Bu kadarına da pes

Laledevri gule gule.. Avukat misiniz? Adliyede her calisan is hukukunu bilmez de ayrica inancin olmasi umurumda mi saniyorsun?? GULE GULE
nur35nur hanımefendi konunuzu kibledik en yakın zamanda kapatacaklardır yazmayı bırakırsanız mevzunuzda uzamaz ne kendinizi gerin ne burdaki insanlara hakaret edin ,bakın kibarca kırmadan söylediğimi düşünüyorum burda sizi kimse yalancılıkla itham etmediği halde yaşadığınız mevzunun gerginliği ile tanımadığınız üyelere saldırmaya başladınız bi silkelenin kendinize gelin lütfen.

Laledevri gule gule.. Avukat misiniz? Adliyede her calisan is hukukunu bilmez de ayrica inancin olmasi umurumda mi saniyorsun?? GULE GULE

Bunu bilmek için iş hukuku çalışma mevzuatı yok anayasa hukuku aile hukukuna gerek yok çalışırken zaten öğreniyorsun davalardan ordan burdan konunun da hukukla alakası yok çok biliyorsan insanların haberi olmadan giyabinda bilgi paylaşmakda yaSak sen tüm detayları ile paylaştinki suç sayılır bir yerde ben gideceğim zamanı iyi bilirim Karışma istersen

Sarmak değil derdim diğerleri napar bilemem ama..
İş arkadaşınızdan duymak sizi incitebilir ama bu onun da bildiği gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.
Üstelik bu kez acınılan kadın olmak var.
Biliyorlar ve söylemiyorlar.
Ama arkanızdan da size acıyorlar..
Benim arkadaşım söyledi. Önce o gün ve saatte nerde olduğunu sordu ben tabi ki bilmediğim için işte dedim.
Sonra düşünmüş ve Ebru bunu bilseydi bana söylemeseydi affetmezdim onu diyerek söylemeye karar verdi.
Kararın nedir bilemem ama böyle böyle diye..
Saf gibi kandırılmıştım işte.
O benim gözümü açtı ben kızmadım. Teşekkür ettim..
Ve bana söylerken beni hiç incitmedi. Benim bozulduğumu görünce de utanacak olan kişi sen değilsin ki diyerek gururumu da kurtardı..

sakin ol sakin ol. gerek yok bu kdar sinire atara.
insanlar merak ediyor o yüzden soruyor.
ben de kamuda çalışıyorum ama benzer bir durum olmasa da işyerinin arabasını amacı dışında kötü kullanımına yönelik şikayet ettiğimiz arkadaşımızın işten çıkarılması 1 seneyi bulmuştu. o yüzden nasıl bu kadar çabuk neticelendi merak etmiştim ki sözleşmeli olduğunu söyledin. en başında bunu söyleseydin merakımız kalmazdı.

Burda konuyu saptiranlar bana saldiranlar kendilerine baksinlar. Resmen itham ediliyorum. Konuyu kib lesen ne? Kapatilmasini ben istedim. Burda ahlaki bor yara var ve bazilari yok ozel mi yok kamu mu yok askeriye mi yok bilmemne? yok ahlak bekcisi miyim yok inanmamis vs vs. Bu nedir ya? Neredeyse kadindan sucluyum. Bazilarina sesleniyorum bir konu acilinca illa saldirmayin insanlari suclamayin! Resmen o kadindan daha suclu oldum pes

A
Arkadasim cok detay vermwk istemedim burda onemli olan yasanan ahlaksizlikti. Benim sinirim bazi kisilere yoksa ben zateb cok uzgunum. Bir kadının boylesi rezil olmasi canimi yakti.

valla senin gözler ne görüyor bilemedim ama ben seni suçlayan birini göremedim,ahlak bekçiliği muhabbetine kızan ilk kişiym senide söyle yap diye destekledim sen kimin ne yazdığına bakmıyorsun bence ,ne okuyorsun ne görüyorsun ne kurdun hiç anlaşılmıyor .evet senin bir suçun var hatta yasal suç mevzuata hakimsin ya söyleyeyim ,istersen ben kendimi ifşa edeyim bak laledevri hukukçu bende paralel bir kuruluştayım,sen kurum adı vermesende (ki zaten verme )iki kişinin yaptığı ahlaksızlığı kelimesi kelimesine burda ifşa ettin..3 tane devlette nasıl birden atıldılar sorusuna bu kadar parlaman hiç normal değil .sen kendi kendine atarlanıp tutuyorsun biz seni burda hayretle izliyoruz..bence bu durum senin psikolojini bozmuş ..

Hakaret nerde? Kadin inanmiyorum gule gule demis bende sana da gule gule dedm. Adliyedemis herseyi bilirmis ben de avukat misin dedim? Hakaret nerde? Ayeica siz niye alindiniz uzerinize?

Dr degilsiniz psikoloji durumumla karar veremezsiniz. Saygili olun lütfen

Size sadece bir kac kisi soyledi bunu sonrada yazmadilar artik. Diyerleri meraktan sasirdiklari icin yazdi sordu. Ama stresli olduhunuzz icin cok sert ve tersleyici bi sekilde trpki verdiniz normal inaanlara bile ki onlarin cogu bu soylediginizi yapmamislardi.

Burda yazanlardan cok ama cok buyuk bir kismi inandi uzuldu ve 29 sayfa konu oldu. Bize sayginizdan boyle yapmasaydiniz keske. Yonetici konumunuz var ama lutfen su an basimizdaki yoneticilere benzemeyin onunuze gelene (sorgulayan cunku anlamak istiyolar )a boyle astigi astik kestiginkestik davranmayin. Hatta mutlu olun koyun deyiller diye.

Davranislarinizi strese vermek istiyorum.

Hakaret nerde? Kadin inanmiyorum gule gule demis bende sana da gule gule dedm. Adliyedemis herseyi bilirmis ben de avukat misin dedim? Hakaret nerde? Ayeica siz niye alindiniz uzerinize?
yorum yapanların nicklerine bakmanı tavsiye ederim sen bir anda basit bir soru karşısında fevrileştin ve bende aynı soruyu soranlardandım ,ama gram artniyetle değil bir anda nasıl olduğunu merak etmemizden ..sözleşmeli onlar desen gene kimse daha deşmez bi kaç provokatörlük girişimi her konuda oluyor senin çıkışın çok kötü oldu,en basiti sen böyle çıkıştığın için benim inancım kalmadı dedim,sen onlar şöyle böyleydi canım sıkıldı mevzuya falan desen duracaz ama diyorsun ki kiblesen nee kiblemesen nee inansan nee inanmasan neee,arkadaşım benim ilk kızmanı üstüme almam normalde aynı soruyu sorduğumdan senin şu tepkilerin normal mi değil..ama ben çok samimiyim bu durum seni fazla etkiledi bence nefes al izin al bi kendine gel,yoksa bu saatten sonra ordaki herkesten iğrenmeye ve şüphelenmeye başlayacaksın yapma kendine,bak sen kendine bir hayat kurmuşsun atlatmışsın unutmasanda eski günlerini,o kadında unutacak hatta bence o yaptığı bu pisliği hiç hatırlamayacak..

Benim kişiliğim biraz farklı standartlara göre sanırım. Acınılan kadın olacağımı düşünmem. Neden acısınlar? Hem bilmiyorsan -ki her kadın anlar bence er geç- sana acıdıklarını da bilmezsin. Yakın arkadaş ayrı bir mevzu. Ama benim ailemin içinde yaşananları bir iş arkadaşım ya da eşimin iş arkadaşı bilmesin mümkünse. Biliyorsa da ben bilmeyeyim ki o insanların yüzüne bakmam gerektiğinde bakabileyim.
Sizin yaşadıklarınızı bilmem. Herkesin yaşanmışlıkları farklı. Ben burdaki olaya göre yorum yapıyorum çünkü bu konuda yaşadığım herhangi bir durum yok. Bu olayda hamile bir kadın var. %80 ihtimalle ayrılmayacak eşinden. Ya inanacak adamın yalanlarına ya da inanmasa bile affedecek. Bu durumda "kocan seni aldatıyor-bir dost" demek bana göre bir şey değil. Hem tanımadığım bir kadına, tanımadığım bir aileye neden müdahale edeyim? Bu hakkı nasıl bulurum kendimde?

Konu sahibi yazılanların sizinle ilgisi yok bu arada. Sadece konuşuyoruz. Siz eşlerle ilgilenmediğinizi söylediniz zaten.

Son düzenleme:
ohoo sana iyilik olarak yazdım sen onu bile yanlış anladın şimdi senin psikolojin bu mevzudan bozulmamış yani öylemi nur kusura bakma ben sana insaniyetimi an itibari ile kaybettim hoşça kal.

Oncelikle bir kadın olarak hemcinsimin dustugu duruma cok uzgunum. Fazla detay vermek istemiyorum sonucta yeterince aciklik getirdim. Yorum yapanlara tsk ederim. Saldirmak,ahlak bekciligi vs bunlar icin yorum bile yapmayacagim. Cok merak eden varsa bes dakikada isine son verilen var. Kadrolu olan benim diğerlerini söylemedim.. Kimsenin yasamamasi dileklerimle herkese tekrar tsk ler. Saygilar.

Burda yorum yapan bir suru kamu calisani var isten cikarilma surecini yazmislar niye tersliyorsun ki kendi kendinle celisiyorsun islerine son verildi dedim simdi istifa etti kamuda calisiyorum diyorsun anladik memursun senin yaninda calisanda memur olur diye insanlar tahmin ediyor sorulunca sana aciklamak yerine tersliyorsunuz biraz saygi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…