Bu kadar zayıf olmak istemiyorum :(

İnşallah bende böyle konusurum ilerde

Unutmak zor ancak zamanla yokluğuna alışırsın.Birde hayatına biri girerse belki daha kolay atlatırsın.Allah yardımcın olsun

Yok aramızda o derece bi yakınlaşma olmadı. Yanlış anlamayn öyle kıt düşünceli biri degilim ama evleneceğim insanla bazı ilkleri yaşamayı tercih ederim.
Evet ilk ayy sürekli aradım mesaj attım ama dönmeyince son iki ay sessiz kaldm. Aileme yardm etmek zorundaym seni bekletmek istemiyorum dedi ama bu kesinlikle bahane biliyorum

Kızlar aşktan yanıp kavrulan kizlar☺ Kendimden örnek vereyimeski eşimin aldatmasini tesadüfen öğrendiğim an boşanma kararı aldım hamileydim bir de. Güçlü olmaya çalışsam da nasıl bir aciydi o. En kötüsü çok sevmek ve bitmiş olmasıydı. Her gece sabahlara kadar ağladım Kahroldum Bebeğimi de kaybettim. 58 kilodan 76 kiloya çıktım 6 ay içinde. Çevreye karşı güçlü kadın olsam da kendi dünyamda bin kez yikiliyordum. Yaz dönemiydi yazlikta yalnız başıma oturup birsürü şey yiyip ağlaya ağlaya uyuyordum. Bir gün çeşme de eşimi gördüm çok güzel bir kadınla tekne turuna gidiyordu o kadar da mutluydu ki o an anladım insana tek ilaç sadece kendisi. Kendime çeki düzen verdim spor sosyal faaliyetler falan.. Sonra da yeni biri oldu aşık oldum evlendim☺ İnanın sizi bırakan adamın umurunda değilsiniz acı ama gerçek olan bu kendinize gelin

6 ay da 20 kilo alınır mı ya?
Kaç yıllık evliydiniz? Sağlam duruşunuza şapka çıkarılır

Başlığı okuyunca kilo ile ilgili sandım hakikaten kafa gitmiş bende.
Üzülmeyin hiçbir şey için değmiyor

Başlığı okuyunca kilo ile ilgili sandım hakikaten kafa gitmiş bende.
Üzülmeyin hiçbir şey için değmiyor
Derdim kilo olsa keşke. Neyse bunada şükür allah bunu unutturcak dert vermesn

6 ay da 20 kilo alınır mı ya?
Kaç yıllık evliydiniz? Sağlam duruşunuza şapka çıkarılır
Hamileydim canım Bebeğimi kaybedince ilaçlar, bilinçsiz yemek,uyku sorunu vs vs 18 kilo alındığını n ispatiyim☺ sonra da 5 ayda 55 kiloya düştüm spor diyet ve yaşama sevincimi geri kazanarak☺

Ben malesef çok duygusal biriyim ve biri bana 1 adım atsa 10 adım giderim,kişiyi kendim gibi bilirim ve sonunda çok üzülürüm
Benimde böyle bir olay geçti ve hiç bişey demeden gitti ama benim içim paramparça oldu bence herşey yolundaydı meğersem değilmiş ve ne olduğunu açıklama zahmetine bile girmedi. En sinir olduğum nokta ben kendimi hırpalarken o yoluna devam ediyor, beni umursamıyor, ne kadar üzüldüğümü bilmiyor
3 ay geçti ve hala sızlıyor ama bazen.İnanın Allahın verdiği en güzel şeylerden biri unutmaktır, unutamasaydık yarınlarımıza hayallerimizde olmazdı onları gerçekleştirmek için gücümüzde. Sizin içinde hakkınızda hayırlısını diliyorum,evet imkansız gibi geliyor ama geçiyor,geçecekte. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın önümüze..

Boy 168 kilo 52 üç kilo alsam fena olmaz :)

Amin amin amin allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…