Bu kadarına da pes

İçimden eşlerini durumdan haberdar edin demek geliyor ama bir yandan da endişeleniyorum.

Kadının kocasının elinden bir kaza çıkarsa ne olacak? Bu durumda kadına değil ama adama üzülürüm.

Diğerininde eşi hamileymiş. Kadıncağız bu rezilliği duyduğunda ne hisseder? Ya bebeğine bir zarar gelirse?

İki ucu pisli değnek ama diğer insanlarında aldatılmasına göz yumulmamalı. Galiba söylemek en iyisi...

Evet umarim birdaha yasanmaz. Kadinlar heryerde boyle zaten. Monika Lewinsky nin bile hayati mahvoldu Bill Clinton a bir sey olmadi. Bu isler boe iste, dunyanin heryerinde.

Erkeklere kanmamak lazim akilli ve guclu kadin olmak lazim.

Kadın verecek elbette ki kararını.
Ama ben bilmeseydim de evliliğim devam etseydi demedim hiçbir zaman.
Gözümü kapatamadım..
Benim de çocuklarım küçücüktü boşandığımda..
Adamın her haltı yemesi evdeki kadının da buna göz yumması çok ama çok acı geliyor bana..
Ama bazen çaresizlikten, bazen sevgiden ya da yalnız kalma korkusundan cesaret edemeyen kadın çok haklısınız.
Bu durumda söylemenin tek zararı kadın affederse adam iyice arsızlaşıyor.

Benim anlatmaya çalıştığım bu işte. Yani tanımadığınız bilmediğiniz bir kadın var ortada. Boşanacağını bildiğim biriyse anında söylerim ben de. Ama aksi takdirde karışmak çok gereksiz bence.

Allah ıslah etsin böylelerini. Üzerinize düşeni yapmışsınız olması gereken işten atılma gerçekleşmiş okuyan ve bu durumda olanlara ders olsun akılları başlarına gelsin inşallah

Kadınlar aslında inanmak istediğine inanır yani durumu hangi pozisyona elveriyorsa .Hiç tanımadığınız bir insana bunu yapmaya hakkınız yok yani ihbar etmeye .Ablanız değil anneniz değil size ne .Böyle iyilik ollmaz .Belki o insan çok pişman olup vazgeçecek

Bende yazma gereği duydum.
benzer olay yıllar önce annemin çalıştığı iş yerindede gerçekleşti.
kamuda çalışıyordu ve işten çıkarıldılar.

Bunu yaptıysalar bişeyleri göze aldıklarını düşünüyorum.
Ayrıca konu sahibinin yerinde bir karar aldığını düşünüyorum.

O

Biliyor musun sen isin detayini,konumumuzu? Bes dakikada isine son verilen var bilmeden konusma!
şu konuşma tarzına bak !
ben sana hiç bir şey demedim, böyle yazmana gerek yoktu..
ama üslubun senin bilgisayarın arkasına saklanan kişiliğini ayna gibi yansıtıyor..
seni ciddiye alıp konuna yazanlarda suç!!

Birilerini ekmeğinden etmek günah mı ?
Ekmek peşinde olan kadın arabada oral seks yapmaz,ekmek peşinde olan adam onun bunun memesini açtırmaz.
Tövbeler tövbesi.

Aynen öyle

Hem kadının altın bileziği var bişeycik olmaz...

işten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..
olay duyulunca açığa alınır sonra gerçekliğe ve boyutuna göre sürülür yada kovulur bunlarda kesin açığa alınmıştır

Hanımefendi bu nasıl bir üslup ve yorum?

Red line sokağı? Sizin gözünüzde de Red Light Red Line herhalde.

Ben karısını döven adamları da bildirin polise dedim, sadece bu konuya odaklanırsanız ahlak bekçiliği olarak yorumlanır yazdım.

Çünkü konu sahibinin bildirisinin yükümlülüklerinin kadına ve erkeğe eşit şekilde yansıyacağını düşünmüyorum. Hem işyerleri hem eşleri açısından. O yüzden ben kendim yaptırım uygulardım, bildirmek de konu sahibinin tercihi.

İşte bunu beğenmedim.
Bu boku iki kişi yedi, neden sadece biri saksafoncu oldu da,
diğerine hiç kimse ""hadi len saksafon! Çalanın olmayınca bir hiçsin, ancak depoda yer kaplarsın" " demedi.

Sen neden üzerine alındı ki, tatlım. Hadi alındın da bişey bulmaya neden bu kadar çabaladın. Hadi çabaladın da, bula bula telefonun otomatik kelime programının, gözden kaçan işlemine mı takıldın? Neyse,
Nasılsa her okuyan nereden bahsettiğimi anlayabilecek kapasitede, olduğunu düşünüyorum
Aksini düşünüyorsan rahat ol söyle. ;-) hehehe

Kadın En azından orada çalışacak kadar eğitim seviyesine sahipse, yakalandığında da başına geleceklerden de haberdar olmalıdır.
Bu yaşta, evli bir kadın tercihlerinin olumsuz sonucunun, adil olmayacağını bilmesi gerekirdi. Evli ve de eşi bebek bekleyen bir adamla birlikte olmaya cesareti varsa, bir zahmet sonuçlarına da katlanır.

Unutmadan söyleyim, sosyal hizmetler ve oturduğum yerlere bağlı karakollar sesimden tanıyorlar.
Bu güne kadar görüp de sustuğum, şikayet etmediğim, mevzu olmadı.

Ayrıca
Israrla bu örneği vermenizin, sebebini anlamadım.
Daha önce,
Bu işyerinde bir erkek elemanın eşi ziyarete gelmişde, yada başka bir kadını odasına kapatıp, şiddet uygulamış da, Nur hanım üstlerine bildirmemiş mi?

Çalıştığım dönemde benzer durum olmuştu. Depo da güvenlik görevlisine yakalandılar ikisi de evliydi. İkisinin de işine son verilmişti...

NickimiKediYediA_A

Bakın ben zaten aynen bunu sordum konu sahibine, yani bu tarz konularda sizin gibi hassas davranıyor mu diye sordum, o da sinirlendi. Herhangi bir şey ima etmedim ki?

Genel olarak bildirmeye gerek duyduğumuz konularda bir ayrım yaptığımızı düşünüyorum kişisel ahlaki değerlerimize göre, konu sahibine de bu yüzden böyle bir örneklem üzerinden soru sordum.

Sizde bu sorunun cevabı şöyle

Unutmadan söyleyim, sosyal hizmetler ve oturduğum yerlere bağlı karakollar sesimden tanıyorlar.
Bu güne kadar görüp de sustuğum, şikayet etmediğim, mevzu olmadı.

Yani siz bildirirseniz genel tutumunuzdandır bu, kimse bunu algıda seçicilik olarak görmez.

Not: Konu içerisinde ahlak bekçiliğini cümle içerisinde kullanan tek kişi benim. Buna alınmak mı diyelim cevap vermek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…