- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Ben kadının yaptığını onaylamıyorum ki zaten,Seni eleştirmek için yazmadım,suçlusun demek istemedim ki,ama hem okuyup hemde forumda böyle şeyler yazmayın demeni kastettim.Sana hak veriyorum ama ,dün o bayana da ,keşke daha yapıcı bir üslupla söyleseydin keşke.O da belli ki cinsellik konuşulunca normal sandı yazdıklarını.Sonrasında özür diledi zaten.Allah aşkına dün ben ne yaptım yahu, ne ilgisi vardı konuyla da seks hayatını döktü ortaya o üye, suçlu ben oldum hee, cok mu normal geldi size cumaları ikişer haftasonları üçer kere yapıyoruz diye yazması, bugün haftasonu ve ben o üyenin 3er kez seks yaptığını kendi beyanından biliyorum, hoş mu mahremini bilmem Hayır bir de sen muhafazakâr mutaassıp çizgide bir kadınsın
Cinsellik bölümünde eşlerinizle kaçar kez birlikte oluyorsunuz diye bir konu olsa ve o yorumu yapsa amenna
Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.deynepnaz sende aynısını yaptın dediğin konu cinsellik bölümünde miydi, bak ben alıntı yaptığım üyeye cinsellik bölümünde bunu yapıyolar demişim
Cidden forumda bu konuda ciddi açlık var, cinsellik bölümünde aaa ne ayıp diyip bdv de çok rahat seks konuşabiliyo üyeler
Cinsellik bölümüne konu açmalı herkes bi döksün içini
Ben kadının yaptığını onaylamıyorum ki zaten,Seni eleştirmek için yazmadım,suçlusun demek istemedim ki,ama hem okuyup hemde forumda böyle şeyler yazmayın demeni kastettim.Sana hak veriyorum ama ,dün o bayana da ,keşke daha yapıcı bir üslupla söyleseydin keşke.O da belli ki cinsellik konuşulunca normal sandı yazdıklarını.Sonrasında özür diledi zaten.
Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.
Bu arada konu sahibi çok ta mağdur değildi.Haftada 2 kereye az diyorHayır işte konu özünde birebir seks değildi,konu sahibinin kendisinin de dediği gibi sıkıntı hep kadının gitmesi idi, erkeğin isteksizliği idi, o konuda benim kocamda pek istekli biz 17 kere yapıyorduk 12ye düştü şu gün şu kadar bugün bu kadar demek ne alaka?
Dediklerimin hala arkasındayım hiç duymadım sayısını günlere göre ayıranını
Bu arada konu sahibi çok ta mağdur değildi.Haftada 2 kereye az diyor
Reyting ...
10 sene ha yaklaşık 10 senedir üyeyim, yıkıcı bir yorum sonrası intiharı geçtim depresyona giren bir üye bile görmedim.. hemen ağız değişir," aslında benim kocişim bir melek ama neden benim ağzımı burnumu kırıp, çocuğu yerden yere vurdu anlamadım, sinirliydi zaar" moduna girilir.. o yüzden merak etme konu sahibi, bende dahil olmak üzere kızlar herkese hak ettiğini veriyor zaten..
Niye gocundunuzki ben size birşey demedim kendi konumdan örnek verdimKocası aldatan kadına boşan diyince egomu ve özel hayatımdaki mutsuzluğu tatmin ediyormuşum. Aman Allahım ne kadar da psikolog bir üye
Arkadaslar kendi actigim bi konuda da diger acilmis konularda da bazi kisilerin asiri yikici yorumlarini goruyorum. Evet bazi seyleri okurken hepimiz dehsete dusuyoruz kimi zaman. Ama bosan, basindan defet gibi seyleri soyleyip uzerine methiyeler duzmek kolay. Buraya konu acan kisi zaten durumdan muzdarip oldugu icin aciyor. Bi de biz bu kadar sert sozler soyleyince daha cok kiskirtip karsimizdakini daha buyuk bunalima surukluyoruz. Lutfen durumu tam anlamadan bu kadar yikici yorum yapmayalim. Once anlayip sonra daha yumusak ifadeler secip yazmaya calisalim. Cunku bize soylemesi kolay seyler baskalarinin hayatlari...
Bir blogger var yakın zamanda bebeğini kaybetti. ..onun vloglarina yorum yapmış biri işte kendini beğenmiş, japonyaya Gittin de noldu bi ton laf sonra da bebeğin ölsün demiş. ,bebek ölünce savcılığa vermiş bloger bu mesajı ve yazının 15 yaşında bir ergen kız olduğunu öğrenmiş. .burda yıkıcı yorum okuyunca aklıma bu geliyor umursamiyorum. ..eleştiri yapılabilir insanlar konu aciyor san eleştiri ve yoruma açık ama işte ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli. .Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?