- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Acık teknikle oldum. Burnum şuan eskisinden 2 kat daha büyük duruyor. Sanki dayak yemişim de burnum yüzüme yayılmış gibi.6. gün pişman olmak için erken değil mi kapalı teknikle mi oldunuz ameliyatı
Bende çokkk takıntı yaptım. kesin kararlıyım olcam ama şimdide sonrasında pişman olanları görünce insan tedirgin olmuyor değil, üstelik doktor bulmak çok zor kimi iyi diyor kimi kötü umarım iyi ki olmuşum diyenlerden oluruz. Rebulleylak senin sorunun neydi ? nekadara oldun
Acık teknikle oldum. Burnum şuan eskisinden 2 kat daha büyük duruyor. Sanki dayak yemişim de burnum yüzüme yayılmış gibi.
Ben ilk 4 gün çok kötüydüm. Şu an o zamanlara göre daha iyiyim. Tekrar olur muydum? Evet. Çünkü ciddi nefes problemim vardı. Sürekli ağızdan nefes alıyordum. Özellikle uyurken çok rahatsız ediyordu. Burnum da düşük, büyük ve kemerliydi yani. Nefes alabilen ve çok büyük olmayan sorunsuz bir burun beni mutlu edecektir. Umarım öyle olur.
Teşekkürler canım böyle yorumlar içimi rahatlatıyoe. Burnum düne göre cok az inmiş. İnşallah daha da iner....
Canım inecektir o dert etme sonuçta burun büyültme ameliyatına girmedin ondan dolayı eski küçüklüğüne ineceğini düşünerek moralini yüksek tut. Sıkma canını.
Benim bu atel burnuma baskı yapıyormuş gibi geliyor 2 gündür. Neden olabilir? Burnum şiştiğinden diye düşündüm ama korkuyorum bir yandan da.
Canım normal ben atel cıktıgonda o kadar rahatladım ki anlatamam sanaBenim bu atel burnuma baskı yapıyormuş gibi geliyor 2 gündür. Neden olabilir? Burnum şiştiğinden diye düşündüm ama korkuyorum bir yandan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?