Merhaba kızlar
-bir senedir tanışıyorum kız arkadaşımla tanıştığımızda iki senelik ilişkisi vardı ee malum bende ne zaman evleniyorsunuz Muhabbeti yaptığımda ailesi beni istemiyor diye geçiştirdi bende üstelemedim daha sonra yakın oldukça çocuğun evli olduğunu eşiyle evlilik hayatı olmadığını kızında bunu sonradan öğrendiğini duydum 2 tanede çocuğu olduğunu yine herkesin kendi hayatıdır dedim yorum yapmadım gerçekten çocuğun evlilik hayatı yok ayrı yaşıyor eşine sadece maddi destek oluyormuş kadınla farklı şehirlerde yaşıyorlar .
-aradan çok zaman geçti bu kız arkadaşım defalarca aldatıldı hakarete uğradı krizler geçirdi yanında oldum v.s birçok şey hiç bir zaman yine karışmadım çünki sonunda hep yine barıştı .
-geçenlerde bi olay oldu ve bu kız arkadaşım çocuğun bir kızla aynı masada eğlenirken videosunu yakaladı ertesi gün erkek arkadaşıyla görüşüp patlatıcagını ve videoyu benim hesabımdan baktığını söylicegini söyledi kabul etmedim fake hesaptan bakıyordu ve olaya dahil olmak hiç bir şekilde istemedim
-ertesi gün erkek arkadaşı ve kalabalık bi grup yemeğe gittiler arkadaşım herşeyi gördüğünü video olayını patlatmış ve sonunda dayak yiyerek hastanelik ve karakolluk oldular .Ve O GECE bana erkek arkadaşın sosyal medyadan attığı msj ki ekli bile degil kıskanç fesatlar gecemi mahvettiniz v.s daha uygunsuz bir çok küfür şok oldum napcagımı şaşırdım ki bu sırada kız arkadaşıma neden böyle bi mesaj attı bana diye sorduğumda telefonda ağlayarak benim canımı ayrılmayım diye bu şekilde yakıyor v.s dedi özürler diledi ve yine erkek arkadaşıyla devam ben tepkimi gösterdim ama artık hala beni arayıp erkek arkadaşıyla muhabbetlerini anlattığında deliriyorum bana yapılan hareketi başka bir kız arkadaşına daha yapmış erkek arkadaşı
Ben nasıl kendimi uzaklaştırabilirim hem dayak yeyip hem ihanetlere uğrayıp birde bana yapılan saygısızlığı unutamıyorum.. sırf Artık bana bişeyleri anlatmasın diye hoşuna gitmeyen yorumlar yapıyorum kabul etmiyor dahada deliriyorum !