bu kadarina da pes kaynana!!!

Ben de artık evlenip kaynanamla ilgili başlık açmak istiyorum ya

Şaka bir yana, kaynananız iyi değil besbelli ama asıl sorun eşinizde. Acilen önlemini almazsa da sonunuz pek iyi görünmüyor. Ciddi ciddi bir konuşma yapmanın zaman gelmiş de geçiyor bile. Allah yardımcınız olsun.

Oğlu ne diyo bu duruma?

Yuh! Bir kadının doğumdan sonra yanında kendi annesini istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Ne densizmiş kaynanan. Eşin ne diyor peki?

Son durum nedir. Eşinin bu denli anacı olmasıda ayrı bi sorun. Oglu anasına napıyosun hop dese bu kdr yüz bulup yapamazdı bunları. Terbiyesiz

Kizlar suanda annemdeyim.bir süre eve dönmeyi dusunmuyorum.esim ariyor ama tum bunlara o sebep oldu zaten onla da gorusmuyorum.

Dedigi tek sey ben seni de savunmuyorum onlari da savunmuyorum.ama yalan cunku onu kovdugumda ablamla ananem da vardi evde kadin anneme ablama ananeme gerizekali dedi ablam da gerizekali sensin pislik kadin dedi esim de ben karismiyorum sen de karisma esimle arami bozuyorsunuz dedi ablama bizim aileye gelince guzel carliyor kendisi ama lafta kimseyi savunmuyor.aileme de anlattim olanlari onlar arkamda bakalim isler iyice sapa sardi.

Ne isterler böyle insanlar anlamam, bırak oğlun yuvasında huzurlu olsun. Niye karıştırıyorsun. Çok mu lazım gelin sana, gitmeyiver. Hadi gittin edebinle dur. İnsan evladının huzursuz olmasını ister mi? Kendi egon uğruna oğlunun evliliğini niye zora sokuyorsun. Allah akıl fikir versin. Takmayın diyeceğim ama elde değildir eminim. Umarım en kısa sürede çözülür sorunlarınız

O karismasin bu karismasin sorunlar nasil çözülecek. Ablan da az degilmis. Seviyesine inmeyin. Hakliyken haksiz olursunuz. Ta hastanede durduk yere sorun cikardiginda koycaktiniz kapinin önüne. Kiz cocuklarini sevmiosa gelsin siz yokken kuru kuru oglunu gorsun.

eşiniz nerdeydi size bunları yaparken

önce eşinden kurtul.. otomatik o cadıdan da kurtulmuş olursun. seni bu kadar olay içinde yeni doğmuş yavrusunun hatırına bile savunup koruyamayan bir erkekle hayatının devam edeceğini sanmıyorum

Biz hic bulasmayacaktik.ama kendi kapidan girer girmez once bana laf soktu arkasindan ablama laf soktu ablam da sus bence teyze dedi o da sen gerizekalisin dedi ablama ablam da oyle cevap verdi.

Esim simdi de eve dön bir daha gelmeyecekler diye yazmis watsaptan.ama kizlar fazlasiyla muhatap oldum ailesiyle maalesef gitmeyi dusunmuyorum bi sure eve.ona cok dedim buyuk kavganin çıkacağını her tatilde cagirdi ama.

Zor bir durum...şimdi siz bunları düşünmeyin sütünüz kesilir alimallah..
Fazla sürtüşmeye gerek yok neticede eşinizin annesi..mutlaka yüz yüze bakacaksınız

Erkekler annelerinin kötülenmesinden hoşlanmaz.eşinize boşuna annesini anlatıp kendinizden soğutmayın.
Kv ye mesafe koyun..konuşun ama detaya girmeyin

Konusmayacagim kendisiyle kocasina da dedim onu bir daha gormek istemedigimi. mesafe oldugu icin cildirdi zaten kendisi.bir de samimi olsak ne olacakti allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…