- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
Anneme geldim.bugun buyuk kavga cikti annesini evden çıkardı o da.ama haklisiniz onunla da bir sure gorusmeyecegim.I
Iyi etmissiniz elinize sağlık ama bir sure esinizle de görüşmeyin derim zira bütün olan bitene seyirci
merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
Yuh! Bir kadının doğumdan sonra yanında kendi annesini istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Ne densizmiş kaynanan. Eşin ne diyor peki?merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
Dedigi tek sey ben seni de savunmuyorum onlari da savunmuyorum.ama yalan cunku onu kovdugumda ablamla ananem da vardi evde kadin anneme ablama ananeme gerizekali dedi ablam da gerizekali sensin pislik kadin dedi esim de ben karismiyorum sen de karisma esimle arami bozuyorsunuz dedi ablama bizim aileye gelince guzel carliyor kendisi ama lafta kimseyi savunmuyor.aileme de anlattim olanlari onlar arkamda bakalim isler iyice sapa sardi.
eşiniz nerdeydi size bunları yaparkenmerhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
ben cagirmiyorum konusmuyorum ama oglu cagriyor ustelik hepsi esimin yaninda oldu.[/Q
kv beli çok cahil bir kadın ama siz doğum yaprken bunları yaşamanıza izin veren oğlu daha da cahil
Yanimdaydi tum olaylarda. O yokken gorusmuyordum normalde de.eşiniz nerdeydi size bunları yaparken
Ayni seyi düşünüyorum ben de.önce eşinden kurtul.. otomatik o cadıdan da kurtulmuş olursun. seni bu kadar olay içinde yeni doğmuş yavrusunun hatırına bile savunup koruyamayan bir erkekle hayatının devam edeceğini sanmıyorum
Biz hic bulasmayacaktik.ama kendi kapidan girer girmez once bana laf soktu arkasindan ablama laf soktu ablam da sus bence teyze dedi o da sen gerizekalisin dedi ablama ablam da oyle cevap verdi.O karismasin bu karismasin sorunlar nasil çözülecek. Ablan da az degilmis. Seviyesine inmeyin. Hakliyken haksiz olursunuz. Ta hastanede durduk yere sorun cikardiginda koycaktiniz kapinin önüne. Kiz cocuklarini sevmiosa gelsin siz yokken kuru kuru oglunu gorsun.
Zor bir durum...şimdi siz bunları düşünmeyin sütünüz kesilir alimallah..merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
Konusmayacagim kendisiyle kocasina da dedim onu bir daha gormek istemedigimi. mesafe oldugu icin cildirdi zaten kendisi.bir de samimi olsak ne olacakti allah bilir.Zor bir durum...şimdi siz bunları düşünmeyin sütünüz kesilir alimallah..
Fazla sürtüşmeye gerek yok neticede eşinizin annesi..mutlaka yüz yüze bakacaksınız
Erkekler annelerinin kötülenmesinden hoşlanmaz.eşinize boşuna annesini anlatıp kendinizden soğutmayın.
Kv ye mesafe koyun..konuşun ama detaya girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?