bu kadarina da pes kaynana!!!

Mümkünse kayınvalidenden nefret ettiğin gibi eşinden de nefret et. Sana bunları reva görüyor. Lobusa depresyonuna girersin ve bebeğine yansır. Hepsine restini çek, mümkünse annenin evine git en azından ilk üç ay beneğinle huzurlu bir ortamda ol.

Annenin yerinde olsam yolaklardim herhalde kaynanani... Madem mutlu değilmiş oğlu bu çocuk gökten zembille mi inmiş acaba kendiliğinden mi olmuş alla alla... Ay valla kafana taktigina değmez eşine cemkir lohusasin sen sütün gidicem onun yüzünden defolsun gitsin gelmesin görmesin gözün...

Size geldiğinde çocuğuda verme hizmet te görme. Cevabını ver bir süre sonra pes eder. Aynı cazgırlığı eşinede yap tabiki.

pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
ev sahibine hakaret eden o, gelmemesi gerekir deseydin eşine.
ayrıca o torunu doğuran kim?
seni sevmeyen evladını da sevmesin.

şimdiden rest çekmezsen ana oğul sana hayatı zehir eder. çok pişman olursun.

Cnm senin asıl sorunun kayinvalidenle değil ki eşinle seni lohusa halinle gaza getirip iyice sinirlerini hoplatmak değil amacım. ama nacizane tavsiyem öncelikle su 40 50 gün ya da kendini iyi hissedene kadar sinirlerine hakim ol. şuan hamileyim bende doktorumun bana dediği yüzüne tükürseler deli deyip geç sakin sinirlenme. su zor dönemi bir atlat sonra nasıl hali yoluna koyarsın bilmem eşini sen daha iyi tanırsın. ama şuan senin kendini düşünüp bencil olma dönemin. Eğer ailen arkandaysa belli bir dönem annenin evine gidebilirsin ancak o zamanda esin bebekten uzak kalacak ve bebekle bağı kuvvetlenmeyecek. Allah yardımcın olsun benim tek diyebileceğim kendini korumaya al ve üzme.

pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
Beni sevmeyen, bana saygı göstermeyen benim doğurduğumu sevmeyecek. O kadar torununu düşünüyorsa beni üzüp ağlatıp çocuğumun rızkına engel olmayacak diyeceksiniz.

Sorunun kv değil bence esin. Yeni doğum yapmış karısının üzerine yürüyen anasının ağzını payını veremiyorsa onun erkekliğine kocalığına tüküreyim

Okuduğumda ağzımdan eşine ateşler çıkarmak istedim!
böyle kaynanalardan da etkisiz eleman kocalardan da nefret ediyorum!

Valla halami gordum kvnizde.bunlarda asagilik koplenksi var.yillarca anneme kardeslerini para yediriyorsun diye hakarettler etti ki annemin kardesleri onu on kati zenginlikte kimsenin biseyine ihtiyaci olmayan insanlar.
Asla konusma kus tepkini goster ama laf dalasina girme alt edemezssin asla.cirkef cunku.
Esin de asiri pasif biri.allah yardimcin olsun

Eşinden hiçbişey olmaz. Sende o kadınla görüşeceksin seve seve.. bunu yaz bi kenara..

Bundan iki sene önce doğum yaptım aynılarını yaşadım sezaryen oldum kv laneti orda yakaladı beni hastanede daha ilk gece başladı eve geçiyoruz asansörde sana neler yapıcam görüceksin dedi. Dediginide yaptı ikinci haftada sinir krizi geçirdim ama eşim yokken yaptı sinsi eşim kapadı agzını ama bizimki yüzsüz eşim alim biletini gidin dedi gitmedi neyse zorla gitti ama bir ay kaldı. Şuan konuşmuyoruz suratına bakmam asla elini öpmem üç kere geldi evime çok kısa bıraktım ama ne konuştum ne hoşgeldiniz dedim. Evine adım atmadım atmamda dogumumu yaşatmadı s. İçine dua etsin parçalamıyorum onu zamanla unutulmuyor hazır yanındayken sende ona et o sana ne yapıyorsa acıma ben lahusalık paikolojisi ile çok ağladım şimdiki aklım olsa atardım onu evden

Kocanı da kov evden. Anasıyla sorunlarını çözmeden sana özür diletmeden eve alma. Kocanı da eve şartlı al, anan insan olmadığı sürece bu eve giremez. Gelse de 10 dk çocuğu görür, sonra gider de.

Böyle bi lafı nasıl ettirdiniz kendinize. Bravo sabrınıza, ben asansörde boğazlardım direk, eve kadar uzamazdı iş... çok üzüldüm.. lohusa kadına, torununu doğurmuş üstelik; böyle davranmak nasıl bi kötü kalpliliktir aklım almıyor..

Diyorumya o anli psikoloji işte sana neler yapıcam dedi slladı kafasını bende saf salak ne yapıcaksın anne sen benim annemsin bende senin kızın kavga gürültü yok dedim şimdi ben bilet alırsam izin. Verirsem gelebilir evime yoksa yok okadar öfkeliyim ki hiç dinmiyor bu öfke gık dese neler edicem. Bildigi için agzını açamıyor

ayni seyler nerdeyse bende konusmuyorum ama yuzsuz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…