- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
10 sene ha ! O kadar var mısın kız?
Bence çok doğru.Buna benzer bir ton konu açıldı.
Eğer konu açıyorsanız herkesın görüşüne saygı duyun..
Herkes bir değil .
Yorum yapan kişiye göre boşanmak kolay olur senın için olmaz.
Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.
Bence çok doğru.
Bundan bir süre önce tokat yemekle alakalı bir konu vardı, dayakla da alakalıydı galiba. Ben geldim ve o konuya olumsuz yorum yaptım, ben olsam tokadı falan affetmem, benim için kesinlikle boşanma sebebi dedim. Üyenin birisi geldi bana bu sebepten dolayı evliliğin yıkılmaması gerektiğini falan söyledi, tokat attı diye boşanılmaz falan demek istedi yani. Ben görüşümü savunmaya devam ettim, bana vuracak erkek henüz doğmadı, ben kendime vurdurtmam, bedelini kötü ödetirim falan dedim. Evli değilsin, evlenince anlarsın falan dedi mesela. Burada tamamen fikir ayrılığı var. Ben 23 yaşına gelmişim, evet bekarım ama sonuçta çocuk da değilim ve belli bir düşüncem var, belli bir çizgim var. Halen de aynı şeyi düşünüyorum. Ben tokat yüzünden boşanabilecek kapasitede bir insanım. Bir başkası olmayabilir. Benim yaşımdan küçük olup da koca bulmak için kendini paralayan insanlar var. Herkes aynı değil.
Doğru. Hiç takılacak şey değil valla. Tokat yiyip de evliliği devam ettirmenin nesini anlayabilirim? Bana göre bir kere sesini çıkarmayan karşısındaki insana devamını getirmesi için fırsat vermiş olur.Amaaaan bosversene ben foruma geldiğimde nişanlı idim, evlenince anlarsın dediler evlendim fikrim değişmedi, çocuğun olunca anlarsın dediler çocuğum oldu fikrim gene değişmedi, bikaç ay önce bir üye evli ve çocuklu olmamı yeterli bulmadı 2.çocuk şartı aradı falan
Bazı insanların karakteri oturur bazılarının oturmaz durumlara göre esner de esner
Doğru. Hiç takılacak şey değil valla. Tokat yiyip de evliliği devam ettirmenin nesini anlayabilirim? Bana göre bir kere sesini çıkarmayan karşısındaki insana devamını getirmesi için fırsat vermiş olur.
Ben evliyim 22 yasindayim kocamin bana dayak atsa , aldatsa 1 dakika durmam . Okadar benim dusuncem ..Bence çok doğru.
Bundan bir süre önce tokat yemekle alakalı bir konu vardı, dayakla da alakalıydı galiba. Ben geldim ve o konuya olumsuz yorum yaptım, ben olsam tokadı falan affetmem, benim için kesinlikle boşanma sebebi dedim. Üyenin birisi geldi bana bu sebepten dolayı evliliğin yıkılmaması gerektiğini falan söyledi, tokat attı diye boşanılmaz falan demek istedi yani. Ben görüşümü savunmaya devam ettim, bana vuracak erkek henüz doğmadı, ben kendime vurdurtmam, bedelini kötü ödetirim falan dedim. Evli değilsin, evlenince anlarsın falan dedi mesela. Burada tamamen fikir ayrılığı var. Ben 23 yaşına gelmişim, evet bekarım ama sonuçta çocuk da değilim ve belli bir düşüncem var, belli bir çizgim var. Halen de aynı şeyi düşünüyorum. Ben tokat yüzünden boşanabilecek kapasitede bir insanım. Bir başkası olmayabilir. Benim yaşımdan küçük olup da koca bulmak için kendini paralayan insanlar var. Herkes aynı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?