalı, yorumlar ılımlı veya sert olabilir. Bunun önünü alamayız, binlerce kadın var burada hepsi farklı bir karakter.

Ne dıyelım ağlıyalım mı beraber ?
Kocam benı dövuyo çocuğum var bırakamıyorum dıyo mesela ne diyelim ?
Eğer kaşılıklı fikre saygı duyulmucaksa uye olmasın kımse zaten.
Ben kaza geçirdim 2 ay önce burdada konu açtım . Tanınan bır uye olmama ragmen 1 2 uye yalan söyluyosun gıbı ıthamlarda bulundu napim intihar mı edeyim?

Milyon kere açılmış bir konuyla daha karşınızdayız sayın seyirciler...

Buraya konu açan pohpohlanmayacağını bilerek açsın bir zahmet. Dayak yiyen, aldatılan, maaş kartı elinden alınan, kısıtlanan,anasının evine gönderilmeyen kadına kim ne derse desin ben boşanması gerektiğini söylerim. Benim doğrum bu.

Saçma sapan bir sebepten boşansam mı diyene de kendine çeki düzen vermesini söylerim.

Dediğim gibi burası pohpohlanma, kararından vazgeçirme ya da destekleme platformu değil. Konu sahibine göre değil konuya göre yorum yapıyoruz.

Siteye yeni üye olduğum dönem o zaman nick de farklı tabi,şu an çok sevdiğim bi abla bana paragöz mü altın düşkünü mü ne demişti :)))

E tanımıyo tanı ilk konum, zamanla başka konularımı tavrımı tarzımı gördü çok severim kendisini şu an, o da beni seviyo diye düşünüyorum

Bir de böyle bir durum var, sitede kabullenilme tanınma, benimsenme, 3 gün sitede görmesem ne oldu ki diyeceğim üyeler var, ya da 50 nick değiştirse aha bu o kişi diyeceğim üyeler

Bir de soyle konu basliklari olmuyor mu hasta ediyor insani
Lutfen yargilamayin
Yargilamadan yorumlayin
Vidi vidi viz viz
Ben de acacam oyle bir konu basligi da actirma kutuyu soyletme kotuyu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…