Bu kadar zor olacağını biliyormuyduk

Hayir. Ilk ve tek ameliyatta en iyi sonuc alan sansli insanlardanim, cok sukur

Kapalı teknikle oldum . 9.ayım bitiyor yeni yeni daha rahat hissetmeye başladım . İlk 6ay çöp. 7-8 ; eh artık böyle yaşıycaz alışması. 9dan sonra; sal gitsin .. şuan görüntü olarak çok daha iyi ama ilk zamanlara kıyasla

Estetik acıdan peki memnun musunuz ? Ben de kbb ve plastik cerrahi arasında kaldim acikcasi.

Ya kızlar adet zamanı burun ucu daha mı çok şişiyor. Bugün burun ucum bağımsızlığını ilan etti. Adetimin ilk günü. Ameliyatimin üstünden 5 hafta geçti.

Evet, daha fazla şişiyor. Yani 2 seneye yaklaştı hala aynı. Bir de sabahları da normal büyük halinden daha büyük oluyor. Hep böyle devam edecek galiba.

İlk 3-4 gün intihar etsem de kurtulsam niye girdim bu işe diye dalga geçercesine düşünüyordum şuan 2. haftadayım ve daha rahat hissediyorum. Gerçekten ilk 1 hafta çok zorluydu. Hele burun alçısının çıktığı gün o kadar çok kaşındırıyor ve rahatsız ediyordu ki söküp atasım gelmişti.

Hala tam anlamıyla nefes alamadım, biraz nezleymiş gibi burnumdan yeterince hava gelmiyor.. Şu anlık nefes alabilmeyi bekliyorum. Umarım sıkıntısız atlatırım bütün süreci.

Merhaba doktorunuz kimdi acaba ?

bende cumartesi günü ameliyat oldum
burda yazılanlardan bir çoğunu sanki ben yazmışım gibi
daha 4. gün ama 3 gün ağladım pşşmanlıktan, ben göz kapağı ve göz altı ameliyatı da oldum hepsi bir çok yordu.

bugün tamponlar çıktı, nefes almam çok süper değiil, burun tıkalı , sürekli serum fizyolojik yapıp temizliyorum.

burun ile dudak arası açıldı gibi ve kütük gibi sanki arası, dudaklarımı çok severdim ama sankişimdi aşağıda ve küçük
bunların hepsi geçecek biliyorum, ama süreç baya uzun doğrusu

Fakat çok ciddi bir sıkıntı veya kötü görüntü yoksa asla yaptırmamak gerektiğine inandım.

Geçmiş olsun .. bu süreç zor tabi ama daha iyi olacaktır mutlaka sabır ister umarım istediğiniz sonucu alırsınız teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…