Bu kadar yikici olunmaz!!!

deynepnaz sende aynısını yaptın dediğin konu cinsellik bölümünde miydi, bak ben alıntı yaptığım üyeye cinsellik bölümünde bunu yapıyolar demişim

Cidden forumda bu konuda ciddi açlık var, cinsellik bölümünde aaa ne ayıp diyip bdv de çok rahat seks konuşabiliyo üyeler

Cinsellik bölümüne konu açmalı herkes bi döksün içini

Ben kadının yaptığını onaylamıyorum ki zaten,Seni eleştirmek için yazmadım,suçlusun demek istemedim ki,ama hem okuyup hemde forumda böyle şeyler yazmayın demeni kastettim.Sana hak veriyorum ama ,dün o bayana da ,keşke daha yapıcı bir üslupla söyleseydin keşke.O da belli ki cinsellik konuşulunca normal sandı yazdıklarını.Sonrasında özür diledi zaten.

Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.

İyide ben o yorumu konuyu okurken gördüm, özellikle cinsellik bölümüne girip aaa neler yazmışsınız demedim ki

Birden karşıma o yorumlar çıktı yapıcı olmayıpta ne yazdım anlamadım ki, benden çok daha ağır şeyler yazanlar vardı hakaret etmedim küfür etmedim ne faydası oldu konu sahibine bu yazdıklarının dedim bu yani

Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.

Hayır işte konu özünde birebir seks değildi,konu sahibinin kendisinin de dediği gibi sıkıntı hep kadının gitmesi idi, erkeğin isteksizliği idi, o konuda benim kocamda pek istekli biz 17 kere yapıyorduk 12ye düştü şu gün şu kadar bugün bu kadar demek ne alaka?

Dediklerimin hala arkasındayım hiç duymadım sayısını günlere göre ayıranını

Bu arada konu sahibi çok ta mağdur değildi.Haftada 2 kereye az diyor

Bence insanlar kendi mutsuzluklarının acısını burdakilerden çıkarıyolar binevi ego tatmini,kendilerini o kadar çok belli ediyolarki hah kesin kendi hayatında mutsuzda öyle yazmış diyebiliyorum,bide şu var eski konumu hatırlatıyolar üzerinden 3 konu geçmiş biz hala onu konuşuyoruz e kardeşim biz onu hallettik sorunu başlatan ben olmuşum karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş şuan bu konumu konuşalım diyorum yok hala devam ediyolar bu hep böyle devam edecek eminim

10 sene ha ! O kadar var mısın kız?

Hosgorulecek konular var, gorulmeyecek konular var.
Simdi kesin cizgiler aldatma ve dayak tabii ki.
Ama bunun yanisira psikolojik baski, manevi eziyet dedigimiz seyler de var.

Atiyorum dun bir konuda kadinin annesi borcunu odeyemedi diye ki bu kadin yetim 2 cocuk buyutmus bunca zaman ve hicbir zaman da durumlari iyi olmamis zaten.
Yani es adayi kandirilmamis, tek basina yetmeye calisan bir kadindan bahsediyoruz.
Ustune kizina takilarini da takmis, borcuna karsilik sayilacak takilar.
Konu sahibinin takilariyla ve hediyeleriyle, mehriyle de evlendikten sonra adamin borcu odenmis, kadinin maasina el konmus vs ama anne borcunu odeyememis.
Bunun uzerine koca bizi kazikladiniz demis.

Ben de esiniz de haksiz dedim diye bir uye bana diyor ki hemen bosanmak olmaz, alttan alsin, siz degisik dusunuyorsunuz falan da filan.

Simdi bu insana alttan alma, demek niye suc olsun?
Kendini suclayip durmus.
Aklini basina al diyorsun, fena mi?

Bazen bazi seyleri sert soylemelisin ki durumun vehameti anlasilabilsin.

Burada benim de birkac konum var.
Genelde esimle mutluyumdur, esimin ailesiyle de, ailemle de.

Ama evlenmeden once her seyi gozden gecirmeye calisirken kucucuk ayrintilara takilmisligim, abartmisligim var.
Huysuzdum genckene :)

Simdi ben bile "ergen miymisim lan ben" diyorum taktigim seylere.

Ya da mesela evlendikten sonra esime gicik oldugum bir donem oldu, ki buradaki yureklendirmelerle esimle konusunca hatali oldugumu gordum mesela.
O donemde bana sert yazan kim varsa ellerinden operim.
Oyle konulara boyle cevaplar, diyorum simdi.

Boyle boyle insan hatasini fark eder cunku.

Senin yaşadıkların bizim yorumlarımızdan daha acı. Kendini dinle biraz. Senin insana ihtiyacın var. Kendin için bir şeyler yapmaya ihtiyacın var. Burda kmse senin kötülüğüne konuşmuyor. Seni tanımıyoruz. Yaşadığın hayata üzüldüm. Eşinin aileni yok sayması hatta göndermemesi.. bu hakarettir hem ailene hem sana. Boşanman gerekmiyor. Ama bu sorunu çözmen lazım. Eşine bir şeyleri zorla morla kabullendircen.. Sen o hayatı yaşaya yaşaya normalleştirmişsin durumu. Biz anormal olduğunu söyleyince küçük bir şok yaşadın bence :) hayatına eskisi gibi devam etmeyi seçiyosan sana ve ailrne yapılan hakareti kabulleniyorsan devam et ve buraya konu açıp bizi de üzme :)

Bir blogger var yakın zamanda bebeğini kaybetti. ..onun vloglarina yorum yapmış biri işte kendini beğenmiş, japonyaya Gittin de noldu bi ton laf sonra da bebeğin ölsün demiş. ,bebek ölünce savcılığa vermiş bloger bu mesajı ve yazının 15 yaşında bir ergen kız olduğunu öğrenmiş. .burda yıkıcı yorum okuyunca aklıma bu geliyor umursamiyorum. ..eleştiri yapılabilir insanlar konu aciyor san eleştiri ve yoruma açık ama işte ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…