Aynen benimde en nefret ettigim sey..ve onu gectim daha once bi takim tartismalar yasadik kavgalar falan cok haksizlik yaptilar ve bunlara ragmen bunu soylemesi daha da beter sinirlendirdi beni..Sebep neymiş?
Saçmalığın daniskası.
Boşuna aynı binada oturtmamışlar sizi zaten,en nefret ettiğim.
Sinirlenmekten başka bişeyler yapmalısınız.Aynen benimde en nefret ettigim sey..ve onu gectim daha once bi takim tartismalar yasadik kavgalar falan cok haksizlik yaptilar ve bunlara ragmen bunu soylemesi daha da beter sinirlendirdi beni..
Oda tabii ki benimle ayni seyi dusunuyo.. yani bekarken olsa belki ama onunda artik bi evi var..bi yuvasi ve o yuvaninda ihtiyaclari var.Eşin ne düşünüyor bu konuda
eee o zaman senin gibi düşünüyorsa vermeyecekse problem ne?Oda tabii ki benimle ayni seyi dusunuyo.. yani bekarken olsa belki ama onunda artik bi evi var..bi yuvasi ve o yuvaninda ihtiyaclari var.
Oda tabii ki benimle ayni seyi dusunuyo.. yani bekarken olsa belki ama onunda artik bi evi var..bi yuvasi ve o yuvaninda ihtiyaclari var.
Zaten bende uzaklasmayi cok istiyorum ama su an icin pek bi durumumuz yok.. ama para olayini kabul ettirmeyecegim kesin ki esimde zaten buna karsi.Sinirlenmekten başka bişeyler yapmalısınız.
Evi değiştirmek ,uzaklaşmak gibi .
Özgürlük her şeydir
Aile kurdunuz siz o adamla,anası babasıyla değil,
Kabul ettirmeyeceksiniz para olayını,
Oda karsi bu durumaa..Eşiniz ne dedi peki ?
Tamam o zaman iş eşte biter.Zaten bende uzaklasmayi cok istiyorum ama su an icin pek bi durumumuz yok.. ama para olayini kabul ettirmeyecegim kesin ki esimde zaten buna karsi.
Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..eşin ne tepki verdi?
bence önemli olan bu
eşin ne dedi?MERABA KIZLAR..
1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..
Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"
Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..
Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?