Bu kadarı pes dedirtti

deliraporu

Bir sınır yoksa hiç sınır yoktur.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
410
312
18
Merhaba hanımlar. Konu başlıktan da anlayacağınız üzre erkek arkadaşım. Kısaca özet geçeyim. Kötü bir sınavın ardından annem ile tartıştım ve bir kaç özel şey daha oldu. gozlerim dolu dolu erkek arkadaşımı aradım.onunda dersi bitmiş arkadaşlarıyla oturuyordu. ben o halde onu aramışken bana 'canım ben seni sonra arayayım mı? burda çok gürültü var.' gibisinden bir şeyler zırvaladı. yanındaki arkadaşları tabiri caizse anıra anıra gülüyorlardı. sinirim bozuldu.'ben şu halde seni aramışım söylediğin lafa bak, arama daha iyi olur.' dedim. Öyle de oldu ve aramadı :KK70: Gerçekten trajikomik.iste üstünden 5 6 saat geçti. Paşa hazretleri tenezzül etti ve beni arama zahmetinde bulundu. 3. aramasını açtım. Bir açıklama bekliyorum dedim.Özür falan diledi zırvaladı. Elle tutulur bir sey yok yani dediklerinde. Benim tahammülüm yoktur böyle şeylere ben zor bi durumda seni aramışım 5 saat geçti farkında mısın masadaki muhabbet cok sardi heralde kız arkadaşın ağlamış hiç umrunda olmadı dedim sizce bu durumda ne yapmalıyım? Dakika başi arayıp mesaj atıyor ama gururumu kırdı kısa kısa cevaplar veriyorum. Ayrılmayı bile düşündüm. bir fikir alaýım dedim sizden

ben o halde onu aramışken bana 'canım ben seni sonra arayayım mı? burda çok gürültü var.' gibisinden bir şeyler zırvaladı. yanındaki arkadaşları tabiri caizse anıra anıra gülüyorlardı.

Belki ilk etapta ağlamaklı olduğunuzu fark edememiştir gürültüden?

Biraz dik dursan çok daha iyi olucak ! Her üzüldüğünde birinin tesellesine ihtiyacın yok , insan gün içinde nelere üzülüyor takılıyor vs.vs. Çocuk o an müsait olsa zaten konuşur. Abartılmış tepki görüyorum ve çocukca.
bahsettigim gibi sınav cok onemli bir sinavdi ve baska burda anlatamadığım ozel şeyler de oldu yani berbat bir durumdu. destek beklemem yanlış mı?

Haklısın ama anladığım kadarıyla ya yaşı küçük ya da evrimini tamamlamamış. Birinin kız arkadaşı arayınca gülmek nedir ya. Tek hatası bu değilse, profil genel olarak sana uygun değilse ayrıl. Ergene benziyor.

Haklısın ama anladığım kadarıyla ya yaşı küçük ya da evrimini tamamlamamış. Birinin kız arkadaşı arayınca gülmek nedir ya. Tek hatası bu değilse, profil genel olarak sana uygun değilse ayrıl. Ergene benziyor.
benim aradığımın farkında değillerdir yani masadaki muhabbete gülüyorlardı onlar. benimle bi ilgisi yoktu anlayacağınız. aksine olgun bir çocuktur yaşına göre ilk defa böyle bir sey yaptı bu yüzden ben neye uğradığımı şaşırdım

Sık tekrarlanan bir durum değilse bu ağlamaklı aramalarınız, bu derece basit görerek geçiştirmesi hoş karşılanacak bir şey değil.
1 yıllık iliskimiz var o benden cok duygulanıp ağlamıştır düşünün. benimde zoruma giden bu oldu açıkcası. her gün ağlayan biri olsam hak vereceğim. ama kolay kolay ağlayan bir insan değilim

Arkadaşlarının yanında sizi teselli etmeye çekinmiştir,erkekler genelde gurur yaparlar bu durumu.Ama aramak için süreyi uzatması tabii ki yanlış.Siz de fazla nazlanırsanız,fazla naz aşık usandırır haberiniz olsun.Direk konuşun yaptığından rahatsız olduğunuzu.:kahve:

Olayın nasıl geliştiğini ve ayrıntıları bilmediğim için pek sağlıklı yorum yapamıyorum tam anlatsan canım ?
şöyle anlataýım kısaca o gün normal gitmesi gereken her şey ters gitti.çok çalıştığım sınav vs. aradım iste onu ustte anlattığım gibi oldu. bir de bizimki uzak ilişki hani insan yanında olamadığı icin en azından böyle destek bekliyor.bir daha aramadım ben. o da 5 saat sonra aradı. ozur diledi ama elle tutulur bir yani yok ozrun. bende böyle seyler beni cok kirar tarzi konustum kapattım. bu kadar oldu. yani çok büyük bir tepki vermedim. ben biraz fazla gururluyumdur. öyle her şeyi belli etmem. ama çok kırıldım

Arkadaşlarının yanında sizi teselli etmeye çekinmiştir,erkekler genelde gurur yaparlar bu durumu.Ama aramak için süreyi uzatması tabii ki yanlış.Siz de fazla nazlanırsanız,fazla naz aşık usandırır haberiniz olsun.Direk konuşun yaptığından rahatsız olduğunuzu.:kahve:
ama çok düşünen insan bir on dakika okulun bahçeşine çıkar konuşur ama degil mi?

Gürültülü bi ortam kahkaha sesleri .. Ağlayarak arıyosun ve kaale alınmıyorsun sevgiliniz Bana hiç normal gelmedi.Annenizle yaptığınız kavgayı gidip sevgilinizlemi paylaşıcaktınız yada tesellimi edicekti sizi elin adamı hemde annen için ? Ne olursa olsun sevgiline aile problemi anlatma derim. Ayrıca bu adamdan sana yar olmaz

Kırılmakta haklısın ama özür dilemiş ,en azından bir de üste çıkmamış bence sen de artık uzatma

şöyle anlataýım kısaca o gün normal gitmesi gereken her şey ters gitti.çok çalıştığım sınav vs. aradım iste onu ustte anlattığım gibi oldu. bir de bizimki uzak ilişki hani insan yanında olamadığı icin en azından böyle destek bekliyor.bir daha aramadım ben. o da 5 saat sonra aradı. ozur diledi ama elle tutulur bir yani yok ozrun. bende böyle seyler beni cok kirar tarzi konustum kapattım. bu kadar oldu. yani çok büyük bir tepki vermedim. ben biraz fazla gururluyumdur. öyle her şeyi belli etmem. ama çok kırıldım

Aslında haklısın destek beklemen doğal bir şey ama erkek arkadaşın biraz olmamış gibi duruyor. Sonuçta dışarı çıkıp konuşabilirdi. Ve yukarda demişsin sesinin ağlamaklı olduğunu fark etmesine rağmen işim var demesi ''SALAKÇA''.Gurur güzeldir ve hep öyle kal yanlış kararlardan korur. İlişki iki kişiliktir sana değer vermeyene sen ne diye vericen tepkin gayet yerinde olmuş.

Gürültülü bi ortam kahkaha sesleri .. Ağlayarak arıyosun ve kaale alınmıyorsun sevgiliniz Bana hiç normal gelmedi.Annenizle yaptığınız kavgayı gidip sevgilinizlemi paylaşıcaktınız yada tesellimi edicekti sizi elin adamı hemde annen için ? Ne olursa olsun sevgiline aile problemi anlatma derim. Ayrıca bu adamdan sana yar olmaz
tabii ki annemi anlatmayacaķtım dedim ya ben her şeyi belli edemem öyle. ben sadece sınavımı falan anlatıcaktım ama anlatamadım. Ilk defa boyle bir sey yaşıyorum onunla bende afalladım ne oldugunu anlayamadim birden

Back
X