Amin inşallah sizde unutursunz hakkımızda hayırlısı olsunVallahi ben 28im, 1.5 yıldır unutamadım ve yalnız ölme yolunda ilerliyorum. Sen unutursun inşallah.
Son çare deniycem teşekkür ediyorumDepresyondasiniz. Tek çıkış yolu profesyonel yardım almak. Psikiyatra ya da maddi durumunuz elveriyorsa psikologa danismanizi tavsiye ederim.
İnşallah çok daha iyisi karşına çıkar da, iyi ki de kendi ayağıyla gitmiş dersin arkadaşım. :)Valla böyle olmayı çok isterdim idolümsünüz :)))
Deniycem umarım iyi gelir tşk ederim :)Hergün aynanın karşısına geç ve "seni özlemekten gebersem bile seni aramayacağım sen beni hak etmiyorsun" de
İnşallah bende böyle konusurum ilerdeAman canim sen ne kendini ezik gibi hissediyosun Allah askina? O hayatinda oldugu icin deger kazanmadigina gore, o gittigi icin de deger kaybetmedin. Ilk zamanlar ise okula konsantre olmak cok zor ama elinden geleni yap. Bi insan icin hicbiseyi aksatmaya degmez. Eve kapanma, aglayacaksan da disarda agla. 5 dk lavabo bahanesiyle ayrilir aglarsin :) yeni insanlarla tanis, bakimli ve guzel gorun. Spor yap, sakinlestirici caylar ic, guzel muzikler dinle. Valla geciyor, adini bile hatirlamiyorsun. Bunu ben 6 yil birlikteligi olmus ve sonunda aldatildigini ogrenmis biri olarak yaziyorum. 4 ay acimj dibine kadar yasadim, ama sadece 4 aydi. Sonra aklima bile gelmedi. Simdi ara sira kendisine dua bile ederim beni aldattigi icin. Eger oyle olmasa kocamla, hayatimin askiyla tanisamazdim...
Yok aramızda o derece bi yakınlaşma olmadı. Yanlış anlamayn öyle kıt düşünceli biri degilim ama evleneceğim insanla bazı ilkleri yaşamayı tercih ederim.İlk cinselliğin ya da 2.ydi muhtemelen.
Aşk acısı ölüm acisindan betermiş zaten.
Sen bu 3 ay içinde ve hala ona bir şeyler yazıyor yolluyor musun? Bu çok önemli once buna bir cevap lütfen.
Ay bak o yuzden poposu kalkti vs demeyecegim
Allah razi olsunUnutmak zor ancak zamanla yokluğuna alışırsın.Birde hayatına biri girerse belki daha kolay atlatırsın.Allah yardımcın olsun
Amiinn amin inşallah çok teşekkür ediyorum :)İnşallah çok daha iyisi karşına çıkar da, iyi ki de kendi ayağıyla gitmiş dersin arkadaşım. :)
6 ay da 20 kilo alınır mı ya?Kızlar aşktan yanıp kavrulan kizlar☺ Kendimden örnek vereyimeski eşimin aldatmasini tesadüfen öğrendiğim an boşanma kararı aldım hamileydim bir de. Güçlü olmaya çalışsam da nasıl bir aciydi o. En kötüsü çok sevmek ve bitmiş olmasıydı. Her gece sabahlara kadar ağladım Kahroldum Bebeğimi de kaybettim. 58 kilodan 76 kiloya çıktım 6 ay içinde. Çevreye karşı güçlü kadın olsam da kendi dünyamda bin kez yikiliyordum. Yaz dönemiydi yazlikta yalnız başıma oturup birsürü şey yiyip ağlaya ağlaya uyuyordum. Bir gün çeşme de eşimi gördüm çok güzel bir kadınla tekne turuna gidiyordu o kadar da mutluydu ki o an anladım insana tek ilaç sadece kendisi. Kendime çeki düzen verdim spor sosyal faaliyetler falan.. Sonra da yeni biri oldu aşık oldum evlendim☺ İnanın sizi bırakan adamın umurunda değilsiniz acı ama gerçek olan bu kendinize gelin
Derdim kilo olsa keşke. Neyse bunada şükür allah bunu unutturcak dert vermesnBaşlığı okuyunca kilo ile ilgili sandım hakikaten kafa gitmiş bende.
Üzülmeyin hiçbir şey için değmiyor
Bari kilo alsam bende gerçek anlamda da zayıf biriyim :)6 ay da 20 kilo alınır mı ya?
Kaç yıllık evliydiniz? Sağlam duruşunuza şapka çıkarılır
Hamileydim canım Bebeğimi kaybedince ilaçlar, bilinçsiz yemek,uyku sorunu vs vs 18 kilo alındığını n ispatiyim☺ sonra da 5 ayda 55 kiloya düştüm spor diyet ve yaşama sevincimi geri kazanarak☺6 ay da 20 kilo alınır mı ya?
Kaç yıllık evliydiniz? Sağlam duruşunuza şapka çıkarılır
Bari kilo alsam bende gerçek anlamda da zayıf biriyim :)[/QUO
Boy kilo kaç aşık kız? ?
Derdim kilo olsa keşke. Neyse bunada şükür allah bunu unutturcak dert vermesn
Amin amin amin allah hayırlısını nasip etsinBen malesef çok duygusal biriyim ve biri bana 1 adım atsa 10 adım giderim,kişiyi kendim gibi bilirim ve sonunda çok üzülürüm
Benimde böyle bir olay geçti ve hiç bişey demeden gitti ama benim içim paramparça oldu bence herşey yolundaydı meğersem değilmiş ve ne olduğunu açıklama zahmetine bile girmedi. En sinir olduğum nokta ben kendimi hırpalarken o yoluna devam ediyor, beni umursamıyor, ne kadar üzüldüğümü bilmiyor
3 ay geçti ve hala sızlıyor ama bazen.İnanın Allahın verdiği en güzel şeylerden biri unutmaktır, unutamasaydık yarınlarımıza hayallerimizde olmazdı onları gerçekleştirmek için gücümüzde. Sizin içinde hakkınızda hayırlısını diliyorum,evet imkansız gibi geliyor ama geçiyor,geçecekte. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın önümüze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?