Bu kadar zor olacağını biliyormuyduk

Ben de dün bazı ışıklarda sevmedim burnumu alışamadım belki bilmiyorum. Çok doğal oldu sanırım burnum ya

Benimde Salı kontrolüm var. Bende çok iyi sayılmam ama mümkün olduğunca moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

Düzelmene çok sevindim canım inşallah bende aynısını hissederim
Kaçıncı günündesin? Moralini sakkn bozma. Burnun hergün daha farklı olacak. Benim şuan ödemlerim cok orantısız iniyor burun ucum büyük hatta doktprumun düz şekil verdiği burun kavisli duruyor:) maalesef tam oturması 1 sene burnun. sabır gerek

Benim bugün 10 gün oldu. Açıkçası bende pişman Değilim ama çok stresliyim. Teşekkür ederim moralin için :))

Benim 4. ayım daha çok oturmasını bekliyorum hala oturmadı zor olan ameliyat sonrası değilde bu 4 5 6. aylar işte insanın psikolojisi bozuluyo valla bilsem olmazdım eskiden bu kadar takmıyordum

kime oldun acaba,doktorun adını yazdıysan da bu konuda görmedım..suan daha ıyısındır umarım

kızlarr ilk 6 ay-1 yıl burnunuzdan pek bırsey beklemeyın.o 6 ay cok kotuydu ya sureklı yamukluk hıssı vardı bende.ama yınede cook mutluydm cunku eskısıne göre o kocaman kemer gıtmıstı ve kuculmustu burmum her sabah aynaya bakıyordm degısık bır burun oluyordu karsımda .bır gun cok ıyı ertesı gun berbat .burun delıklerı esıtsız falan.suan 2 yıl oldu gayet memnunum :) ben gözluk kullanıyorm gozlukten dolayı cok ıcten gulunce hafıf yamuk duruyor ama sadace fotografta.arkadaslarımda dıyor gercekte kusursuz ama fotoda bazen yamuk :) gözluksuzken fotografta bıle guzel cıkıyr.sadece sabırr :)

kızlar benim burnumda 40 günlük. Hala şişlerim var. Ben pek estetik yaptırmadım doktorun çok müdahale etmesini istemedim. Sadece kemiğimi düzeltti ve şekline göre burnumu kaldırdı o kadar. O yüzden delik eşitsizliği var (bir yer kesilip dikildiği için küçüldü diğer taraf sabit) onu çok takıyorum ama söylemesem kimse fark etmiyor. Doktor şişin fazla o zamanla düzelecek diyor. Düzelmezse de nazarlığım olsun ne yapalım Ama görünüşünden memnunum. O koca burnuma nazaran küçücük bir burnum oldu

Bazı günler çok güzel bazı günler çok şiş oluyor burnum. Ve ne yazık ki ben burnuma 3 4 kez şiddetli darbe aldım. Bu beni çok korkutuyor. Ayın 15 inde randevum var. Bakalım doktorum ne diyecek

Psikoloji gerçekten çok önemli. Ama o 1 haftalık hali kesinlikle aşırı derecede değişiyor. İlk 1 haftayı kesinlikle kafanıza takmayın. Benim 40. günüm olmasına rağmen hala bazen yamuk bazen düz görünüyor.

Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Benim 12. günüm atel çıktı ama bant hala çıkmadı yahu. Cuma çıkacakmış. Niye böyle acaba? Duş da alamıyorum tam. Kuaföre gidip yıkatıyorum gelince de vücut yıkıyorum. Valla özledim duş almayı. Burnum böyle güzel duruyor da çıkınca ne olacak merak ediyorum.

Canim benimde 3. Haftam ayni senin gibiyim anlayabiliyorum seni simdiden revizyon dusunuyorum,sevgilim artik bikti hep burnumu konusuyorum takinti yaptim cunku bende,insallah istedigimiz gibi olur.Sonucta cozumu var bununda

Merhaabaaaaa benim 8. günüm bugun ve kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca kemer vardı burnumda onu aldırdım aslında önden görünümünden memnundum burnumun ve şuan doktorum masaj verdi yap dedi onu yapmaya calısıorum ama fotolarıma bakıp iç geçiriyorum keşke olmasaydım diye kızlar ya hep mi böyle oluyo bilmiyorum avatara benziyo burnum yandan da önden de çıldırıcam bir de hafif bi morluk var eskiden kemer olan yerde

Canim benimde 3. Haftam ayni senin gibiyim anlayabiliyorum seni simdiden revizyon dusunuyorum,sevgilim artik bikti hep burnumu konusuyorum takinti yaptim cunku bende,insallah istedigimiz gibi olur.Sonucta cozumu var bununda
Valla bana revizyon dedi bile doktorum

Valla bana revizyon dedi bile doktorum
Ay ben sizin sureci bilmiyorum, ama yeni degil mi ameliyat?
Bu kadar zor olacagini bilmiyorduk diyenlerden degilim. Biliyordum zor olacagini, ilk estetik ameliyatim degildi.
5 ay olacak 1 hafta sonra, hala iyilesme donemindeyim biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…