Bu kadar yikici olunmaz!!!

Bu benım 2. üyeliğim ilk üyeliğimle şuan alakam yok. O zamanlar kayınvalidemle yaşıyordum caresızdım.
Konuyu açtığımda herkes o evden ayrıl falan filan dedi. Hatta burasının işleyısını bılmıyordum bırde o konunun ustune yakında evlilik yıldönumum var eşime ne yapmalıyım dıye konu açmıştım tabı olanlar oldu Herkes bana saldırmıştı :))
Ama ben naptım kayınvalidemın evınden ayrıldım ve tekrar başka hesapla buraya üye oldum.
Şimdi de herkese ben ayrıl dıyorum kayınvalide evinden ..

5 paragraf kocasını yerden yere vuran kadın boşan yorumları gelince birden ağız değiştiriyor e siz benim hayatımı bilemezsiniz,elbette bilemem bilmek zorunda da değilim sen ne yazarsan ona göre yorum yaparım, bir de böyleleri var, o yüzden diyorum hayati konular burda yoruma açılmamalı, ben adamı 5 paragraf kötü bilirim ama aslında konu sahibi kendi falsolarını anlatmıyodur misal, nerden bilcem boşuna günah alıyoruz belki

Sosyal medyadan yardim almayi düşünebilen hickimse şuursuz değildir intihara suruklenmeye musait hiç değildir. Aslında burda yorum yazanlardan çok konu açıp gelen her yoruma hazırlıklı olmayan kişide sorun görüyorum ben.

Bazıları boşa, sana müstahak yazıp geçiyorlar. Yüzyüze konuştuğunuz bir insana bunu söleyip gidemezsniz daha yapıcı olursunuz. Ben boşanması gerektiğini düşünüyorsam bence boşanmanız daha iyi olur umarım doğru karar verirsiniz muttluluklar vs gibi cümleler kurmaya çalışıyorum genelde. Bence cümleleri doğru seçtiğimiz sürece kendi fikirlerini belirtmekte bir sorun yok...

Dün bir arkadaş istanbula taşınmayı düşündüğünü yazdı semt sordu herkes birşeyler yazdı, semt fiyat hatta ev ilanı verenler, ne güzel bir dayanışma

Ama işte sizce boşanayım mı dersen çarşı karışır,burda dişi kuşlar da çok atmaca gibi kadınlar da

Erken evlenmek nasil konusu da karisti. Bi iki sene once erken evlenmeyin , okuyun derdim ama simdi dusuncelerim degisti. O yuzden bazi yorumlar farkli gelebiliyor bana.

Erken evlenmek nasil konusu da karisti. Bi iki sene once erken evlenmeyin , okuyun derdim ama simdi dusuncelerim degisti. O yuzden bazi yorumlar farkli gelebiliyor bana.

Al işte bak bu da hayati bir karar,ben orda örnek verdim arkadaşım evlendi dedim ama zengin biriyle evlendi yemeği temizliği yapıldı öyle evliliğe ne var

Ben yapamam mesela, 23 24 bile bana erken, şahsi fikrim, ama annem 16 yaşında beni kucağına almış

Aynen geçenlerde kadın gene döşemiş kocasına. Ben yorum yazdım, hakaret, küfür hiç olmadığı halde kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi kadın bana ben şok..

Konu acilirken , soru sorulurken sorun o durumda senin ne yapacagin degil, sorun konu sahibinin o durumda ne yapmasi gerektigi. Herkesin hayati farkli , herkes ayaklari uzerinde duramayabiliyor , herkes guclu degil, herkes sen degil vs vs ... Ona gore dusunmek, ona gore yorumlamak gerekiyor.

Aynen geçenlerde kadın gene döşemiş kocasına. Ben yorum yazdım, hakaret, küfür hiç olmadığı halde kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi kadın bana ben şok..

Valla bu koca konusunda o kadar değişik tecrübeler yaşadım ki ağzım 5 karış açık kaldı hiç yazmıyım

Öyle durumlara geliyorsun ki sanki sen durduk yere kocasına laf etmişsin gibi kalıyorsun ortada

öyle ama baı yıkıcı yorumlar gerçeğin ta kendisi. mesela eşini aldatan bir adam için yapıcı bir yorum olamaz. ve kişiler işin içindeyken yaptığı hatayı anlamıyor. ve o şekilde sert yorum insanı kendine getirebiliyor. bana da yapılmıştı zamanında. bence faydalı. kk tatsız tuzsuz bir yer olur yoksa :))

Ama bazı konular genel geçer değil midir, mesela dayak yiyorsam ben de boşanmalıyım konuyu açan kişi de boşanmalı, eğer isterse her kadında yeniden başlayacak güç vardır diye düşünüyorum

Etik gelmiyo yani kendi yapmayacağım birseyi karşı tarafa akıl olarak vermek, ben boşanırım ama sen otur dayağını ye der gibi

Bosansan senin icin hayirli olur ama karar yine de senin denebilir.

Ya nick vermiycem dun cogu dusuncesine katildigim bir arkadasi , uslubu bozuk diye cogu mesajini es gectim begenmedim. Bunu da duzeltmek elimizde. Senin icin soylemiyorum zaten.

Bu bir yol mesela,kimi insanlardan konu sahibi ben olmasam bile feyz alıyorum öyle güzel yorumları var ama kimileri de aman aman engelle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…