BU KADARIDA FAZLA AMA YA..:(

ReLaX02

Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var..
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
196
725
18
MERABA KIZLAR..

1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..

Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"

Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..

Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!

Sebep neymiş?
Saçmalığın daniskası.
Boşuna aynı binada oturtmamışlar sizi zaten,en nefret ettiğim.
Aynen benimde en nefret ettigim sey..ve onu gectim daha once bi takim tartismalar yasadik kavgalar falan cok haksizlik yaptilar ve bunlara ragmen bunu soylemesi daha da beter sinirlendirdi beni..

Aynen benimde en nefret ettigim sey..ve onu gectim daha once bi takim tartismalar yasadik kavgalar falan cok haksizlik yaptilar ve bunlara ragmen bunu soylemesi daha da beter sinirlendirdi beni..
Sinirlenmekten başka bişeyler yapmalısınız.
Evi değiştirmek ,uzaklaşmak gibi .
Özgürlük her şeydir
Aile kurdunuz siz o adamla,anası babasıyla değil,
Kabul ettirmeyeceksiniz para olayını,

Sinirlenmekten başka bişeyler yapmalısınız.
Evi değiştirmek ,uzaklaşmak gibi .
Özgürlük her şeydir
Aile kurdunuz siz o adamla,anası babasıyla değil,
Kabul ettirmeyeceksiniz para olayını,
Zaten bende uzaklasmayi cok istiyorum ama su an icin pek bi durumumuz yok.. ama para olayini kabul ettirmeyecegim kesin ki esimde zaten buna karsi.

eşin ne tepki verdi?
bence önemli olan bu
Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..

Kvnin her agzindan cikani bu kadar buyutmeyin ya. Bos bos konusuyordur. Bizimkide koltuk takimi istiyordu, baza istiyordu daha neler neler evet bazi sebeblerden bu isteklerine sinir oluyordum ama korkacak ve endiselenecek ne var? Vermezsen alamaz kimse hicbirsey bu kadar basit. Ha esin boyle bir istege olumlu bakacaksa onu bilemem. Esim aldigi massi oldugu gibi anasina verse boşanmayi dusunurdum ciddi ciddi.

eşin ne dedi?

bnm bi arkadasım var bu sekilde
kv herkesin maasını kendi topluyomş bunlarada haşlık veriyomş düğünde takılan altınları vs herseyi de almş sizinkileri ayrı biriktiriyorum diyomş vermediklerinde de kendini yerden yere atıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…