- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
AttımMümkünse msj olarak önce ve sonra fotoğraflarınızı atabilir misiniz? Biz de iki arkadaşız ve çok tereddütlüyüz. Sizin yorumlarınızla fikir yürütüyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Doğal olması iyi değil mi? Ben doğal sevenlerdenim. Sizin doktorunuz kimdi?Ben de dün bazı ışıklarda sevmedim burnumu alışamadım belki bilmiyorum. Çok doğal oldu sanırım burnum ya
Şuan pişman değilim:) özelden atarum..
Kaçıncı günündesin? Moralini sakkn bozma. Burnun hergün daha farklı olacak. Benim şuan ödemlerim cok orantısız iniyor burun ucum büyük hatta doktprumun düz şekil verdiği burun kavisli duruyor:) maalesef tam oturması 1 sene burnun. sabır gerekDüzelmene çok sevindim canım inşallah bende aynısını hissederim
doktorum hacettepedeDoğal olması iyi değil mi? Ben doğal sevenlerdenim. Sizin doktorunuz kimdi?
Cnm bana da atar misin fotonu öncesi sonrasi olarak bi de doktorun adını tskBen hala iyi değilim psikolojim çok bozuldu burnum yapılmamışken bile bu kadar takmazdım salı günü kontrolüm var kafamdaki herşeyi sorucam daha ne kadar bekliyeceğimi
Kaçıncı günündesin? Moralini sakkn bozma. Burnun hergün daha farklı olacak. Benim şuan ödemlerim cok orantısız iniyor burun ucum büyük hatta doktprumun düz şekil verdiği burun kavisli duruyor:) maalesef tam oturması 1 sene burnun. sabır gerek
Benim 4. ayım daha çok oturmasını bekliyorum hala oturmadı zor olan ameliyat sonrası değilde bu 4 5 6. aylar işte insanın psikolojisi bozuluyo valla bilsem olmazdım eskiden bu kadar takmıyordum
Etrafımdakiler ailem ilk hayranlıkla baktılar ki nasıl yapmış güzel olmuş kemik falan gitmiş burun küçülmüş diye sonradan alıştılar artık bişey demiyorlar sevgilimde benden bıktı sürekli dert yanıyorum diye artık yeter dedi burun hakkında hiç bişey konuşmayalım daha ne olsun ne yapsın diye kızdı artık kimseye burun hakkında konuşamıyorum kendi kendime böyle içime atıyorum bekliyorum
Valla bana revizyon dedi bile doktorumCanim benimde 3. Haftam ayni senin gibiyim anlayabiliyorum seni simdiden revizyon dusunuyorum,sevgilim artik bikti hep burnumu konusuyorum takinti yaptim cunku bende,insallah istedigimiz gibi olur.Sonucta cozumu var bununda
Ay ben sizin sureci bilmiyorum, ama yeni degil mi ameliyat?Valla bana revizyon dedi bile doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?