Bu kadar yikici olunmaz!!!

Eşler hakaret edip dayak atınca bir şey yok burda tanımadığın insan hakaret edince mi intihar edicek insanlar abartma bence

çok haklısın millet teselli vereceğine def et diyo bende katılıyorum sana yıkıcı değil yapıcı olmalıyız

Karısını aldatıp çocuğun rızkını yiyen, sapkın düşünceli adamlarada mı ? Yapıcılık kriteriniz nedir açar mısınız ?

Herkesin hayati sartlari bir olamaz, dogru. Ama herkesin annesi babasi degerlidir. Hayatta belli dogrular vardir. Kendi sartlarimiza uyarlayamayiz. Ailemizle goruslumesine engel konulamayacak olmasi gibi. Eger ailemle gorusmem icin herhangi biri olumsuz yorum yapiyor beni bu konuda strese sokuyorsa kirilacagim kisi o olur. Burda gercekleri soyleyenler degil. Kirilip sizi depresyona sokacak birsey varsa esinizin tutumudur yada kendi kendinizi soktugunuz stres. Konunuzun sonucunu yazmissiniz. Tartisma bile olmadan hallettik diye. Demek ki esas sorun esinizde degil sizdeymis. Kendinize veya ailenize deger vermediginiz icin caba gostermemissiniz ve aslinda cok basit olan bir sorunu cozememissiniz. Bu durumda siz ve esiniz suclu. Size dogruyu gosterenler degil. Kendi dogrularinizi ve cizginizi belirlemezseniz en dogal olan seyler bile sorun haline gelir. Ailenizle gorusmek gibi. Bu esinizin secimlerine kalmamaliydi. 6 ay onu bekliyorsun ustelik. Bari bunun icin size saygi duymaliydi. Ama once kendi degerimizi kendimiz veriyoruz. Cevremiz de o sekilde muamele ediyor bunu unutmayin. Ailenizin ve kendinizin degerli oldugunu hatirlayin. Soz hakki olmayan konularda kimseyi konusturmayin. Rahatsizsaniz konu da acmayin ki konusup gercekleri soylemeliyim, belli ki hoslanmiyorsunuz.

KK' da en kaba tabirle g**e g** dersen yeldeğirmenlerine karşı savaşırsın.

Bütün kadınları kendilerini aldatan, evin rızkını iddiada kumarda yiyen, dayak atan, cinsel olarak sapkın düşünen ve sizi depresyona sokan kocalarına karşı yapıcı olmaya davet ediyorum.

Ne de olsa koca evi rahat koca evinde hazır gelir var. İşte buna yapıcı olunur.

Dipnot: bekara koca boşamıyorum, aldatılmayı da sözlü şiddeti de boşanmayı da dibine kadar yaşadım. Bir kadının gururuna önem veriyorum sadece ve kadının özel olduğunu, el üstünde tutulması gerektiğine inandım hep. Ama önce kadının kendisine saygısı olacak!

Son mesajımdı konuya...

Karısını aldatıp çocuğun rızkını yiyen, sapkın düşünceli adamlarada mı ? Yapıcılık kriteriniz nedir açar mısınız ?
ya hayır tabiki hep olumsuz kunuşmaktan bahsediyorum ben yani olumlu taraftan bakılacak durum varsa pozitif düşünmek lazım yoksa dediğiniz gibi bi durumda kadın zaten neyi sorcak yapılması gereken bellidir mesela bazı arkadaşlar kocam bana bunu dedi şunu dedi yok hızlı dokundu falan konu açıyolar birileride hemen boşan eve alma diye akıl veriyolar benim bahsettiğim bu

Hayir yani, bence bircok uyenin bekledigi uslubun guzel olmasi falan degil.
Beni hayal dunyamdan uyandirmadan, kocisimi de cok ezmeden, azicik ahlayip vahlayalim, tamam.

E o zaman alin kiymetli kocalarinizi yaglayip ballayip oturun arkadasim, insanlar burada kendilerine gore dogru neyse onu savunacaklar tabii ki.
Cunku empati yapiliyor, cozum arayisina giriliyor, bir arkadas gibi derdiyle dertleniliyor, bazen merak ediliyor acaba n'apti diye derkeeen sonuc: kocisime kiyamadim, affettim/cocuklarim agladi bosanamadim.
O zaman mutluluklar.

O zaman Güzin ablaya yazsın, sevgili kızım ... diye cevaplar naifçe

Konuya ne tarzda yorumlar yazabileceğimizi liste halinde verirseniz daha güzel olur

Hakarete uğrayan dayak yiyen kadına kocan başında daha ne istiyosun mu yazıcaktik bunu yazamam benim kişiliğime ters

Eğer site kurallarına uymadığını dusunuyosaniz kib butonunu süs diye koymamişlardır heralde

bilemezsiniz ki, o ters dediğiniz yorumları yazan kişiler neler yaşadılar.
belki yaşadıklarından ötürü bu şekildedir yanıtları, belki faydalıdır. belki hayat kurtarır olamaz mı.

bence bırakın herkes istediği telden söylesin.
buraya konu açan kişi de azıcık aklını çalıştırsın yani, filtrelesin elbette gelen cevapları.
ekmek elden su gölden olmaz değil mi :)

bdv ye sadece 2 3 ayda bir yorum yapıyorum. ama kesinlikle şunu gördüm. buraya fazlaca takılan insanların yorumları değilde üslupları bir garip. ben açıkçası bazılarını fazlaca kaba buluyorum. burası online ortam bile olsa kişiliği yansıttığını düşünüyorum. fazla takılmayın sizde bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…