BU KADARIDA FAZLA AMA YA..:(

o an kimse ağzını açıp bişey diyemiyor mu?
Ya sorunda orda iste ben ordaydim gorumcemler falan gelmislerdi kv de kaynimla konusuyodu.. bi tatsizlik ciksin istemedimmm bi sey demedim.. ama moralim alt ust oldu..

Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
O zaman siz inciteceksiniz .Kesinlikle izin vermeyin.Niye evlendirmis oglunu parasinda gozu varsa.Esiniz buna izin verirse, kv butun butun ipleri eline alir.

Bencede fazla artık sizin yuvası var kendinize göre sorumluluklariniz var yapılmamalı bence bende senin gibi KV ile altlı ustlu otryoruz bazen bizdede sorunlar cikiyor

Kvler gelinleriyle altli ustlu oturmak isterken amaclari hayalleri uc asagi bes yukari belli oluyor. Peki sizin gelin olarak bu sekildeki bir hayata evet derkenki amaciniz neydi? Dusunmeniz lazimdi boyle sorunlar olabilecegini.

Kv nin ne dedigi degil esinin ne cevap verdigi onemli.

Ne alaka anne
.diyemedi mi esin?

Demediyse yandin canim..esin basiretsiz.

Ben.esim olsa aynen bu cevabi verir
He he gozle demis galiba..ben duymadim tam olarak ne dedigini ama boyle soyledigini soyluyo.

Direk 'ne münasebet' deseydin sen de. Ağzınız az laf yapsın. Sanki onlara çalışıyor millet.

Eşin direk yüzlerine karşı demediyse bence iş ciddiye binince veriyim biraz tatsızlık çıkmasına bağlar. Demedi deme. Vermeyecek insan direk 'veremem bizim de evimiz var' derdi. Bence ayakta uyutmasınlar seni dikkat et..

Anne maas seninse borclarda senin bi 50 bin tl borcumuz var once onu bi kapatsan? Derdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…