Bu kadar zayıf olmak istemiyorum :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Herkes benim gibi iliklerine kadar hissediyor mu aşk acısını. Cnm yanıyor sevdiğim insanın umrunda bile değilim seni seviyorum diye ölen adam sudan bir bahaneyle terk etti beni.tekrar beraber olmak için çok çabaladım olmadı. Mantıklı düşün diyorum kendime güçlü ol diyorum yapamıyorum. Aradan üç ay geçti bi gram bile acımda azalma yok. Acıların en büyüğünü ölüm acısını yaşadn aşk acısı neymiş diyorum olmuyo unutamıyorum. Tatile gittim arkadaslarımla zaman geçirdim ne yaptıysam olmadı. Hep aklımda her anımda o var niye unutamıyorum lütfen bana bi akıl verin onu unutmam için böyle yaşayamıyorum

Benim unutmam 1,5 yilimi aldi. Bazen cok cok kötüydüm zaman zamansa daha iyi ama tamamen unutmam 1,5 yil sürdü.

Unutmak kolay değil tabi. Zamanla alışıyor insan herşeye. Düşünmemeye çalışın,sosyal aktivitelere katilin. Ne kadar yoğun olursaniz o kadar az gelir akliniza.

Zaman.. Ben 3 yıl acım geçmeden süründüm resmen. İnan geçiyor...
26 yaşındayım başkasını yanımda düşünemiyorm bile.kalbimde o varken kimseye şans veremiyorum. Ya unutamazsam ya hep yalnız kalırsam

Unutmak kolay değil tabi. Zamanla alışıyor insan herşeye. Düşünmemeye çalışın,sosyal aktivitelere katilin. Ne kadar yoğun olursaniz o kadar az gelir akliniza.
İnanın yapıyorum zaten çok yoğun biriyim işten dolayı. Ama gece o yatağa yatıyorum ya içimden bişeyler kopup gidiyor nefes alamıyorum. Aşk acısı neymiş derdim eskiden ölüm acısını en kötü şekilde yaşamış biri olarak söylüyorm aşk acısıda çok zormuş bee Rabbim kimdeye yaşatmasn

Dün bende böyle bir konu açtım beimde 3 hafta geçti ama inan bir saniye aklımdan çıkmıyor kalbim agrıyor canım yanıyor ve senin dedıgın gibi onun umrumda bile değilim

Canim o zaman dibine kadar yaşa acini.
3 ay kisa bir sure bence.
Umarım sonrasi cok güzel olur.

Bir buçuk yıl çok uzun bu acı insanı içten içe kemiriyo yok ediyo

biliyorum uzun bir zaman ama her insan ayni degilki kimisi 3 ayda unutur kimisi ben gibi 1,5 yilda, ben sevince zor vazgecebilenlerdeniz en acisida karsimdaki insana degmezdi cünkü beni adice kandirip aldatmis daha biz beraberken baskasiyla sözlenmisti üstelik benimde pesimi birakmadi daha 1 ay önce istagramdan takip istegi yolladi. Arkadaslariyla dügün davetiyesini, dügün resmini gönderdi. Unutamadigina dair mesajlar gönderti. Bende bana bunu yapan adami ayrildiktan 1,5 yil sonra unutabildim iste

Nedir bu erkeklerin birden kadinlari bosyere terk etmesi .. belli bunlara cok ilgi biryerlerini kaldirtiyor .. ayrildiktan sonra birde zirliya zirliya agliyorlar .. sinir oluyorum artik

Nedir bu erkeklerin birden kadinlari bosyere terk etmesi .. belli bunlara cok ilgi biryerlerini kaldirtiyor .. ayrildiktan sonra birde zirliya zirliya agliyorlar .. sinir oluyorum artik
Eskiden sizinle aynı düşüncedeydim ama insanın başına gelince zırıl zırıl ağlıyor işte. Çok kızıyorum kendime bu kadar zayıf olduğum için nefret ediyorum kendimden ama olmuyo.beni hiç uğruna terk eden adamı beni bi kex olsun sormayan adamı hala düşünüyorum.

Şuan imkansız gibi gelsede inşallah unuturum

Unutmak isticeksin. Takinti haline getirirsen, inatla unutmamak icin caba zarf edersen... 527273 sene sonra unutamazsin ve aci gecmez...

uzaktan tanıdığım bir iki kişi aşk acısını hipnoz tarzı bir yöntemle 10 günde yendiler.
duyunca şok oldum.
bu konuyu özellikle konuştum bazı psikologlar uyguluyormuş araştırın.
10 gün boyunca terapiye gidiliyor ve acı geçiyor.
unutmak değil hatırlıyorsun fakat acı çekmiyorsun sıradan birşeymiş gibi nötr hisler olusuyormus.
kızla birebir konustugumda anlattı. acısından ölecektim sevdiğim adam aldatıp başkasıyla oldu onu tercih etti ve sürekli karsılasıyordum 4 yıllık sevgilimdi hersey iyiyken yüzük takacakken bir anda aldattı diye anlattı ve çare ararken bulmus bu yöntemi.
arkadaşlar bir arastırın isterseniz.. ben denemedim allah yasatmasın...

Dün bende böyle bir konu açtım beimde 3 hafta geçti ama inan bir saniye aklımdan çıkmıyor kalbim agrıyor canım yanıyor ve senin dedıgın gibi onun umrumda bile değilim
Kendime güvenim saygım sevgim herşeyim bitti. Ezik gibi hissediyorum kendimi. İşime okuluma konsantre olamıyorum.Bişey olmalı unutmak için olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…