Ya sorunda orda iste ben ordaydim gorumcemler falan gelmislerdi kv de kaynimla konusuyodu.. bi tatsizlik ciksin istemedimmm bi sey demedim.. ama moralim alt ust oldu..o an kimse ağzını açıp bişey diyemiyor mu?
O zaman siz inciteceksiniz .Kesinlikle izin vermeyin.Niye evlendirmis oglunu parasinda gozu varsa.Esiniz buna izin verirse, kv butun butun ipleri eline alir.Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
Bencede fazla artık sizin yuvası var kendinize göre sorumluluklariniz var yapılmamalı bence bende senin gibi KV ile altlı ustlu otryoruz bazen bizdede sorunlar cikiyorMERABA KIZLAR..
1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..
Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"
Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..
Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!
Demek ki vermeyecek esinOda tabii ki benimle ayni seyi dusunuyo.. yani bekarken olsa belki ama onunda artik bi evi var..bi yuvasi ve o yuvaninda ihtiyaclari var.
He he gozle demis galiba..ben duymadim tam olarak ne dedigini ama boyle soyledigini soyluyo.Kv nin ne dedigi degil esinin ne cevap verdigi onemli.
Ne alaka anne
.diyemedi mi esin?
Demediyse yandin canim..esin basiretsiz.
Ben.esim olsa aynen bu cevabi verir
Oturduğunuz ev ailesine ait falan mı? Belki ondan bişey diyemiyodurEsimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
Ya sorunda orda iste ben ordaydim gorumcemler falan gelmislerdi kv de kaynimla konusuyodu.. bi tatsizlik ciksin istemedimmm bi sey demedim.. ama moralim alt ust oldu..
+1Sebep neymiş?
Saçmalığın daniskası.
Boşuna aynı binada oturtmamışlar sizi zaten,en nefret ettiğim.
Zaten kabul etmeye hic niyetimm yok.Ya böyle saçmalık olurmu Allah aşkına.Sakın bir boşluğa düşüp de kabul etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?