- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
Merhaba hanımlar. Konu başlıktan da anlayacağınız üzre erkek arkadaşım. Kısaca özet geçeyim. Kötü bir sınavın ardından annem ile tartıştım ve bir kaç özel şey daha oldu. gozlerim dolu dolu erkek arkadaşımı aradım.onunda dersi bitmiş arkadaşlarıyla oturuyordu. ben o halde onu aramışken bana 'canım ben seni sonra arayayım mı? burda çok gürültü var.' gibisinden bir şeyler zırvaladı. yanındaki arkadaşları tabiri caizse anıra anıra gülüyorlardı. sinirim bozuldu.'ben şu halde seni aramışım söylediğin lafa bak, arama daha iyi olur.' dedim. Öyle de oldu ve aramadı
Gerçekten trajikomik.iste üstünden 5 6 saat geçti. Paşa hazretleri tenezzül etti ve beni arama zahmetinde bulundu. 3. aramasını açtım. Bir açıklama bekliyorum dedim.Özür falan diledi zırvaladı. Elle tutulur bir sey yok yani dediklerinde. Benim tahammülüm yoktur böyle şeylere ben zor bi durumda seni aramışım 5 saat geçti farkında mısın masadaki muhabbet cok sardi heralde kız arkadaşın ağlamış hiç umrunda olmadı dedim sizce bu durumda ne yapmalıyım? Dakika başi arayıp mesaj atıyor ama gururumu kırdı kısa kısa cevaplar veriyorum. Ayrılmayı bile düşündüm. bir fikir alaýım dedim sizden