Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şans vermelisiniz belki Yine bir kez daha.
Belki değişecekti ama ben mi fırsat vermedim diye daha sonra acabanız olmaz...
Ve kalbinizin sesini dinleyin.
Aranizdaki farklilik mutlulugunuza degil, huzursuzlugunuza sebep oluyor gibi anlasiliyor. Yine de seviyorsaniz asabilirsiniz gibi geldi. Birbirinizi yakindan tanidikca bu durum kolaylasir. Ne zamandir berabersiniz?
diyosunuz. aklım bu ve mutlu olma ihtimalini %50ye bölüyor..yanılırsam alıştıkça üzüleceğimi biliyorum ama bir yanımı dinleyip zamanı dondurmuş gibi davranmak istiyorum. sanırım işime gelmiyor onsuzluğa cıkacak kararlar..
Şans vermelisiniz belki Yine bir kez daha.
Belki değişecekti ama ben mi fırsat vermedim diye daha sonra acabanız olmaz...
Ve kalbinizin sesini dinleyin.
keşke dememek adına. aslına bakarsan en ufak bir tripleşme oldugunda. arayıp mutsuz uyumanı istemedim deyip bisürü şebeklikler yapıyor . eskiden kapanmayıp ortada kalan konular için neredeyse sabaha kadar arıyor. başlangıc mı fragman mı bilmiyorum ama e buda umutlandırıyor benı işte. dediğin gibi keşke dememek adına devam edicek heralde gittiği yere kadar:) umarım yanıltıp tüm ayrılık üzüntülerimi 5le çarpmaz:)
Aranizdaki farklilik mutlulugunuza degil, huzursuzlugunuza sebep oluyor gibi anlasiliyor. Yine de seviyorsaniz asabilirsiniz gibi geldi. Birbirinizi yakindan tanidikca bu durum kolaylasir. Ne zamandir berabersiniz?
ayrıl barış süremizle 2 yılı doldurduk :) suan hersey iyi gözüküyor ama tüm başlıngıclar gibi işte.herşey halledılsın dıye o kadar çaba harcadıgını goruyorum kı. anıden o halıne donerse kafayı yıyebılırım sanırım. zamanında odunluk ve mutsuzluk yaratmış, soguk ruhlu o ınsanın sıcak tavrıyla karşılasıyorum mutlu hissediyorum ama kafamallakbullak daha yuksekten dusecekmiyim diye korkuyorum..
işte o ılk baslarda muhtesem o kadar çok şey konuşup o kadar farklı kapılardan bakabiliyorsun ki. sonra o kapılar yüzümüze çarpıyo işte. filmler kitaplar birlikte gecen vakıtler istekler. ben ucurmayı ucurmaya çalışırken bile mutluyken o ucurtmanın ucmasının teknigine kafa yoruyor misal bak bu yuzden kavga ettik biz şaka değil