- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Benim kişiliğim biraz farklı standartlara göre sanırım. Acınılan kadın olacağımı düşünmem. Neden acısınlar? Hem bilmiyorsan -ki her kadın anlar bence er geç- sana acıdıklarını da bilmezsin. Yakın arkadaş ayrı bir mevzu. Ama benim ailemin içinde yaşananları bir iş arkadaşım ya da eşimin iş arkadaşı bilmesin mümkünse. Biliyorsa da ben bilmeyeyim ki o insanların yüzüne bakmam gerektiğinde bakabileyim.
Sizin yaşadıklarınızı bilmem. Herkesin yaşanmışlıkları farklı. Ben burdaki olaya göre yorum yapıyorum çünkü bu konuda yaşadığım herhangi bir durum yok. Bu olayda hamile bir kadın var. %80 ihtimalle ayrılmayacak eşinden. Ya inanacak adamın yalanlarına ya da inanmasa bile affedecek. Bu durumda "kocan seni aldatıyor-bir dost" demek bana göre bir şey değil. Hem tanımadığım bir kadına, tanımadığım bir aileye neden müdahale edeyim? Bu hakkı nasıl bulurum kendimde?
Konu sahibi yazılanların sizinle ilgisi yok bu arada. Sadece konuşuyoruz. Siz eşlerle ilgilenmediğinizi söylediniz zaten.
Benim anlatmaya çalıştığım bu işte. Yani tanımadığınız bilmediğiniz bir kadın var ortada. Boşanacağını bildiğim biriyse anında söylerim ben de. Ama aksi takdirde karışmak çok gereksiz bence.Kadın verecek elbette ki kararını.
Ama ben bilmeseydim de evliliğim devam etmeseydi demedim hiçbir zaman.
Gözümü kapatamadım..
Benim de çocuklarım küçücüktü boşandığımda..
Adamın her haltı yemesi evdeki kadının da buna göz yumması çok ama çok acı geliyor bana..
Ama bazen çaresizlikten, bazen sevgiden ya da yalnız kalma korkusundan cesaret edemeyen kadın çok haklısınız.
Bu durumda söylemenin tek zararı kadın affederse adam iyice arsızlaşıyor.
O birilerinin calistigi ekmek kazandigi yere saygisi yojsa bence problem teskil etmezInsanlarin eslerini aldatmasi ne kadar kotuyse, birilerini ekmeginden etmek de o kadar kotu..
şu konuşma tarzına bak !O
Biliyor musun sen isin detayini,konumumuzu? Bes dakikada isine son verilen var bilmeden konusma!
Birilerini ekmeğinden etmek günah mı ?
Ekmek peşinde olan kadın arabada oral seks yapmaz,ekmek peşinde olan adam onun bunun memesini açtırmaz.
Tövbeler tövbesi.
olay duyulunca açığa alınır sonra gerçekliğe ve boyutuna göre sürülür yada kovulur bunlarda kesin açığa alınmıştırişten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..
onun derdi muhalefet olmak çok sever öyle şeyleri tüm konulara girer aksini iddia eder aklınca kabullendirene kadar uğraşır sonuç yine hüsran neyse arkadaşınız için kötü olmuş sanırım onlarda kadrolu çalışıyor bu devirde is kolay bulunmuyor bir çırpıda kaybedecekler ama olsun onlar düşünselerdi Bir şeyi merak ettim onlar sizi gördümü yada görünce nasıl bir tepki verdiler
sakin ol şampiyon.
Tokadı yicek zaten. Meral etme canım.
Bu arada,
birileride ahlak bekçisi misiniz yazmış. Elemanlar public sex yapsın, üstelik işyerinde. Kimse sesini çıkarmasın . oldu başka
Bazı bayanların gözünde,
Red line Sokağı da susam Sokağı gibi bir yer anlaşılan....
İşte bunu beğenmedim.Arkadaslar durum bildirildikten sonra ikisininisine son verildi. Ben eslerine soylemem ama olay zaten duyulmus eminim ogrenirler. Bazilari eslerine soyleme vs demis isim gucum yok eslerine niye ileteyim? Yapmam gerekeni yaptim. Ancak adam kadin icin inanilmaz laflar etmis saksafoncu,yutucu vs diye:-( isten ciksalar da ohh adam goturdu kadini sozleri var,kadinsa rezilligiyle basbasa.. esyalarini topluyor ne desem bos
Red line sokağı? Sizin gözünüzde de Red Light Red Line herhalde.
Ben karısını döven adamları da bildirin polise dedim, sadece bu konuya odaklanırsanız ahlak bekçiliği olarak yorumlanır yazdım.
Çünkü konu sahibinin bildirisinin yükümlülüklerinin kadına ve erkeğe eşit şekilde yansıyacağını düşünmüyorum. Hem işyerleri hem eşleri açısından. O yüzden ben kendim yaptırım uygulardım, bildirmek de konu sahibinin tercihi
İşte bunu beğenmedim.
Bu boku iki kişi yedi, neden sadece biri saksafoncu oldu da,
diğerine hiç kimse ""hadi len saksafon! Çalanın olmayınca bir hiçsin, ancak depoda yer kaplarsın" " demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?