- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
işten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..
hayırdır neden atarlandın biri seni suçladı mı burda insanlar kamudan nasıl pat diye ayrılır diye soruyor insan gibi onlar sözleşmeli elemanlarımız diyebilirsin yerini söyle diyen olmadı sana..bir arkadaş daha önceki yazılarından askeriyede çalıştığını ifade etmiş ama yanlış mı biliyorum demiş buna ithafen bu soruyu sormamız çok doğal,işte şu an itibari ile ne desen benim bu konuya inancım kalmadı hadi eyvallah..Bu nedir ya konu actik adimiz nerdeyse yalanciya cikacak. Kamuda cikarilmaz is yasasi şöyle vs vs. Kamuda çalışanların yaninda sozlesmeliler yok mu yahu nedir bu bazilarinin insanlari yalanciya cikarma cabasi? Net sektor isimizimi yazalim nedir bazilarinin derdi? Nedir bu olayi carpitma çalışmalari? Bin kez anlatmaya calistim bir adres vermedigim kaldi ben konunun kapatilmasini istiyorum yeter
Sana mu sorcam atarlanmami? proje muhendisiyim bankada memur degilim. Cok alanda proje geliştiriyoruz. Otobus ic dizayni yapiyoruz bu aralar mesela. Senin inancin olsa ne olmasa ne?hayırdır neden atarlandın biri seni suçladı mı burda insanlar kamudan nasıl pat diye ayrılır diye soruyor insan gibi onlar sözleşmeli elemanlarımız diyebilirsin yerini söyle diyen olmadı sana..bir arkadaş daha önceki yazılarından askeriyede çalıştığını ifade etmiş ama yanlış mı biliyorum demiş buna ithafen bu soruyu sormamız çok doğal,işte şu an itibari ile ne desen benim bu konuya inancım kalmadı hadi eyvallah..
dipnot:soruyu soranlardan biri olarak üzerime düştüğü için cevap veriyorum.
Biliyor musun sen isin detayini,konumumuzu? Bes dakikada isine son verilen var bilmeden konusma!işten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..
konu sahibine cevap dahi vermiyorum ama evet kamuda yüz kızartıcı suç işten atılma sebebidir hatta ve hatta bence tüm sektörlerde yüz kızartıcı suç dışlanma ve işten atılma sebebidir..ama sorgusuz sualsiz hemen ilk söylenti ve yazılı dilekçe ile değil,kişiler görmüştür amenna ama kamera görüntüsü yoksa bu ilk etapta soruşturma sebebidir..işten çıkıyorum diyen insanda yarım saatte pat diye gidemez bunun cezai yaptırımı var her şeyden önce..kamuda böyle durumlarda meslekten atılıyor diye biliyorum ben
Cevap vermemem lazim da on dakikada istwn cikartilabiliyor bilginize.. Cevap sana degil merak edenlerekonu sahibine cevap dahi vermiyorum ama evet kamuda yüz kızartıcı suç işten atılma sebebidir hatta ve hatta bence tüm sektörlerde yüz kızartıcı suç dışlanma ve işten atılma sebebidir..ama sorgusuz sualsiz hemen ilk söylenti ve yazılı dilekçe ile değil,kişiler görmüştür amenna ama kamera görüntüsü yoksa bu ilk etapta soruşturma sebebidir..işten çıkıyorum diyen insanda yarım saatte pat diye gidemez bunun cezai yaptırımı var her şeyden önce..
ki konu içeriğindeki mevzu tamamen ahlaki yoksunluğu olan bir konu bence bu tarz kişiler afişe edilerek iş sektörlerinin uzaktan yakından yanından geçirilmemelidirler..
yalnız birinin merakı ile başlayan paralel uzanan sorulara böyle olayı yaşatanlar burda soruyu soranlarmış gibi davranılması hakikaten hiiiç ama hiiç hoş değil.
Birkaç sayfa önce de cevap verdim buna. Aldatılıyor olsam muhtemelen anlarım, her kadın anlar. Başkalarının hele ki eşimin iş arkadaşının bunu bana söylemesini istemem. Bir başkasından duymak daha çok incitir beni. Belki affedicem, belki konuşup çözüm ulaşıcaz. Başkalarının biliyor olduğunu bilmek bu durumda oldukça büyük problem. İnsan kendini çok kötü hisseder. Olası şeyler bunlar. Ki aldatılan kadınların yüzde ellisi affediyor.Ben buna ispiyonculuk değil, kandırılan eşe gerçeklerin anlatılması olarak bakıyorum.
Bu konuda çok sorduk, soruldu. Siz olsaydınız bilmek istemez miydiniz?
Insanlarin eslerini aldatmasi ne kadar kotuyse, birilerini ekmeginden etmek de o kadar kotu..
Laledevri gule gule.. Avukat misiniz? Adliyede her calisan is hukukunu bilmez de ayrica inancin olmasi umurumda mi saniyorsun?? GULE GULEOkadar gizlidiyse yazmayacaktin madem yazdın sonunu getir birsey sorduk bizde kamuda çalışıyoruz en az senin kadar hukuk biliyoruz ve o adliyede çalışıyoruz canım. Kafamiza takıldı ne var yani sen suçlusunmu dedik benim de açıkçası ne size nede konunuza inancım kalmadı ve sende üzülüyorsan hiç birşey bilmiyorum ben simdi bana Güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?