Bu kadarda olmaz

ben mükemmelim çok güzel yazıyorum demedim hiç bir yazımda ...ben anlamasam binlerce konu var daha anlaşılır yazan birine yardımcı olurum burda hiç tanımadığım ve ağlıyorum yazan birine allah seni ıslah etsin vs yazıcağıma veya hamile bir bayanla polemiğe girmek istemiyorum diyen akabinde hemen bu tavrından vazgeçip her saldırı yazan kişiyi beğenip laflar edeceğime başkalarına yorum atarım...
canı başka birşeye sıkılmış olan insanlar burda hıncını çok güzel alıyor
bunaldım ve içimi dökmek istedim ...
anlamadığınız bir konu üzerinde niye durdunuz bende anlayamadım
hakaret etmek vs içinizi rahatlacaksa edebilirsiniz
sizde edenler olduğunu gibi....

ne diyosunuz allah aşkına :D cidden o kadar kalabalık konuşuyorsunuz ki.

Siz eşinizin ailesinden maddi destek niue bekliyorsunuz ki onlar kızları yapabilirler ama erkek evlatlarına yapmak zorunda değiller yani. Kocanız kendi parasını kendi kazanıp ailesine bakmak zorunda o kadar zor durumda kalacaksınız işten ayrılmayın yani ayrıca görümceniz üzerinden ne kadar geçerse geçsin bir evlat kaybetmiş hiç olmamış ultrason görüntüsü göndermek çok saçma.

Siz eşinizin ailesinden maddi destek niue bekliyorsunuz ki onlar kızları yapabilirler ama erkek evlatlarına yapmak zorunda değiller yani. Kocanız kendi parasını kendi kazanıp ailesine bakmak zorunda o kadar zor durumda kalacaksınız işten ayrılmayın yani ayrıca görümceniz üzerinden ne kadar geçerse geçsin bir evlat kaybetmiş hiç olmamış ultrason görüntüsü göndermek çok saçma.
keşke çalıştığım kurum darboğaza girerken ceo sana sorsaydı personel azaltımı yapacağız hamileleride doğum izni dönüşünde tayinleri çok uzak bir yere vererek istifaya zorlayacağız jozefinde emeğinin karşılığını alamıyacak yapalım mı diye...
arkadaşım maddi beklentim yok ben harcıyorum hatta onlara eşimin aldığı evde kiracı var kirayı vermiyorlar
bizimde evimize geçmek en doğal hakkımız...
konuda netleşsin ben atmadım eşimede dedim tekrar söylüyorum ona bana kardeşim o ondan çocuk mu kıskanıyorsun dedi....

Vay arkadaş, beynim yandı konuyu anlayacağım derken :D
Anladım da sayılmaz pek.
ben gidiyom :D

Back
X