- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Niye giriyorlar bunalima? Koskoca yetiskin insan bunlar bebe degil ki, konu aciyorsa her turlu yoruma da hazir olmalilar, ben konu actim bana da ters ters yorum yapan da oldu napayim yani saygisizlik mi yapayim o insana? Yorum farkidir tesekkur eder gecersinArkadaslar kendi actigim bi konuda da diger acilmis konularda da bazi kisilerin asiri yikici yorumlarini goruyorum. Evet bazi seyleri okurken hepimiz dehsete dusuyoruz kimi zaman. Ama bosan, basindan defet gibi seyleri soyleyip uzerine methiyeler duzmek kolay. Buraya konu acan kisi zaten durumdan muzdarip oldugu icin aciyor. Bi de biz bu kadar sert sozler soyleyince daha cok kiskirtip karsimizdakini daha buyuk bunalima surukluyoruz. Lutfen durumu tam anlamadan bu kadar yikici yorum yapmayalim. Once anlayip sonra daha yumusak ifadeler secip yazmaya calisalim. Cunku bize soylemesi kolay seyler baskalarinin hayatlari...
Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Ben birsey dedim diye intihara suruklenen insan mi?Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Ne dıyelım ağlıyalım mı beraber ?Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Ne dıyelım ağlıyalım mı beraber ?
Kocam benı dövuyo çocuğum var bırakamıyorum dıyo mesela ne diyelim ?
Eğer kaşılıklı fikre saygı duyulmucaksa uye olmasın kımse zaten.
Ben kaza geçirdim 2 ay önce burdada konu açtım . Tanınan bır uye olmama ragmen 1 2 uye yalan söyluyosun gıbı ıthamlarda bulundu napim intihar mı edeyim?
Bir de soyle konu basliklari olmuyor mu hasta ediyor insaniNe dıyelım ağlıyalım mı beraber ?
Kocam benı dövuyo çocuğum var bırakamıyorum dıyo mesela ne diyelim ?
Eğer kaşılıklı fikre saygı duyulmucaksa uye olmasın kımse zaten.
Ben kaza geçirdim 2 ay önce burdada konu açtım . Tanınan bır uye olmama ragmen 1 2 uye yalan söyluyosun gıbı ıthamlarda bulundu napim intihar mı edeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?