- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
Kesinlikle aynı şeyleri bende yaşadım bin pişmanım sadece oturup ağladığım için şimdiki aklım olsa bende ağzıma geleni söyler çocuğunla vakit geçirmenin keyfine bakardım sütüm gitti emziremedim hakkımı asla helal etmiyorum konu sahibine diyeceğim sadece kendini ve bebeğini düşün geri planda kalma inceldiği yerden kopsun bebeğini düşün anın tadını çıkarmaya çalışDiyorumya o anli psikoloji işte sana neler yapıcam dedi slladı kafasını bende saf salak ne yapıcaksın anne sen benim annemsin bende senin kızın kavga gürültü yok dedim şimdi ben bilet alırsam izin. Verirsem gelebilir evime yoksa yok okadar öfkeliyim ki hiç dinmiyor bu öfke gık dese neler edicem. Bildigi için agzını açamıyor
Bize dayatılan bu kaynanandır kocanın hatrıdır cevap verme saygısız olursun aman idare et eşini büyüten kadın vs va sonuç ? Sinir hastası gelinler egosu tavan agzımada geleni sayarım keyfimede bakarım diyen kaynanalar! Çogu kadın sırf kaynanası yüzünden mutsuz evliligi çogu kaynanasının yüzünü görmek istemiyor çoğunun yuvası yıkılıyor.Kesinlikle aynı şeyleri bende yaşadım bin pişmanım sadece oturup ağladığım için şimdiki aklım olsa bende ağzıma geleni söyler çocuğunla vakit geçirmenin keyfine bakardım sütüm gitti emziremedim hakkımı asla helal etmiyorum konu sahibine diyeceğim sadece kendini ve bebeğini düşün geri planda kalma inceldiği yerden kopsun bebeğini düşün anın tadını çıkarmaya çalış
daha once bir dusuk yapmistim kizlar orda da rezil etti bizi.o zaman bisey dememistim ama bu olayda ben de cigrindan ciktim artik esime de dedim onu uyar takilmasin bize diye evet esim konusunda cok haklisiniz o cevabini verseydi olaylar bu asamaya gelmezdi.
cocuktan once boyle degildi.gerçek yüzü kaynananin doğumda sonra görülür eşin ana kuzusu mu?
cok rezil bir insan elini de beline atmis koridorda bas bas bagriyor.biz de iyice rezil olmak istemedik.ayrica ikide bir kiz çocuklarını sevmiyorum iyiki ki kizim yokb deyip durdu hamileliğim boyunca cahil.Serum askisini kafasina yerdi hem o koca hemde anasi. Kovsaydin odadan anasini. Oglu susuyorsa benim yaptiklarima da sussun.
Lohusa yatagimda benle ugrasacak. Siz ve anneniz sakin insanlarsiniz sanirim.
merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)[/QU
Mesafeli ol ! Başka yapılacak bişey gözükmüyor .
Iyi etmissiniz elinize sağlık ama bir sure esinizle de görüşmeyin derim zira bütün olan bitene seyirciKizlar kadini bugun kovdum evimden.ve cok rahatladim hepinize tesekkurler.
Keşke eşiniz sizi korusaymış bu durumda daha yeni doğum yapan birini bukadar yalnız bırakmakta haksızlık.merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
Evet diyin. Madem üstüme yürüyor, hakaret ediyor, en güzel günümü rezil ediyor. Benim gönlümü alana kadar görmeyecek.pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?