bu kadarı da fazla değil mi?

O ne sacma kocaymis oyle gorende 15 yildir evlisiniz ve senin hastaligin yuzunde cocuk olmuyor sanar. Hayir oyle bile olsa bir insan evlendigi kadina bunu nasil soyler, kv ve kp e hicbirsey demiyorum bile belliki baya dar kafali ve cahil insanlarlar karsi karsiyasiniz. Allah kolaylik versin hem o aile ile hem o koca ile, ayni dert kendi basinda olsaydi eminim kendinin ve ailesinin cocuk hakkindaki tutumlari farkli olurdu.
Ya tabikide farklı olur du
Benden sonra bir görümcem evlendi, şimdi hamile beni aramayan sormayan bir anda sever oldu
Ama yine de ben her zamankinden daha fazla ilgi gösteriyorum ona
Ama durum tam tersi olsaydı da kardeşi hasta olup çoçuğu ertelemiş olsaydı bende hamile olsaydım inanın bana dünyayı zindan ederdi, ederlerdi.
Sus bir şey söyleme üzülür aman duymasın yanlış anlar diye mutluluğum bile kamçılanırdı, yaşatılmazdı.
Ama çok şükür ki ALLAH var
o görüyor, o biliyor herşeyi...

yine de bu lafı eşinin söylemeye hiç hakkı yok yani
benimde şuan çocuğum 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor Rabbim kime nasip ederse onun oluyor sonuçta hem durumunuzu biliyormuş yani bazen insanlara derdini söylememek gerek demek ki işte
Allah yardımcınız olsun.
Rabbim hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin.

Kocanız söylemek istediğini çok kırıcı ve kaba bir şekilde söylemiş.tabikide hastalığınıza ve tedavi sürenize saygı duymalı ama sanırım çocuk isteği çok depreşmiş.tam tersini düşünün çok çocuk istiyorsunuz ama eşin rahatsız çocuk yapamayacak kadar.içte içe keşke böyle olmasaydı dersiniz ve özleminiz iyi depreşir.ama tabiki eşiniz gbi kırıcı olmamak lazım ve tedavinizi hızlandırcak çözümler arayıp neler yapılabilir konusunda düşünmek gerek

Benim eltimin 12-13 yildir cocugu olmuyor, kaynim agzini acip tek bir imada bile bulunmadi.
Allah vicdan merhamet versin esinize bakin ezan okunuyor su an.
Bu adamla evli kalip ona cocuk yapmak istiyor musunuz?
Benim duam, size gercekten deger verecek kirmayacak baska biriyle evlenip ona cocuk yapmaniz, esinize bunun buyuk bir kapak olmasi !
Baba olunca bile iki gram vicdani merhameti olmayacak esinizin, koca olamayan baba hic olamaz...

Kocanız söylemek istediğini çok kırıcı ve kaba bir şekilde söylemiş.tabikide hastalığınıza ve tedavi sürenize saygı duymalı ama sanırım çocuk isteği çok depreşmiş.tam tersini düşünün çok çocuk istiyorsunuz ama eşin rahatsız çocuk yapamayacak kadar.içte içe keşke böyle olmasaydı dersiniz ve özleminiz iyi depreşir.ama tabiki eşiniz gbi kırıcı olmamak lazım ve tedavinizi hızlandırcak çözümler arayıp neler yapılabilir konusunda düşünmek gerek
keşke bunun için çabalasa onu anlayabilirim
başka konuda birşey tartışırken sırf bunu canımı yakmak için söyledi
yaktıda başarılıda oldu

Alt tarafi 1.5 yildir evliler. 5 yil degil 10 yil degil. Cocuk yapacak diye kadin olsun mu? 1-2 yila ilaci bitecekmis 2 yil beklese ne olur yani ? Sanki cocuk olunca isten gelip totosunu kanepeye devirip yatmayacak da sorumluluk alacak..

Benim eltimin 12-13 yildir cocugu olmuyor, kaynim agzini acip tek bir imada bile bulunmadi.
Benim duam, size gercekten deger verecek kirmayacak baska biriyle evlenip ona cocuk yapmaniz, esinize bunun buyuk bir kapak olmasi !
Baba olunca bile iki gram vicdani merhameti olmayacak esinizin, koca olamayan baba hic olamaz...
inanın bu duanıza o kadar içten amin diyorum ki
ben ilkkez eşimi sevdim onunla sevgili oldum ve evlendim
ben diğer erkekler nasıl olur onu bile bilmiyorum hepsi aynı geliyor bana
Allah herkesi kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın

Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
ya valla yapacağım yorum belli ama sanki otomatik boşanma avukatı gibi olacam diye yapamıyorum..evlilik oturmamış daha bu bir ,hastasınız daha ötesi yok nasıl bir tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama eşiniz bunu bile bile laf ediyorsa zaten siz bırakmadan onun sizi bırakıp damızlık bir kadın alma girişimlerine gireceğide belli...iyi gündesi olup KÖTÜ gündeşi olamayan cinsiyeti erkek olup aslında olmayan kişiyi sizin bırakmanız lazım..Rabbim çocuktan önce göstermiş kocanızın yüzünü..ileride 40 lardan sonra bir hastalıkta o sözler çok daha ağırlaşır bu evlilik devam ederse..sanki mkendisi hiç hastalanmayacak:KK34:

inanın bu duanıza o kadar içten amin diyorum ki
ben ilkkez eşimi sevdim onunla sevgili oldum ve evlendim
ben diğer erkekler nasıl olur onu bile bilmiyorum hepsi aynı geliyor bana
Allah herkesi kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın
Firsat vermezseniz degiller. Gercekten duzgunleri de var, kaynim mesela, fesat ve kalbi kotulukten kurumus bir karisi olmasina ragmen gozunun icine bakar-di.
Ezilip buzulmeyin, ayip degil tedavi olmaniz.

ahh ne güzel insanlar var hayatta
insan olmanın erdemine ulaşmış
Allahtan korkan
Allah eltinize bir çoçuk nasip eder inşallah

Alt tarafi 1.5 yildir evliler. 5 yil degil 10 yil degil. Cocuk yapacak diye kadin olsun mu? 1-2 yila ilaci bitecekmis 2 yil beklese ne olur yani ? Sanki cocuk olunca isten gelip totosunu kanepeye devirip yatmayacak da sorumluluk alacak..
Canım haklısın zaten aynı fikirdeyim ama erkekler nezaman pskolojik rahatsızlıkları anlayışla karşılarki.onlar evliliğin kaç yıl olduğunu hesap etmez sadece o anda istiyosa istiyodur.tabikide yaptığı yanlış sonuç olarak önce anne sağlıklı olmalı ama o bebek olayını engelleyeni karısı olarak görüyo.yapılacak tek şey konu sahibesinin ciddi anlamda eşi ile konuşması çok kırıldığını ve desteğe ihtiyacı olduğunu ısrarla belirtmesi.

ya valla yapacağım yorum belli ama sanki otomatik boşanma avukatı gibi olacam diye yapamıyorum..evlilik oturmamış daha bu bir ,hastasınız daha ötesi yok nasıl bir tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama eşiniz bunu bile bile laf ediyorsa zaten siz bırakmadan onun sizi bırakıp damızlık bir kadın alma girişimlerine gireceğide belli...iyi gündesi olup KÖTÜ gündeşi olamayan cinsiyeti erkek olup aslında olmayan kişiyi sizin bırakmanız lazım..Rabbim çocuktan önce göstermiş kocanızın yüzünü..ileride 40 lardan sonra bir hastalıkta o sözler çok daha ağırlaşır bu evlilik devam ederse..sanki mkendisi hiç hastalanmayacak:KK34:
Allah benim yardımcım olsun
Tez zamanda yolumu aydınlığa çıkarsın

Allah benim yardımcım olsun
Tez zamanda yolumu aydınlığa çıkarsın
aminde bir şey farkettim eski mesajlarınızda aynı tarihte kiminde 11 aylık evlisiniz kiminde 9 aylık hiç cümleler değiştirilmeden konu başlıkları değiştirilmiş yeni konular açılmış,eşinizle sağlıklı bir evliliği geçiyorum gerçekten samimiyetle soracağım sizin psikolojik sağlığınız yerinde mi..belkide bu evlilik sizin tavırlarınızla bu hale gelmiştir hiiç özeleştiri yaptınız mı?

ahh ne güzel insanlar var hayatta
insan olmanın erdemine ulaşmış
Allahtan korkan
Allah eltinize bir çoçuk nasip eder inşallah
Eltim anne olmayi hakedecek bir kadin degil, zaten bosaniyorlar onun seytanligi yuzunden. Hakedene nasip olsun diye dua ediyorum, siz caninizi hic sikmayin inanin kocaymis arkadasmis vs kimseye degmez bu hayatta.

Şöyle söyliyim, hastalığınız geçse bile böyle birine çocuk falan yapmayın. Kesinlikle haketmiyor.

Ayrıca çok büyük konuşmuş, kimin başına ne geleceğini kim bilir? Benim en büyük amcam yeni evlendiklerinde bir süre çocukları olmamış. Doktora gittiklerinde amcamın azopspermi olduğu ortaya çıkmış. Eşi sağda solda "kısır bu adam, boşayacağım onu" vs. söylenmeye başlamış. Sonra karnında bir ağrı, alelacele rahim yumurtalık ne varsa alınmak zorunda kalmış. O yüzden ağızdan çıkana iki kere dikkat etmek lazım.

Merhaba kızlar...
Uzun zamandır yoktum özlemişsinizdir ben
Kızlar bir aydır anne olmak istediğimi artık kendime itiraf ediyorum
Ama beni eski konumdan bilenler vardır
Evlat sahibi olmak öyle saçma ki şu dönemde
Eşimin ailesi ile anlaşamıyorum ve bulunduğumuz şehre yerleşecekler
Eşim deseniz ailesine karşı zaafı var
Yani onlar buraya geldiğinde evliliğim bitebilir o derece anlaşamıyoruz ve eşim orta yolu bulamıyor
Evlat sahibi olabilmek için ne yapacağım?
Neden bir başkasının hayatı benim hayatımı bu kadar derinden sarsabiliyor?
Artık yoruldum başkalarının hayatları yüzünden kendi hayatımı ertelemekten...
Eşimle onun ailesi aramıza girmediği sürece çok iyi anlaşan birbirini çok seven insanlarız
Fakat ailesi güçlü etkileri olduğunu bildiği için herşey onların istediği gibi...
Şimdi ben ne yapayım bu isteğimide mi bastırayım
Yine mi ben unutayım istekleri mi?

mesela bu siz hasta mısınız değil misiniz derdiniz kim belli değil acayip tezat geldi

aminde bir şey farkettim eski mesajlarınızda aynı tarihte kiminde 11 aylık evlisiniz kiminde 9 aylık hiç cümleler değiştirilmeden konu başlıkları değiştirilmiş yeni konular açılmış,eşinizle sağlıklı bir evliliği geçiyorum gerçekten samimiyetle soracağım sizin psikolojik sağlığınız yerinde mi..belkide bu evlilik sizin tavırlarınızla bu hale gelmiştir hiiç özeleştiri yaptınız mı?
Evet tabikide
Psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum
Evlendiğimden beridir
Unutkanlık, korku yaşıyorum
Hem ruh sağlığım hemde vucud sağlığım bozuldu
Ama evlendikten sonra

Back
X