Bu kadar zayıf olmak istemiyorum :(

Unutmak isticeksin. Takinti haline getirirsen, inatla unutmamak icin caba zarf edersen... 527273 sene sonra unutamazsin ve aci gecmez...
Unutmak istiyorum çünkü onun umrunda bile değilim...bir başkasına böylesine büyük bir kötülüğü ben asla yapamam aklım almıyo bişeyler paylaştığın insana nasıl bunu yapar insan. Kendimi salak gibi hissediyorum onu tanıyamadığım için ve hala onu düşündüğüm için

Herkese aynı etkileri yapıyor galiba.bende senle aynı durumdayım canım aylardır.hafifledi ama geçmedi geçmiyor. Sürekli kafamı içinde benimle yaşıyor sanki evde işte okulda.ilaci falan olsa alicam unutmak icin

Senin icin demedim ziril ziril aglamayi erkeklerin sonradan pisman olup :) öyle bir adama anca yüz vermezsen istedigin amaca ulasirsin.

zamanla geçecek sabırlı ol bol bol dua et canım

Durduk yere terk ettiyse baska biri vardir salla hayatina bak

Hergün aynanın karşısına geç ve "seni özlemekten gebersem bile seni aramayacağım sen beni hak etmiyorsun" de

Depresyondasiniz. Tek çıkış yolu profesyonel yardım almak. Psikiyatra ya da maddi durumunuz elveriyorsa psikologa danismanizi tavsiye ederim.

Sabah uyaninca bilincin açılması 1-2 saniye sürer ya.. işte gün içindeki tek iyi halim o anlardı..
gözümü açıp kendime geldiğim an ağlamaya başlardim.. nefes alamazdim.. ruh gibi dolanir konusulanlari dinler gözükür ama duymazdim..
Bitti diyordum daha ne olabilir.. yaşarım ama artık eksik yarım kırık yaşarım derdim..
Sonra ne oldu???
Hepsi geçti gitttiiiiii...
Yolda görsem selam verse almaya usenirim..
Tabiki aciniz var ama çooook uzamayacak emin olun.. bitecek ve guzel günler gelecek.. şimdilik biraz gece.. çekilir dert unutmayın..

Zamanla geçer. .
Onsuz hayat yok diye bir şey yok. .

Kendime güvenim saygım sevgim herşeyim bitti. Ezik gibi hissediyorum kendimi. İşime okuluma konsantre olamıyorum.Bişey olmalı unutmak için olmak zorunda
Aman canim sen ne kendini ezik gibi hissediyosun Allah askina? O hayatinda oldugu icin deger kazanmadigina gore, o gittigi icin de deger kaybetmedin. Ilk zamanlar ise okula konsantre olmak cok zor ama elinden geleni yap. Bi insan icin hicbiseyi aksatmaya degmez. Eve kapanma, aglayacaksan da disarda agla. 5 dk lavabo bahanesiyle ayrilir aglarsin :) yeni insanlarla tanis, bakimli ve guzel gorun. Spor yap, sakinlestirici caylar ic, guzel muzikler dinle. Valla geciyor, adini bile hatirlamiyorsun. Bunu ben 6 yil birlikteligi olmus ve sonunda aldatildigini ogrenmis biri olarak yaziyorum. 4 ay acimj dibine kadar yasadim, ama sadece 4 aydi. Sonra aklima bile gelmedi. Simdi ara sira kendisine dua bile ederim beni aldattigi icin. Eger oyle olmasa kocamla, hayatimin askiyla tanisamazdim...

bende de ilk sevgili acısı 2 yıl sürdü ama ben çabalamıyordum erkek arkadaş olsun olmasın tınlamıyordum onu da arkadaşlar çok iyi şöyle böyle dedi öle oldu bitti ama su an hayatımdaki erkeği tandım ve hepsi uçtu gitti boşa yıpratmısım kendimi yıllarca

İlk cinselliğin ya da 2.ydi muhtemelen.
Aşk acısı ölüm acisindan betermiş zaten.
Sen bu 3 ay içinde ve hala ona bir şeyler yazıyor yolluyor musun? Bu çok önemli once buna bir cevap lütfen.
Ay bak o yuzden poposu kalkti vs demeyecegim

benim 6 yılımı aldı ama benim hatamdı.
unutmamaya direndim
her 6 ayda bir kere beni aradığında boş beleş umutlar büyüttüm içimde.
şimdi çok pişmanım.
çok da sevmiştim, deli gibi de aşıktım.
hiç anlamı yok.
boşa zaman kaybetmeyin sonra giden zamana acıyacaksınız.

Kim öldü?
Valla ölüm acısından başka bir de ölümün kendisi var. Bizzat yaşayacağımız, bizim ölümümüz.
Belki ben çok ruhsuzum ama bir erkek için, üstelik kendi çekip giden erkek için aylarca ağlamam. 1-2 ay maksimum.
Benim dünya da ne kadar ömrüm olduğu ne malum. Yıllarımı bir adam için mi heba edicem? Pehhh Gelene hoşgeldin, gidene güle güle

İnşallah çok tesekkur ederim

Valla böyle olmayı çok isterdim idolümsünüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…