- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Bu benım 2. üyeliğim ilk üyeliğimle şuan alakam yok. O zamanlar kayınvalidemle yaşıyordum caresızdım.Siteye yeni üye olduğum dönem o zaman nick de farklı tabi,şu an çok sevdiğim bi abla bana paragöz mü altın düşkünü mü ne demişti :)))
E tanımıyo tanı ilk konum, zamanla başka konularımı tavrımı tarzımı gördü çok severim kendisini şu an, o da beni seviyo diye düşünüyorum
Bir de böyle bir durum var, sitede kabullenilme tanınma, benimsenme, 3 gün sitede görmesem ne oldu ki diyeceğim üyeler var, ya da 50 nick değiştirse aha bu o kişi diyeceğim üyeler
Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Dün bir arkadaş istanbula taşınmayı düşündüğünü yazdı semt sordu herkes birşeyler yazdı, semt fiyat hatta ev ilanı verenler, ne güzel bir dayanışma
Ama işte sizce boşanayım mı dersen çarşı karışır,burda dişi kuşlar da çok atmaca gibi kadınlar da
Erken evlenmek nasil konusu da karisti. Bi iki sene once erken evlenmeyin , okuyun derdim ama simdi dusuncelerim degisti. O yuzden bazi yorumlar farkli gelebiliyor bana.
Aynen geçenlerde kadın gene döşemiş kocasına. Ben yorum yazdım, hakaret, küfür hiç olmadığı halde kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi kadın bana ben şok..5 paragraf kocasını yerden yere vuran kadın boşan yorumları gelince birden ağız değiştiriyor e siz benim hayatımı bilemezsiniz,elbette bilemem bilmek zorunda da değilim sen ne yazarsan ona göre yorum yaparım, bir de böyleleri var, o yüzden diyorum hayati konular burda yoruma açılmamalı, ben adamı 5 paragraf kötü bilirim ama aslında konu sahibi kendi falsolarını anlatmıyodur misal, nerden bilcem boşuna günah alıyoruz belki
Aynen geçenlerde kadın gene döşemiş kocasına. Ben yorum yazdım, hakaret, küfür hiç olmadığı halde kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi kadın bana ben şok..
Arkadaslar kendi actigim bi konuda da diger acilmis konularda da bazi kisilerin asiri yikici yorumlarini goruyorum. Evet bazi seyleri okurken hepimiz dehsete dusuyoruz kimi zaman. Ama bosan, basindan defet gibi seyleri soyleyip uzerine methiyeler duzmek kolay. Buraya konu acan kisi zaten durumdan muzdarip oldugu icin aciyor. Bi de biz bu kadar sert sozler soyleyince daha cok kiskirtip karsimizdakini daha buyuk bunalima surukluyoruz. Lutfen durumu tam anlamadan bu kadar yikici yorum yapmayalim. Once anlayip sonra daha yumusak ifadeler secip yazmaya calisalim. Cunku bize soylemesi kolay seyler baskalarinin hayatlari...
Konu acilirken , soru sorulurken sorun o durumda senin ne yapacagin degil, sorun konu sahibinin o durumda ne yapmasi gerektigi. Herkesin hayati farkli , herkes ayaklari uzerinde duramayabiliyor , herkes guclu degil ... Ona gore dusunmek, ona gore yorumlamak gerekiyor.
Ama bazı konular genel geçer değil midir, mesela dayak yiyorsam ben de boşanmalıyım konuyu açan kişi de boşanmalı, eğer isterse her kadında yeniden başlayacak güç vardır diye düşünüyorum
Etik gelmiyo yani kendi yapmayacağım birseyi karşı tarafa akıl olarak vermek, ben boşanırım ama sen otur dayağını ye der gibi
Bosansan senin icin hayirli olur ama karar yine de senin denebilir.
Yani iste üslup dediğimiz şey orda devreye giriyo, ona yapacak birsey yok göz ardı etten başka
Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Ya nick vermiycem dun cogu dusuncesine katildigim bir arkadasi , uslubu bozuk diye cogu mesajini es gectim begenmedim. Bunu da duzeltmek elimizde. Senin icin soylemiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?