- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
sen revizyon oldun muAy ben sizin sureci bilmiyorum, ama yeni degil mi ameliyat?
Bu kadar zor olacagini bilmiyorduk diyenlerden degilim. Biliyordum zor olacagini, ilk estetik ameliyatim degildi.
5 ay olacak 1 hafta sonra, hala iyilesme donemindeyim biliyorum :)
ilk estetik ameliyatım değildi diyosunHayir. Ilk ve tek ameliyatta en iyi sonuc alan sansli insanlardanim, cok sukur
Ilk estetik ameliyat baska bolgeilk estetik ameliyatım değildi diyosun
Orayla burun aynı mı öyle yazarsan oldun sandımIlk estetik ameliyat baska bolge
Tercumanin var mi?Orayla burun aynı mı öyle yazarsan oldun sandım
Merhaba , sizdeki Ergün kurun u düşünüyorsunuz? Görüşme sağladınız mı ?Merhaba, ergun kurun e ameliyat olmuşsunuz, sonuçtan memnun musunuz?
Merhaba doktorunuz kimdi acaba ?İlk 3-4 gün intihar etsem de kurtulsam niye girdim bu işe diye dalga geçercesine düşünüyordumşuan 2. haftadayım ve daha rahat hissediyorum. Gerçekten ilk 1 hafta çok zorluydu. Hele burun alçısının çıktığı gün o kadar çok kaşındırıyor ve rahatsız ediyordu ki söküp atasım gelmişti.
Hala tam anlamıyla nefes alamadım, biraz nezleymiş gibi burnumdan yeterince hava gelmiyor.. Şu anlık nefes alabilmeyi bekliyorum. Umarım sıkıntısız atlatırım bütün süreci.
Merhaba bende Ergün beyden ameliyat olmak istiyorum siz oldunuz muMerhaba, ergun kurun e ameliyat olmuşsunuz, sonuçtan memnun musunuz?
Geçmiş olsun .. bu süreç zor tabi ama daha iyi olacaktır mutlaka sabır ister umarım istediğiniz sonucu alırsınız teşekkür ederim cevabınız içinbende cumartesi günü ameliyat oldum
burda yazılanlardan bir çoğunu sanki ben yazmışım gibi
daha 4. gün ama 3 gün ağladım pşşmanlıktan, ben göz kapağı ve göz altı ameliyatı da oldum hepsi bir çok yordu.
bugün tamponlar çıktı, nefes almam çok süper değiil, burun tıkalı , sürekli serum fizyolojik yapıp temizliyorum.
burun ile dudak arası açıldı gibi ve kütük gibi sanki arası, dudaklarımı çok severdim ama sankişimdi aşağıda ve küçük
bunların hepsi geçecek biliyorum, ama süreç baya uzun doğrusu
Fakat çok ciddi bir sıkıntı veya kötü görüntü yoksa asla yaptırmamak gerektiğine inandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?