- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
Niye gocundunuzki ben size birşey demedim kendi konumdan örnek verdim
Ama siz benim cümlemi aynen yazdınız ben size bişey demedim gerek yoktu yaniBence siz gocundunuz çünkü bakın sizden önce başka üyeler de yapmış bu örneklemeyi
Ben bu konuyu çok sevdim ortaya bişey yazıyosun birileri üstüne alınıyo
çok haklısın millet teselli vereceğine def et diyo bende katılıyorum sana yıkıcı değil yapıcı olmalıyız
Herkesin derdi kendine işte dünya haliİyi iyi nişanlınızın izlediği Burcu Bakdur videoları ve Dan Blizerian capsinden başka uğraşacak bir şeyler bulabilmenize çok sevindim
Herkesin hayati sartlari bir olamaz, dogru. Ama herkesin annesi babasi degerlidir. Hayatta belli dogrular vardir. Kendi sartlarimiza uyarlayamayiz. Ailemizle goruslumesine engel konulamayacak olmasi gibi. Eger ailemle gorusmem icin herhangi biri olumsuz yorum yapiyor beni bu konuda strese sokuyorsa kirilacagim kisi o olur. Burda gercekleri soyleyenler degil. Kirilip sizi depresyona sokacak birsey varsa esinizin tutumudur yada kendi kendinizi soktugunuz stres. Konunuzun sonucunu yazmissiniz. Tartisma bile olmadan hallettik diye. Demek ki esas sorun esinizde degil sizdeymis. Kendinize veya ailenize deger vermediginiz icin caba gostermemissiniz ve aslinda cok basit olan bir sorunu cozememissiniz. Bu durumda siz ve esiniz suclu. Size dogruyu gosterenler degil. Kendi dogrularinizi ve cizginizi belirlemezseniz en dogal olan seyler bile sorun haline gelir. Ailenizle gorusmek gibi. Bu esinizin secimlerine kalmamaliydi. 6 ay onu bekliyorsun ustelik. Bari bunun icin size saygi duymaliydi. Ama once kendi degerimizi kendimiz veriyoruz. Cevremiz de o sekilde muamele ediyor bunu unutmayin. Ailenizin ve kendinizin degerli oldugunu hatirlayin. Soz hakki olmayan konularda kimseyi konusturmayin. Rahatsizsaniz konu da acmayin ki konusup gercekleri soylemeliyim, belli ki hoslanmiyorsunuz.Ben tesekkur eder gecerim siz gecersiniz ama baskasi gecemez. Herkesin hayati sartlari bir olmaz. İnsanlari resmen isin icinden cikamazsa intihar etmeye surukler yazilanlar.. Nasil bu kadar duyarsiz olabilirsiniz soktayim!!! Buldumcuk yazabilen insanlar var.. Yazilanlar hakaret boyutuna gelebiliyor. Bu kadar yikicilik nasil olabiliyor anlamiyorum. Bu konu gobi evet bi dunya konu var ama problem cozulmedikce olmaya da devam edecek...
ya hayır tabiki hep olumsuz kunuşmaktan bahsediyorum ben yani olumlu taraftan bakılacak durum varsa pozitif düşünmek lazım yoksa dediğiniz gibi bi durumda kadın zaten neyi sorcak yapılması gereken bellidir mesela bazı arkadaşlar kocam bana bunu dedi şunu dedi yok hızlı dokundu falan konu açıyolar birileride hemen boşan eve alma diye akıl veriyolar benim bahsettiğim buKarısını aldatıp çocuğun rızkını yiyen, sapkın düşünceli adamlarada mı ? Yapıcılık kriteriniz nedir açar mısınız ?
Hayir yani, bence bircok uyenin bekledigi uslubun guzel olmasi falan degil.
Beni hayal dunyamdan uyandirmadan, kocisimi de cok ezmeden, azicik ahlayip vahlayalim, tamam.
E o zaman alin kiymetli kocalarinizi yaglayip ballayip oturun arkadasim, insanlar burada kendilerine gore dogru neyse onu savunacaklar tabii ki.
Cunku empati yapiliyor, cozum arayisina giriliyor, bir arkadas gibi derdiyle dertleniliyor, bazen merak ediliyor acaba n'apti diye derkeeen sonuc: kocisime kiyamadim, affettim/cocuklarim agladi bosanamadim.
O zaman mutluluklar.
Konu cinsellik de,Mune olmayınca taşınamadı tabi.Ah Mune,bir gitti,Forum karıştı.Aman Kazen duymasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?