- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
ev sahibine hakaret eden o, gelmemesi gerekir deseydin eşine.pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
Beni sevmeyen, bana saygı göstermeyen benim doğurduğumu sevmeyecek. O kadar torununu düşünüyorsa beni üzüp ağlatıp çocuğumun rızkına engel olmayacak diyeceksiniz.pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
Bundan iki sene önce doğum yaptım aynılarını yaşadım sezaryen oldum kv laneti orda yakaladı beni hastanede daha ilk gece başladı eve geçiyoruz asansörde sana neler yapıcam görüceksin dedi. Dediginide yaptı ikinci haftada sinir krizi geçirdim ama eşim yokken yaptı sinsi eşim kapadı agzını ama bizimki yüzsüz eşim alim biletini gidin dedi gitmedi neyse zorla gitti ama bir ay kaldı. Şuan konuşmuyoruz suratına bakmam asla elini öpmem üç kere geldi evime çok kısa bıraktım ama ne konuştum ne hoşgeldiniz dedim. Evine adım atmadım atmamda dogumumu yaşatmadı s. İçine dua etsin parçalamıyorum onu zamanla unutulmuyor hazır yanındayken sende ona et o sana ne yapıyorsa acıma ben lahusalık paikolojisi ile çok ağladım şimdiki aklım olsa atardım onu evden
Diyorumya o anli psikoloji işte sana neler yapıcam dedi slladı kafasını bende saf salak ne yapıcaksın anne sen benim annemsin bende senin kızın kavga gürültü yok dedim şimdi ben bilet alırsam izin. Verirsem gelebilir evime yoksa yok okadar öfkeliyim ki hiç dinmiyor bu öfke gık dese neler edicem. Bildigi için agzını açamıyorBöyle bi lafı nasıl ettirdiniz kendinize. Bravo sabrınıza, ben asansörde boğazlardım direk, eve kadar uzamazdı iş... çok üzüldüm.. lohusa kadına, torununu doğurmuş üstelik; böyle davranmak nasıl bi kötü kalpliliktir aklım almıyor..
Onu gördükçe ağlamaya başla. Yalandan sinir krizi geçir. Odana gir sağa sola birşeyler fırlat. Olanları unutamıyorum. Sizin yüzünüzden sütüm gidecek de eşine. Çocuğum aç kalacak sebebi annen ve sensin de.
ayni seyler nerdeyse bende konusmuyorum ama yuzsuz geliyor.Bundan iki sene önce doğum yaptım aynılarını yaşadım sezaryen oldum kv laneti orda yakaladı beni hastanede daha ilk gece başladı eve geçiyoruz asansörde sana neler yapıcam görüceksin dedi. Dediginide yaptı ikinci haftada sinir krizi geçirdim ama eşim yokken yaptı sinsi eşim kapadı agzını ama bizimki yüzsüz eşim alim biletini gidin dedi gitmedi neyse zorla gitti ama bir ay kaldı. Şuan konuşmuyoruz suratına bakmam asla elini öpmem üç kere geldi evime çok kısa bıraktım ama ne konuştum ne hoşgeldiniz dedim. Evine adım atmadım atmamda dogumumu yaşatmadı s. İçine dua etsin parçalamıyorum onu zamanla unutulmuyor hazır yanındayken sende ona et o sana ne yapıyorsa acıma ben lahusalık paikolojisi ile çok ağladım şimdiki aklım olsa atardım onu evden
onu da kovdum hem hastaneden hem evden ama geri geldi.Kocanı da kov evden. Anasıyla sorunlarını çözmeden sana özür diletmeden eve alma. Kocanı da eve şartlı al, anan insan olmadığı sürece bu eve giremez. Gelse de 10 dk çocuğu görür, sonra gider de.
Şartlarını gerçekleştirmeden onu da eve alma. Ya da git annende kal en azından kaynanan gelemez annenin evine.onu da kovdum hem hastaneden hem evden ama geri geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?